kankadan sevgili olur mu..

Olur da bunun kankan olduğuna emin misin? O seni tanıyacakmış daha , garip
 
20 yaşındasın, 1 ay önce ilişkin bitmiş ve kankadan eş olur mu diyorsun Çocuğun söyledikleri bence biraz saçma, sevgili olur mu olmaz mı bilmiyorum ama 20 yaşında evliliği falan düşünme bence. Eski ilişkini bi atlat tamamen, biraz kafanı dinle sonra da flört et gez dolaş. Bu kadar düşünüp planlar yapacak bir durum yok tadını çıkar
 
Beni al beni al onu alma beni al.. sezenin sarkisi geldi aklima bir an.
Kankadan cok guzel sevgili de olur es de.
Ama bu konuda olay farkli.
Cocuk gordugu herkese muamele cekiyor, gormedigine mektup yaziyor.
Nasrettin hoca.misali her gordugu gole maya caliyor.
Ya tutarsa hesabi..
Uyanik ol biraz kankalik muessesi boyle bir sey degil.
Seni begenmis cepte tutmaya calisiyor.hepsi bu.
 
benim ilişkilerim genelde böyle başlar. taktik olarak da şunu yaparım eğer pek tanımadığım ama hoşlandığım biri varsa o kişiyle önce normal arkadaş olup haline tavrına bakar, öyle tanımaya çalışırım. öyle olunca kimdir, nedir, hayatında biri var mıdır yok mudur vs zaten her şeyi öğrenmiş olurum. sonra duruma göre ilişkiye döner ya da dönmez. tabii ayrılınca arkadaşlık da bitmiş oluyor o ayrı konu. çünkü ben yapı gereği bir anda seven biri değilim tanıdıkça ısınır ve severim seversem.

dolayısı ile sorunun cevabı evet kankadan sevgili olur neden olmasın.
 
Kaç yasında bu bey?
 
Beyefendi ikiniz adina her seyi ayarlamis zaten. Yarin elini tutsa direk sevgili olacaksin.
Sordugun sorunun tek bi cevabi olamaz ki. Herkesin tecrubesi farklıdır ama bu anlattigin bey bana pek olgun gelmedi ki daha 20li yaslarin basindasiniz. Evliligi dusunmek icin cok erken degil mi?
 
Açıkçası kankadan sevgili olabilir de olmayabilir de. Çünkü arkadaşken harika anlaştığınız birisi ilişkide çok farklı olabiliyor. Kişilerin toplumda kimliklerine göre rolleri-tavırları da değişkenlik gösterir. Mesela benim yakın erkek arkadaşım arkadaşlarına karşı harikadır ve çok sadık bir arkadaştır ama ilişkilerde umursamaz birisi. Ben de yakın arkadaşla sevgili olmuş biriyim ama yürümedi. Arkadaşken yaptığım esprilere katıla katıla gülen adam sevgili olduktan sonra aynı esprilere bunu niye dedin? Orda niye öyle söyledin? demeye başladı. Bunu sevgili olmadan anlayamazsınız bence.
 
Arkadaşken bu kadar karışır mıydı?
 
Beraber eglenebıldıgın senı anlayan bırıyle her sey olur .Ama sen bır adım gerıde dur fln anlayamadım ?
 
Ben şunu anlamadım birbirimizi tanıyalım demiş zaten kanka değil misiniz daha ne kadar tanıyacaksınız ayrıca biraz geride dur demeler falan çok saçma ş...mış sıvamış resmen.
aslında şöyle, evet tanıyoruz ama sevgili olacak kadar değil. bir arkadaşımın ailesini çok merak etmem mesela bu yüzden ailesini tanımıyorum ya da ne dinler ne sever nerelerde gezer bu gibi şeyler. bir yola gireceksek doğru düzgün tanımak istediğimi ona ben de belirtmiştim.
 
evet evet kesinlikle korkum da bu. arkadaşlar başkası olabilir demiş olabilir de olmayabilir de.. ama sevgili olduk diyelim aynı samimiyet aynı goygoy devam eder mi orada soru işaretlerim var
 
evet evet kesinlikle korkum da bu. arkadaşlar başkası olabilir demiş olabilir de olmayabilir de.. ama sevgili olduk diyelim aynı samimiyet aynı goygoy devam eder mi orada soru işaretlerim var
Evlilik başka bir evre. Umarım o sohbetler, ilgi ve alaka devam eder
 
Bir teoriye göre insanlar çekici bulmadıkları kişilerle çok yakın arkadaş olmazlarmış
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…