kankadan sevgili? yok artiik

ya ben de anlamiyorum ki aslinda.. tamam hoslanti vardir bende de ama onun sevdigi gibi sevemem oyle karsilik bulamaz denerim bu sefer o yipranicak ve butun bagimiz kopucak.. bunlarin olmasini istemedigimden konusmuyorum daha..

bu işaretlediğim yere gülesim geldi
ne demek kızız sonuçta
açıkçası ben hiç bişey hissetmediğim insanın ilgisinden de hoşlanmam
sırf bana ilgi göstersin hoşuma gidiyor diye de ümit vermem
eğer aranızda olacaksa bişeyler barış konuş ne olacaksa olsun
bişey olmayacaksa da bi daha konuşma...

demek istedigim anlasilmamis ki :) ben ilgi gosterdigi an uzaklastim hep ondan.. cevremde ondan baska kimse yoktu zaten. neyse konusmuyoruz su an :)

İkimizi bir arada düşünemiyorum diyorsun ve hediyeleşiyorsunuz.
İstemiyorsun ama umut veriyorsun, yapma.

ben boyle dusundugunu bilmeden once vermistim bi tek benle konusmuyo ki 4 kiziz elbet aramizda boyle seyler oluyor fakat onun sonradan davranislari vs degisti.. umut verdiysem de basta duygularini bilmedigimden su an da konusmuyoruz artık...

ben boyle dusundugunu bilmeden once vermistim bi tek benle konusmuyo ki 4 kiziz elbet aramizda boyle seyler oluyor fakat onun sonradan davranislari vs degisti.. umut verdiysem de basta duygularini bilmedigimden su an da konusmuyoruz artık...

O zaman ya bu şekilde konuşmamaya devam et ya da samimi yaklaşma bu arkadaşa.

ya ben de anlamiyorum ki aslinda.. tamam hoslanti vardir bende de ama onun sevdigi gibi sevemem oyle karsilik bulamaz denerim bu sefer o yipranicak ve butun bagimiz kopucak.. bunlarin olmasini istemedigimden konusmuyorum daha..
bence sen istemem yan cebime koy diyorsun. Ama bir noktada çocuğun dış görünüşünü mü tam beğenmiyorsun acaba da lutfeder gibi "onun beni sevdiği kadar benim onu sevmem mümkün değil" tarzında konuşuyorsun.
Onun orası hiç belli olmaz. YArın hadi bir deneyeyim diye başlarsın, seni dıştan tanıyan içindeki o tılsımı bulamazsa bakarsın senden uzaklaşmış da sen kara sevdaya sarmışsın da buraya gelip konu açmışsın.

konu resmen sapti dis gorunusle alakasi yok gayet yakisikli bi cocuk ben sadece arkadas olarak gordugumden butun her seyimi anlattığımdan (her sevgilimi bilir) istemiyorum yani dusunemiyorum yanyana..yani siz nasil dusunuyosunuz nasil kurguladiniz arkadasligimizi bilmiyorum ama boyleydi aglancak bi omuz gibi bi kiz arkadas gibiydi benim icin..

Sen ne dediğini ya da ne istediğini bilmiyorsun bence.

Kendi yazımınla “hoşlantı” var diyorsun. Sonra da “omzunda ağlanacak bir arkadaş” gibi görüyorum diyorsun.

Tamamen ergen öncesi halleri diye nitelendiriyorum.

Q
Siz kendinizi boyle sartlandirip iliskiye baslarsaniz tabiki oyle olur. Sadece oluruna birakin.Nerden bilebilirsiniz ki sadece hoslantida kalacagini.Belki siz onu daha seveceksiniz.Hayat bu .Ne olacagi hic belli olmaz. Sadece sans verin.Zaten bu sekilde de tamamen koparsiniz.Her halukarda. Oyuzden en azindan deneyin ve keske demeyin.

Suraya arkadasin yazsa miyavdeseyeter'e yuz verme bir muddet, hediyeleri, arayip sormalari kes bakalim hislerini ogrnelim derdim.
Keske biri soylese de oyle yapsa
Sen de bi anlasan hoslaniyor musun yoksa arkadasin gibi mi goruyorsun.

denesem biliyorum ben kendimi olmiycak o yuzden bosuna incitmeme gerek yok ..

iyi de su an zaten tum baglarimi ben kopardim :) konuşmuyoruz..
e iyi o zaman :)
He madem koparabiliyrdun hediyelesmelere gecmeden neden yapmadin?
Kiz milleti de fena ya, ilgilenilmek ama sevgili sorumlulugu da almamak guzel geldi di mi :)
ya da hoslaniyorsun arkadaalarin dedigi gibi, farkinda degilsin.
Neyse gorusmemek ise yarar belki.
Senin isine yaramasa da onun isine yarayip baska biriyle ilgilenmeye de baslayabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…