kankadan sevgili? yok artiik

keske ben de oyle dusunebilsem cidden cok iyi biri ama nedense isinamiyorum :/

Er
iyi de erkekten arkadas olmaz kafasi tam bit sacmalik canım katilmiyorum
erkekten arkadaş olmaz demedim . çocuğa yakın davranıp kur yapıyosun , buda egonu beğenilme duyguna iyi geliyo sadece . Sen istemedikten sonra höyt desen bir kaş hareketinle istemediğini yerini bilir . Sen istesen kenkam bena aşık oluo yeaaa , yazmazsın . Egona iyi geliyosa devam bizce sakıncası yok .

canim sen beni yanlis anladin zaten su an ben durdurdum konusmuyoruz eskiden normaldik cok severim arkadas olarak dertlesirdim her sevgilimi bilirdi kur yapmak diil bu resmen hakaret ediyosun

hosuma gitmiyo ki ilgisi ben de anlamadim tam boyle yogunlastigi an kactim hep..

demişsin ya hani "kiziz sonuçta ilgi severiz" gibi bişiler yazmıştın ilk mesajında..
ama eğer gerçekten istemiyor / düşünmüyorsan bir şekilde belli et sadece kanka olduğunuzu..
"iyi ki senin gibi bir kankam var bu devirde zor bulunur" falan diyerek..

kankadan sevgili olur heralde
ama önemli olan senin ne istedigin
kanka istersen kanka sevgili istersen sevgili olur

Herkes sizi sevgili sanıyor…

Hediyeler alıyor…

Aslında istemiyorsun ama sevgili gibi davranacak kadar da yakınsın..

Buna “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” derler.

Hani diyorsun ya “kızlar ilgiyi sever” diye.

Ayrıca kızlar istemediği insanı yanından uzaklaştıracak kadar aşağılayabilir. İstemedikten sonra neler yapar kız milleti..

Bence sen istiyorsun ama eski insanla bağlantısı olduğundan ya da tam olarak yanına yakıştıramadığından kararsızları oynuyorsun.

hayir su an konusmuyorum zaten :) ben kabullenmek istemedim sonucta bi kiz arkadasimmis gibi yaklastim her sevgilimi neler yasadigimi bilir onun getirdigi rahatliktir dedim ama zaman gectikce davranislari daha da degisince anladim ve dedigim gibi zaklastim zaten hemen

O zaman sorun ne?

Uzaklaştıysan tamamdır, rahatsız mı ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…