- Konu Sahibi miyavdeseyeter
-
umut vermedim ki kanka gibi yaklastim ben ona her naber diyene iyi dersek umut mu vermis oluyoruz kankaydik sevgililerimi anlatirdim vs va
iyide gösterdiği ilgiden memnun olan sensin öyle yazmışsın ve hedyelerini kabul etmişsin, belli yani sana ilgisi olduğu için hediye aldığı, yani kusura bakma sende biliyorsun ilgisi olduğunu ve gösterdği şeylere birazcık karşılık vermişsin o yüzden çocuk haklı, hissin yoksa yazık günah düzgün bir şekilde bildir ona sevgin olmadığınıumut vermedim ki kanka gibi yaklastim ben ona her naber diyene iyi dersek umut mu vermis oluyoruz kankaydik sevgililerimi anlatirdim vs va
kusura bakmayin ama en sevmedigim davranislardan biri,
ilgisi iyi hos... ama sevgililige gelince yok istemem demeler.
birinden hoslaniyorsaniz hoslaniyorsunuzdur, bence bunun "ama"si olmaz...
bazi nedenlerle onu hayatiniza almak istemiyorsaniz da ona gore davranmalisiniz.
boyle bahanelerin ardina saklanarak arada derede bir iliski yurutmek ego tatmininden baska birsey degilmis gibi geliyor bana.
bu arada ona da sinir oldum, baska kadin kalmamis gibi arkadasinin eski sevgilisine kanka ayagina yapismis.
hadi aşik oldu diyelim... siz de bir an once kararinizi vermelisiniz bence.
Lafi onun agzina tikamak bir tercih fakat sonrasinda mesafe koymadan hala arkadasmis gibi davranmak cok samimiyetsiz geliyor bana.
Ya baslayin ya da bitirin.
Senin yasadigin durumun hemen hemen aynisini 4 sene boyunca yasadim. Tabii benimkini anlatsam 10 bolumluk sinema serisi olur, cok inisli cikisli ve inanilmaz seylerle dolu bir 4 yildi. Ama sonucu soyleyeyim, su an sozluyum, bayramdan sonra nisanim var, haziranda da evleniyoruz
hediyeleri
iyide gösterdiği ilgiden memnun olan sensin öyle yazmışsın ve hedyelerini kabul etmişsin, belli yani sana ilgisi olduğu için hediye aldığı, yani kusura bakma sende biliyorsun ilgisi olduğunu ve gösterdği şeylere birazcık karşılık vermişsin o yüzden çocuk haklı, hissin yoksa yazık günah düzgün bir şekilde bildir ona sevgin olmadığını
O zaman sorun ne?
Uzaklaştıysan tamamdır, rahatsız mı ediyor?
ya kanka da babanın oğlu mu
sevgili ol gitsin
iyi de o isler oyle olmuyor iste :)
Yaslariniz kac canim?
bitirdim iste
sorun tekrardan bileklik almasi oysa yuzune bakmiyodum meger arkadasimla konusmus iste arkadasim birbirimizi hep hatırlayalım anlaminda bileklik alsin herkes birbirine demis o da oyle bana ve 2 arkadasima daha almis.. anlam veremedim zaten bende 1 tane vardi..
ya acikca konusmadik hic bisiyi o gelip sana asigim demedi hic bi sekilde normal arkadas gibiydik bana surekli iste bulusalim hic tek bulusamiycaz mi demeye basladiginda anladim ve zaten tersleyip soguttum kendimden konusmuyoruz su an..50 defa ayni seyi yazmam mi gerekiyo anlamadim ki..
Şimdiki erkek arkadaşım, en yakın arkadaşımdı. 3 yıldır beraberiz ve bugüne kadar yaşadığım bütün ilişkilerden daha güzel bir ilişki yaşıyorum.. Tavsiye ederim :)
egonu tatmin etmek için bir çocuğun duygularını kullanman, işine gelince gelsin işine gelmeyince gelmesin demen hoş değil. ona bi iyilik yap ve bırak.
O zaman iletisim kurmak icin bileklik bahane...
Ya bu cocuk "fazla" saf, ya da saplantili... iki durumdada yalniz kalmamaya -son bir gorusme diye israr etse dahi- dikkat edin.
Yaninizda tanidik baskalari olmasa da genel olarak insanlarin bulundugu kalabalik ortamlari tercih edin...
konu açmışşsın yorum bekliyorsun bide üstüne tersliyorsun, ben tek tek yorumları mı okucam kim ne yazmış diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?