- Konu Sahibi miyavdeseyeter
-
merabalar cok sevdigim arkadas olarak sevdigim konustugum biri var (ustelik eski sevgilimin arkadaşı) gecen seneden beri bana karsi tuhaf davranmaya basladi ben her zamanki hali deyip daha cok da kabullenmek istememezlikten sanirim pek ustunde durmuyodum fakat dışardan da farkediliyodu arkadaslarim o seni seviyo sevgili misiniz demeye baslamisti.. ya gercekten cok iyi biri gerci -surekli hediye alip beni mahcup etmese iyi biri- ben nedense istemiyorum yani tam boyle o acilicak aramizda bisiyler olucak derken kaciyorum aninda simdi yine konusmuyoruz bi sekilde kendimi uzaklastiriyorum ondan cok ilgi sevmiyorum desem diil kiziz sonucta :) ben hic onla ikimizi bi arada dusunmedim dusunemiyorum ki gecen de geldi yanima arkadaşım seslendi bileklik verdi ona sonra bana seslenip uzatti bi 30sn kaldim alsam mi almasam mi diye cok hassas da biri neyse alayim deyip aldim ama takmadim ondan once verdigi bi tane daha vardi onu da cikardim bilegimden ayni zamanda ben de ona vermistim halen duruyo o bileginde :/ bilemiyorum cok karmasigim
merabalar cok sevdigim arkadas olarak sevdigim konustugum biri var (ustelik eski sevgilimin arkadaşı) gecen seneden beri bana karsi tuhaf davranmaya basladi ben her zamanki hali deyip daha cok da kabullenmek istememezlikten sanirim pek ustunde durmuyodum fakat dışardan da farkediliyodu arkadaslarim o seni seviyo sevgili misiniz demeye baslamisti.. ya gercekten cok iyi biri gerci -surekli hediye alip beni mahcup etmese iyi biri- ben nedense istemiyorum yani tam boyle o acilicak aramizda bisiyler olucak derken kaciyorum aninda simdi yine konusmuyoruz bi sekilde kendimi uzaklastiriyorum ondan cok ilgi sevmiyorum desem diil kiziz sonucta :) ben hic onla ikimizi bi arada dusunmedim dusunemiyorum ki gecen de geldi yanima arkadaşım seslendi bileklik verdi ona sonra bana seslenip uzatti bi 30sn kaldim alsam mi almasam mi diye cok hassas da biri neyse alayim deyip aldim ama takmadim ondan once verdigi bi tane daha vardi onu da cikardim bilegimden ayni zamanda ben de ona vermistim halen duruyo o bileginde :/ bilemiyorum cok karmasigim
Çalıştığım yerde benden genç bekar erkekler vardı , yakışıklı . Evli olduğum için saygı duyup abla derler . Bi gün birtanesiyle konuşuyoruz , ( bi tanede ay kankalarım hep bana aşık oluyo yeaaa diyen kız vardı ) çocuk abla ya dedi ne kankası ben kızlarla neden kanka olayım , kızlar bunu bile bile gelip arkadaşlık kuruyorlar , bilmezlermi bal gibi arkadaşlık yapmayacağımızı biliyorlar sonra ayy kankam bana aşık oldu . Geç sen onu abla geç demiştiii. Ve arkadaşlarınında aynı düşüncede olduğunu kız muhabbetini arkadaşlıklarını sevmediklerini fakat kızların , kanka olmaya çalıştığını söylemiştimerabalar cok sevdigim arkadas olarak sevdigim konustugum biri var (ustelik eski sevgilimin arkadaşı) gecen seneden beri bana karsi tuhaf davranmaya basladi ben her zamanki hali deyip daha cok da kabullenmek istememezlikten sanirim pek ustunde durmuyodum fakat dışardan da farkediliyodu arkadaslarim o seni seviyo sevgili misiniz demeye baslamisti.. ya gercekten cok iyi biri gerci -surekli hediye alip beni mahcup etmese iyi biri- ben nedense istemiyorum yani tam boyle o acilicak aramizda bisiyler olucak derken kaciyorum aninda simdi yine konusmuyoruz bi sekilde kendimi uzaklastiriyorum ondan cok ilgi sevmiyorum desem diil kiziz sonucta :) ben hic onla ikimizi bi arada dusunmedim dusunemiyorum ki gecen de geldi yanima arkadaşım seslendi bileklik verdi ona sonra bana seslenip uzatti bi 30sn kaldim alsam mi almasam mi diye cok hassas da biri neyse alayim deyip aldim ama takmadim ondan once verdigi bi tane daha vardi onu da cikardim bilegimden ayni zamanda ben de ona vermistim halen duruyo o bileginde :/ tatilde bulusalim diye surekli mesaj atiyodu tamam demistim ortak arkadaslarimizdan da diyolardi bulusalim diye ben de madem oyle hep beraber bulusalim diye ona yazdim dedim anlattim ters davrandi oldu o zmaan sulalenden birilerini de cagir istersen diye :/ daha da konusmadik.. bilemiyorum cok karmasigim
Sen o yollardan geçerken biz geri dönüyoduk . Geri dönmekte ne kelime tam 4 tur bindiriyordukmerabalar cok sevdigim arkadas olarak sevdigim konustugum biri var (ustelik eski sevgilimin arkadaşı) gecen seneden beri bana karsi tuhaf davranmaya basladi ben her zamanki hali deyip daha cok da kabullenmek istememezlikten sanirim pek ustunde durmuyodum fakat dışardan da farkediliyodu arkadaslarim o seni seviyo sevgili misiniz demeye baslamisti.. ya gercekten cok iyi biri gerci -surekli hediye alip beni mahcup etmese iyi biri- ben nedense istemiyorum yani tam boyle o acilicak aramizda bisiyler olucak derken kaciyorum aninda simdi yine konusmuyoruz bi sekilde kendimi uzaklastiriyorum ondan cok ilgi sevmiyorum desem diil kiziz sonucta :) ben hic onla ikimizi bi arada dusunmedim dusunemiyorum ki gecen de geldi yanima arkadaşım seslendi bileklik verdi ona sonra bana seslenip uzatti bi 30sn kaldim alsam mi almasam mi diye cok hassas da biri neyse alayim deyip aldim ama takmadim ondan once verdigi bi tane daha vardi onu da cikardim bilegimden ayni zamanda ben de ona vermistim halen duruyo o bileginde :/ tatilde bulusalim diye surekli mesaj atiyodu tamam demistim ortak arkadaslarimizdan da diyolardi bulusalim diye ben de madem oyle hep beraber bulusalim diye ona yazdim dedim anlattim ters davrandi oldu o zmaan sulalenden birilerini de cagir istersen diye :/ daha da konusmadik.. bilemiyorum cok karmasigim
yani sen umut vermişsin davranışlarınla ona bu çok belli, o yüzden onun öyle davranması gayet normal, eğer rahatsızsan umut vermezsin olur biter,madem birarada düşünemiyorsun ozaman umutda verme
kaç yaşındasınız, kankadan sevgili neden olamsın tabii ki olur, görünen o ki o sana kanka gözüyle bakmıyor, yoksa hediye falan almazdı, hediye konusu olunca anlamalıydın
Çalıştığım yerde benden genç bekar erkekler vardı , yakışıklı . Evli olduğum için saygı duyup abla derler . Bi gün birtanesiyle konuşuyoruz , ( bi tanede ay kankalarım hep bana aşık oluyo yeaaa diyen kız vardı ) çocuk abla ya dedi ne kankası ben kızlarla neden kanka olayım , kızlar bunu bile bile gelip arkadaşlık kuruyorlar , bilmezlermi bal gibi arkadaşlık yapmayacağımızı biliyorlar sonra ayy kankam bana aşık oldu . Geç sen onu abla geç demiştiii. Ve arkadaşlarınında aynı düşüncede olduğunu kız muhabbetini arkadaşlıklarını sevmediklerini fakat kızların , kanka olmaya çalıştığını söylemişti
sen de ona hediye aldığına göre hoşlanıyorsun demek ki sende..
Eski sevgilinin arkadaşı diye mi hiç düşünmüyosun yoksa ilgi duymadığın için mi ??
Eğer kalbin de kıpırdanmalar yoksa açık ve net ol ona karşı bence sakın o üzülmesin diye bişeylere başlama bne yapmıştım o hatayı üzülmesn dye tmm dedim ve 1 hafta sonra ben seni arkadşm olarak göryrum olmcak bu iş dediğimde tam bi yıkım oldu çok sevdiğim arkdşm bi daha karşıma çıkmadı kaçtı benden
Sen ona karşı ne hissediyosun?
Ayrıca arkadaşken evlenen o kadar çok insan var ki..
Yetişkin biri olarak çocuğun söyledikleri gayet mantıklı geldi . ünvrt mezunu medeni çocuk öyle keko değildi . Bilir ya İnsan bilmezmi . Şapkadan çıkmıyor ya tavşan gibi ..sa
sacmalik tamamen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?