Yok kız ilk andan sildi karşıdan pp kalktığı için sildiğini anlamıştır. Ara sıra numarayı kaydedip bakıyor öyle anlıyor silmediğini. Kendi düşmek istemiyor ama çocuğun kendiliğinden yazmasını çok istiyo :))Karşıdakinde özgüven tavan,
Kuzen de kendi silmediği için bir sıfır yenilmiş bile, çünkü karşıdaki iyi biliyor ki sil denmez gerçekten silinmesi isteniyorsa, silinir ve her türlü iletişim yolu kapanır.
Çocuk huylu sevmiyorsa yazmaz kuzene , kuzen kendi düşene kadar.
Mantıklı bi yorum teşekkürlerE yani çocuğa bildiğin kapıları kapatmış, abazanın teki değilse biraz gururu varsa arayıp sormaz bir daha. Yani "Sıcak davranmamı bekleme" dedikten sonra hala neden aramasını falan bekliyor anlamadım. Muhtemelen numarasını silmeyi unutmuştur, erkekler öyle sileyim engelleyim derdinde pek olmuyorlar. Numarasının kayıtlı olmasına anlam yüklemesin derim.
Kendi sildi zaten ama yazsın arasın isteği fazlasıyla var :)Yazar mı arar mı bilmem ama kankan da arasın yazsın isteği var .. oturup dert edeceğim bir durum olmazdı , ben onu silerdim , eğer olurda bir gün aradığında da tanımayacağım için çok güzel ikinci bir hoşcakal olurdu
Sildi en başta. Arada ekleyip silip silmediğine bakıp tekrar siliyor . Bende öyle diyorum ama yazmasını istediği için taktı , numarası silinmediği içinde ümitvar :)Silmesini istiyorsa once kankan silecek. Cocugun silip silmedigiylede ilgilenmeyecek. Yoluna bakacak
Sizde bu aşamada daha sıcak davranmamı bekleme diyip hoşçakal dediniz
Kendi sildi zaten ama yazsın arasın isteği fazlasıyla var :)
Kankiniz bir miktar tutarsızmış.
Öyle değil. Arkadaşım ağır ilerlemek istedi bişeyler yaşanacaksada yavaş yavaş ilerlensin isttedi , çocuk hızlı ilerlemek isteyince o da korkup bitirdi konuşmayı. Şimdi isteği de çocuğun hızlı ilerlemek isteyişinden pişman olup kendini anlamış bi şekilde geri dönmesi.Tutarsızlık değil o. Yani "Biri benimle ilgilensin, peşimde koşsun" arzusu. Çocuğu egosunu tatmin etmek için kullanmak istiyor eğri oturup doğru konuşmak gerekirse.
Öyle değil. Arkadaşım ağır ilerlemek istedi bişeyler yaşanacaksada yavaş yavaş ilerlensin isttedi , çocuk hızlı ilerlemek isteyince o da korkup bitirdi konuşmayı. Şimdi isteği de çocuğun hızlı ilerlemek isteyişinden pişman olup kendini anlamış bi şekilde geri dönmesi.
"Sıcak davranmamı bekleme" demek "Senden hoşlanmıyorum, uzak dur benden" demek. Haliyle çocuk karşı taraftan sıcak tavırlar görmek ister yani kendini ağırdan satmak soğuk davranmak demek değil. Çocuk hızlı ilerlememiş, hoşlandığı kızdan aynı ilgiyi ve sıcaklığı görmek istemiş -ki gayet doğal.
buna katılmadım:)
sıcak davranmamı bekleme demek hele şu işin adını koy biz neyiz ki sıcak davranayım demek.
çocuk yememiş o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?