- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi glitterpowder
Nasil da kin dolu insanlar varmış şaşırdım. Bir aramak ne kaybettirir size ? Kin öfke kimseye yaramaz. Hepimizi çok yüzenler oldu da üç günlük dünya insanlık sizde kalsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de kimse aramıyor falan diyormuş, beklediğini biliyorum ama sonra da yaptıkları aklıma geliyor işte, hem üzgün hem kızgın olmak zor.
Yani bunu kararını anca siz verebilirsiniz bugüne kadar size faydası oldu mu yaptığı çok ağır mıydı diye,baba tarafı akrabaları bize her türlü kötülüğü yaptılar herhangi biri ölse hastalansa umurunda olmaz,insanların yaptıklarının bir bedeli olmalı yani bunun kararını yaşadıklarınızın boyutu ile en iyi siz bilebilirsinizTeşekkür ederim yorumlarınız için, öğreneli birkaç gün oldu ve ben de henüz aramadım ama durumu ağırlaşmış sanırım doktorlar iyi konuşmuyormuş, bir de ben uzakta evliyim, ya diyorum ben birdaha göremeden ölürse, içimi kemiren de bu..
Bu şekil bi emek varsa aranabilinirUmarım verdiğim karardan pişman olmam, kararsızım çok hemde ama çok da üzgünüm, çocukken çok düşkündüm koynunda uyurdum..
İftira normal bir hata değil ki. Bildiğin art niyetle başkası zarar görsün diye yapılan bir eylem. Yalan söylemiş olsa bir sebebi vardır belki pişmandır denir ama iftira çok farklı bir boyut.Hatalar insanlar içindir.
Arayın bence.Halamın kanser olduğunu öğrendim, çok üzülüyorum, kendisine çok kızgın olsam da ne yapacağımı bilemiyorum, evet yapılan iyilikler söylenmez ama ailecek ona çok değer verip her konuda yanında olmuştuk ama tüm aileme akla hayale gelmeyecek iftiralar attı, şuan aramalı mıyım, siz olsanız arar mıydınız? Çok üzgünüm.
Son cümlenize ithafen..sanirim çok da kırgın değilsiniz...yoksa görsün görmesin çok önemli mi sizin için...bunun pişmanlığını yaşayacaksınız arayın gidin...bana gelince ağır şeyler yaşattıysa affetmiyorsam kim olursa olsun dönüp bakmam cokda umrumda olmaz..evlatlarım annem babam ve kardeşim haric diğerleri el sonuctaTeşekkür ederim yorumlarınız için, öğreneli birkaç gün oldu ve ben de henüz aramadım ama durumu ağırlaşmış sanırım doktorlar iyi konuşmuyormuş, bir de ben uzakta evliyim, ya diyorum ben birdaha göremeden ölürse, içimi kemiren de bu..