Kanser, aramalı mıyım?

Teşekkür ederim yorumlarınız için, öğreneli birkaç gün oldu ve ben de henüz aramadım ama durumu ağırlaşmış sanırım doktorlar iyi konuşmuyormuş, bir de ben uzakta evliyim, ya diyorum ben birdaha göremeden ölürse, içimi kemiren de bu..
Yani bunu kararını anca siz verebilirsiniz bugüne kadar size faydası oldu mu yaptığı çok ağır mıydı diye,baba tarafı akrabaları bize her türlü kötülüğü yaptılar herhangi biri ölse hastalansa umurunda olmaz,insanların yaptıklarının bir bedeli olmalı yani bunun kararını yaşadıklarınızın boyutu ile en iyi siz bilebilirsiniz

Halamın kanser olduğunu öğrendim, çok üzülüyorum, kendisine çok kızgın olsam da ne yapacağımı bilemiyorum, evet yapılan iyilikler söylenmez ama ailecek ona çok değer verip her konuda yanında olmuştuk ama tüm aileme akla hayale gelmeyecek iftiralar attı, şuan aramalı mıyım, siz olsanız arar mıydınız? Çok üzgünüm.
Arayın bence.
Üç günlük dünya.
Affedin. Büyüklük sizde kalsın.

İki akrabamda aynı şeyi yaşadım. Biri için çok vicdan yaptım çünkü ölümünden çok sonra hakkında yanlış bildiğim gerçekleri öğrendim... Diğeri ise bugün dirilip gelse yine selam vermem. İyi ki aramamışım.

Arar mıydım aramaz mıydım bilmiyorum ama size kötülüğü dokunmasına rağmen bu kadar üzülüyorsanız arayın bence

Bana ciddi sıkıntılar yaşatmış birini,benim zor günümde acımı görmezden geleni,hele iftira atmış birini aramam. Ölüm her an hepimize az sonra öleceğimizin garantisi yokken kötülük yapanlar bizim de öleceğimizi düşünmeden yapabiliyor her türlü kötülüğü değil mi?!

Bence bizim toplumumuzda çok fena bir zaaf var. Yaşlılığın, ölümün ve ölümcül hastalıkların yapılan tüm kötülükleri sileceğini, sıfırlayacağını düşünüyorlar.
Böyle bir dünya yok arkadaşlar. 20 yaşında yaptığınız fenalıklar siz 60 yaşına geldiniz diye silinmiyor. Ya da hayatını kararttığınız insanlar siz çok hastasınız diye sizi affetmek zorunda değil. Ölüm hiçbir şeyi düzeltmiyor.
Ben olsam aramazdım, ölürse de cenazesine gitmezdim. Zamanında iftiraları atarken düşünecekti. Zor zamanımızda yanımızda olmasını istediğimiz kişileri bir zahmet iyi günümüzde uzaklaştırmayalım. Ayrıca herkes ölecek, sanki dünyada sadece bir kişinin yaşayacağı bir şey gibi davranıp ayrıcalık göstermek saçma geliyor. Oh ne güzel, ortalığı kırıp geçirelim, milletin canına okuyalım. Ondan sonra da herkesin sorgusuz sualsiz bizi affetmesini bekleyelim. Niye ki?

İnsanlar hiç ölmeyecek gibi yaşıyor çarptığı kapıyı hiç açmayacak gibi dvranıyor.hstlık kapıya dyanınca ya da çok yaşlanınca başlıyor pşmanlıklar.eminim pişmandır.sadece geçmiş olsun der en azından kendim keşke dememek adına arardım.Rabbim kimsenin yaptığını yanına bırakmaz.

Ben de olsam aramam. Bir gün hepimiz öleceğiz ama birden ama yavaş yavaş. Bunu bilerek yaşarsak gün geldiğinde ne kimse kalbim kırık ama arasam mı diye düşünür ne de ben beni kimse aramıyor diye dertlenirim. Kimseye bile isteye kötülük yapılmaz zaten ama diyelim ki yaptık o zaman arayıp helallik almak, özür dilemek de zor bir şey değil. İnsanlara hayatı dar edip sonra da yanımda olmalarını beklemek abes.

Teşekkür ederim yorumlarınız için, öğreneli birkaç gün oldu ve ben de henüz aramadım ama durumu ağırlaşmış sanırım doktorlar iyi konuşmuyormuş, bir de ben uzakta evliyim, ya diyorum ben birdaha göremeden ölürse, içimi kemiren de bu..
Son cümlenize ithafen..sanirim çok da kırgın değilsiniz...yoksa görsün görmesin çok önemli mi sizin için...bunun pişmanlığını yaşayacaksınız arayın gidin...bana gelince ağır şeyler yaşattıysa affetmiyorsam kim olursa olsun dönüp bakmam cokda umrumda olmaz..evlatlarım annem babam ve kardeşim haric diğerleri el sonucta🙄😀

Back
X