Kanser Olan KV

Küçük bir çocuğu aç bırakabilecek kadar kararmış kalbi. Nesine üzüleceksiniz?

Kötülük yapmanın kanser olmakla ilgisi ne . Anneannem dünya iyisi bir insandı kanserden vefat etti.

Günlük bir deyim.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.
Öyle çıkıverdi ağzımdan.
Kesin kötü biri olduğu için kanser olmuştur gibi bir düşüncem kesinlikle yok tabi ki

Ne dediyseniz haketmiş.
Karı koca bir olup küçücük çocuğa her eziyeti yaparken vicdanları neredeydi?

Beter olsun

Senin konunu bilmiyorum , haklısındır da belki çünkü genellikle yorumların akıllıca gelir bana ama burdaki mesele bambaşka.Öksüz bir çocuğa üvey annesi tarafından yapılan kötü muamele ile klasik kaynana tavırlarının doğurduğu sonuçlar bir değil bence.

siz vicdansiz degilsiniz asla..vicdansiz olsaniz, su soruyu sormazdiniz.
annesi ölen sâbi'nin maasina el koyan buna goz yuman vicdansizdir.

allah sifasini versin diyin gecin. ben oyle yapardim.

Kesinlikle değilsiniz
Allah var yukarda o çekmeden ölmeyecektir
belkide eşinize muhtaç olacak
Ben olsam bende üzülmezdim

Çok iyi demişsin son nefesini o hakkını yediği yetimin adını sayıklaya sayıklaya verir inş

Eger gerckten oyle yaptiysa allah cikarmis boyle masum cocuklarin basina anne diye gelip cektirenler bu dunyadada ahirettede ceksin kendinizi vicdansiz olarak gormeyin kendi dusen aglamaz insan ileriyi dusunerek yasamali biraz vicdan sahibi olmali

Allah yetimin hakkını yiyenin hesabını öbür tarafa bırakmazmış. Eşinize yaptığını misliyle çıkartır inşallah daha da.
Ben de bir yetimim, amcam, halam çok hakkımızı yediler, iki yakaları biraraya gelmedi, gelmez de. İçiniz rahat olsun, size onun iiin ulaşanları da engelleyin, cevap bile vermeyin.

ne üvey anneler var üvey demeye bin şahit ister işte böyleleri var küçücük çocuklardan egolarını tatmin eden pis ahlaksızlar aslında bunlardan da değil bunlara o fırsatı veren eşlerden de problem var. Allah işte yanına bırakır sanıyodu belli ki.. ne üzüleceksiniz hiç vicdansızlık değil vallahi.

Bende devam ettim üzülmedim
Ama lanet olsun içimdeki merhametli kısma

Kadına resmen oh olsun dedim.
Yetim ahı çıkıyor, yaptıklarının bedelini bu dünyada çekecekmiş demek ki dedim

Acaba demese miydim

"Yetim ahı çıkıyor, yaptıklarının bedelini bu dünyada çekecekmiş demek ki"
doğru söze ne denir
bence artık dönüp bakmayın
zaten kadın eşinizden hakkı olan mirası bile almış
eşinizin ona yapacağı iyiliği yapmışsınız
düşünmeyin
dünyada "karma" diye birşey var
siz ne yaparsanız yapın o yaptıklarının bedelini ödüyor
ayrıca söylediğiniz söz oh denmek için söylenmiş değil
kim olsa uzaktan tanıyanda olsa
görüp tanıdıysa aynı şeyi söylerdi

Etme bulma dünyası,vaktiyle sevgiyle yaklaşsaymış şimdi karşılığını kat be kat alırdı.
Vicdanın rahat olsun hiç kendine keşke bile deme..

Vicdansizlikla ne alakası var

şuan bu olayın bir benzerini yaşıyorum.. benim de kp kalp krizi geçirdi, beni çok üzdüler çok ağlattılar. babamı küçük yaşta kaybettiğim için kp i baba yerine koydum ama o beni bir türlü kendi kızı gibi benimseyemedi.

benim demeye dilim varmıyor korkuyorum kurduğum cümleler Allah ın gücüne gider de beteri başıma gelir diye ama çevrem diyor belki de sana yaşattıkları bu şekilde çıkıyordur diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…