Kanser

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var ki duyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
İyi de öyle de nasıl olacak inancsiz bi insan değilim ama bu çok zor imtihanmis
Desteğe duaya teselliye çok ihtiyacım var kızlar napcam bilmiyorum yardım edin

Allah şifa versin canım moral çok önemli üzgün görüp babanda üzülmesin güçlü ol lütfen. Rabbim şifa verir inşallah.
Dua bölümüne konu açarsan arkadaşlarla beraber dua edelim baban için.

O kadar kötüyüm ki sana anlatamam ilk testleri temiz. Cikti çok dua:etmiştim dedim kabul oldu ama ve hala agliyorum gozyaslarimi durduramiyorum yarin doktorun yanindaylende aglarim kesin napcam bilmiyorum

Canim orda konum vardı zaten

Canim Rabbim acil sifa versin. Tez zamanda sagligina kavussun insallah. Su an bi yakinimin basinda da var bu hastalik.
İnsallah sifa bulurlar.

Allah sifa versin canim
Hastalik hepimizin basinda.
Evresi nedir
Evet canim öyle zaten annemde hasta benim şeker hastasi hani hep bildim bileli doktorlarla gecmistir ömrümüz ama kanser ne bilim duysam inanmazdim benim başıma babama yok gelmez derdim çünkü babam çok sagliklidir başı bile agrimaz bi tek sigarasi vardı zikkim olasica

Soyle bir sey okumustum bu sitede. İnceleyin isterseniz. Akciger kanserini yenen birileri yazmis.

Eklentiler

• Screenshot_20170420-093627.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 329
  • Screenshot_20170420-093633.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 290
  • Screenshot_20170420-093616.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 303
  • Screenshot_20170420-093622.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 276
O kadar kötüyüm ki sana anlatamam ilk testleri temiz. Cikti çok dua:etmiştim dedim kabul oldu ama ve hala agliyorum gozyaslarimi durduramiyorum yarin doktorun yanindaylende aglarim kesin napcam bilmiyorum

Çok zor haklısın. Ama olumlu düşün olumlu olsun sonuçlar. Kötüye yorma atlatan hastaları duyuyoruz hatta doktorun yaşamaz dediği insanlar atlatıyor kanseri rabbim ömür verdiyse babana hiç bir şey olmaz hiç üzülme.

İyi huylu kanserler tedavi edilebilir ve babanız yaşlıysa yayılma olmaz.
Benim annem pankreas kanseriydi bir yıl içinde kaybettik.
Beterin beteri var yani.
Önemli olan babanızla birlikte bol vakit geçirmek ve ona moral vermek.

Allah sifa versin canim
Hastalik hepimizin basinda.
Evresi nedir
Daha doğrusu şöyle soyleyim cigerleri su toplamisti ağır bi grip sonrasi daha sonra iste aldilar suyu tahlil yaptilar temiz cikti brunkoskopi yaptilar onda patoloji sonucunda yaziyodu bunlar

Klinik on tani malignite?
Makroskopi:3 ml hacminde bronbronjş lavaj mayii
Sitopatolojik tani: benign sitoloji, bronş lavaj yaymalari
Kandida ile uyumlu hifa kolonizasyonu mevcuttur

Rapor 2 sayfa buda diger sayfa

Klinik tani on tani
Makroskopi
5 ml hacminde plevral mayii
Mikroskopi dejenere mezotel hücreleri ile çok sayıda polimorfonukleer lökositler izlendi

Doktor tanidik vardi sorduk kanser dedi yarin doktora gidicez kontrolu vardı şimdi doktor soyleyince napcam nasıl davramcam aglarim keisn

Çok geçmiş olsun. Üzülmemek elde değil tabiki ama umutlu olmaya ve mücadele etmeye herzaman devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…