O kadar kötüyüm ki sana anlatamam ilk testleri temiz. Cikti çok dua:etmiştim dedim kabul oldu amaAllah şifa versin canım moral çok önemli üzgün görüp babanda üzülmesin güçlü ol lütfen. Rabbim şifa verir inşallah.
Dua bölümüne konu açarsan arkadaşlarla beraber dua edelim baban için.
Canim orda konum vardı zatenAllah şifa versin canım moral çok önemli üzgün görüp babanda üzülmesin güçlü ol lütfen. Rabbim şifa verir inşallah.
Dua bölümüne konu açarsan arkadaşlarla beraber dua edelim baban için.
Evet canim öyle zaten annemde hasta benim şeker hastasi hani hep bildim bileli doktorlarla gecmistir ömrümüz ama kanser ne bilim duysam inanmazdim benim başıma babama yok gelmez derdim çünkü babam çok sagliklidir başı bile agrimaz bi tek sigarasi vardı zikkim olasicaAllah sifa versin canim
Hastalik hepimizin basinda.
Evresi nedir
Amin canim çok zor ama inşAllahAllah şifa versin İnşallah Yardımcınız olsun..
Canim benim çok üzüldüm inşAllah oda yenerCanim Rabbim acil sifa versin. Tez zamanda sagligina kavussun insallah. Su an bi yakinimin basinda da var bu hastalik.
İnsallah sifa bulurlar.
O kadar kötüyüm ki sana anlatamam ilk testleri temiz. Cikti çok dua:etmiştim dedim kabul oldu amave hala agliyorum gozyaslarimi durduramiyorum yarin doktorun yanindaylende aglarim kesin napcam bilmiyorum
Daha doğrusu şöyle soyleyim cigerleri su toplamisti ağır bi grip sonrasi daha sonra iste aldilar suyu tahlil yaptilar temiz cikti brunkoskopi yaptilar onda patoloji sonucunda yaziyodu bunlarAllah sifa versin canim
Hastalik hepimizin basinda.
Evresi nedir
Yani iyi huylu tümör varmışIyi huylu diyorsunuz.iyi huylaysa kanser olmazki
Evet haklisim ama bu şartlar altinda çok zormus. Güçlü olmaya çok ihtiyacım var zatenÇok geçmiş olsun. Üzülmemek elde değil tabiki ama umutlu olmaya ve mücadele etmeye herzaman devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?