• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser

İyi huylu kanserler tedavi edilebilir ve babanız yaşlıysa yayılma olmaz.
Benim annem pankreas kanseriydi bir yıl içinde kaybettik.
Beterin beteri var yani.
Önemli olan babanızla birlikte bol vakit geçirmek ve ona moral vermek.
Canim babamim yanina gidince sürekli aglayasim geliyo elimde değil
Allah rahmet eylesin annecigne çok üzüldüm daha da acilarino gostermesin sana
Babam 60 yaşında inşAllah dediğin gibi olir

Allah yardımcınız olsun inşallah, moral çok çok önemli baban için canım..

Akciğer değil ama komşumuz meme kanserini yendi. Her zaman gülüyordu hiç moralini bozmadı ailesini bile kendisi toparladı.

İnşallah babacığın da kurtulur, dualarım onunla.

Anladığım kadarıyla henüz evresi tedavi planı vs belirlenmemiş sanırım ilk kez yarın net olarak konuşacaksınız değil mi?
Evet canim ama tahlil sonucumda öyle yaziyo işte o hastalik
Ama tabi doktor ne diycek bakalim hiç iyi dusunemiyorum ki

Guclu ol, aglayip babanin moraluni iyice bozma canim, iyilesecek Allah in izniyle, bak iyu huyluymus hem, olumlu dusun.

Canımm rabbim Şafi ismiyle muamele etsin tez zamanda iyi haberler alırsınız inşallah bence atlatır iyi huyluymuş şükür.

Evet canim ama tahlil sonucumda öyle yaziyo işte o hastalik
Ama tabi doktor ne diycek bakalim hiç iyi dusunemiyorum ki

Evet çok iyi anlıyorum bazen açıkça duymak daha zor gelebiliyor.. Hadi bakalım inşallah en olumlu tablolardan biri çıkar karşınıza. Sakin olun, ılık bir duş alın melisa çayı varsa için..

Canim babamim yanina gidince sürekli aglayasim geliyo elimde değil
Allah rahmet eylesin annecigne çok üzüldüm daha da acilarino gostermesin sana
Babam 60 yaşında inşAllah dediğin gibi olir
İyi huylu dediyseler korkma ameliyat diyeceklerdir zaten büyük ihtimal.
Erken tanıda olmuş belliki, üzüntü üzüntüyü getirir moralinizi yüksek tutun.
Vadesi dolan küçük büyük zaten öleceğiz, şükür ki sonsuz bir hayatta bir arada olacağız.
Sizi çok iyi anlıyorum bunu ilk duyduğunuz an ve sonrası mücadele tarif edilemiyecek kadar zor.
Ancak herşey bizler için, annemi zorlu bir tedavi süreci sonrası kaybedince aniden ölmediği için bile şükrettim. Her zaman beterin beteri vardır isyan etmeyin.

Çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin
Uğurkan erez akciğer kanserini yenmişti
Bening iyi huylu demek neden dr kanser dedi anlamadım
Anneanneme ciğerlerinden epey su alın önce kanser dedi dr sonra değil deyip taburcu etti
Allahım inşallah kanser değildir

Tamam canı onu anladimda.iyi huylular takipte tutulur kötü huylu tümörler gibi
Kanser denmez
Bilmiyorum ki canim inanır mısın ailede bi tane bile kanser hikayesi duymadim bu yüzden çok uzagim hem konduramadigimdan hemde kansere çok uzak oldugumuzdan hala soktayim inşAllah senin dediğin gibidir

Allah yardımcınız olsun inşallah, moral çok çok önemli baban için canım..

Akciğer değil ama komşumuz meme kanserini yendi. Her zaman gülüyordu hiç moralini bozmadı ailesini bile kendisi toparladı.

İnşallah babacığın da kurtulur, dualarım onunla.
Benimde öyle olmam lazım bide çok sinirli annemde çok telasli biri babamda telasi kaldirmayan biri sürekli annemi azarliyo eminim farkinda değil annem çok üzülüyo
Bide öyle üzülüyorum işte nasıl olcak bilmiyorum.:(

Çok zor haklısın. Ama olumlu düşün olumlu olsun sonuçlar. Kötüye yorma atlatan hastaları duyuyoruz hatta doktorun yaşamaz dediği insanlar atlatıyor kanseri rabbim ömür verdiyse babana hiç bir şey olmaz hiç üzülme.
Evet canim güzel dusuneyim bu sefer şeytan böyle kurcaliyo aklımi ya ömrü bitriyse diyorum
Yani anliycagin pek mantıklı dusunemiyorum.:(

Evet çok iyi anlıyorum bazen açıkça duymak daha zor gelebiliyor.. Hadi bakalım inşallah en olumlu tablolardan biri çıkar karşınıza. Sakin olun, ılık bir duş alın melisa çayı varsa için..
Evet canim çok zor Allahtan öncesinde sonuç elimize geçti arastirma fırsatı oldu birden bire duysam daha beter oluridm

İyi huylu dediyseler korkma ameliyat diyeceklerdir zaten büyük ihtimal.
Erken tanıda olmuş belliki, üzüntü üzüntüyü getirir moralinizi yüksek tutun.
Vadesi dolan küçük büyük zaten öleceğiz, şükür ki sonsuz bir hayatta bir arada olacağız.
Sizi çok iyi anlıyorum bunu ilk duyduğunuz an ve sonrası mücadele tarif edilemiyecek kadar zor.
Ancak herşey bizler için, annemi zorlu bir tedavi süreci sonrası kaybedince aniden ölmediği için bile şükrettim. Her zaman beterin beteri vardır isyan etmeyin.
Haklısın canim beterinde beteri var ne desem bilemiyorum sanada çok üzüldüm inşAllah söylediğin gibidir rüyalarım hep çıkar benim birazda ondan korkuyorum kötü ruyalar gördüm.
İnşAllah dediğin gibi olur:(

Back
X