Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2007 yılından beri yaşayan komşumuz var bu hastalıkla.iyileşti inşallah nüksetmez.Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var kiduyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
İyi de öyle de nasıl olacakinancsiz bi insan değilim ama bu çok zor imtihanmis
Desteğe duaya teselliye çok ihtiyacım var kızlar napcam bilmiyorum yardım edin
Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var kiduyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
Duasiz anım yok ki:canim çok şükürAllah acil şifalar versin babacığınıza
bol bol dua edin
Canim hala belirsiz bu haftada doktorumiz yok diğer doktorlarda anlamiyo biri başlangıç diyo birine daha gösterdik mantar dedi bilmiyorum artık başka hastaneye gidelim diyorum bu:seferde çok üzerime geliyosun diyo kızıyo haftata doktor gelir diyocanim son durum ne?
Maşallah canim dedene rabbim dahada hayırlı ömürler versin onların acısını göstermesin hicbirimizeDedem akciğer kanseri idi. Çok ileriymiş hatta. Bize belli etmedi. Doktor 6 ay ömür biçmiş. Akciğerinden biri, diğerinin bir kısmı yok. Ama yendi ve yıllardır bizimle. Yürür, gezer, yer, içer...Nicesi size de olsun. Hem iyi huyluymuş ne güzel işte daha kolay olur belki.. Dedem için de bir maşallah yazayım da :)
Çok üzüldüm canimCanim benim Allah sifa versin.. benim teyzemde malesef dilim varmasa da kanser.. hemde artik tum vucuduna yayildi cunku kotu huylu ve cok hırçın hemen ilerliyor yaklasik 3 yildir gormedigi tedavi kalmadi yurt ici yurt disi tum ilaclar bitkisel cozumler aklina ne gelirse yapildi.. ama malesef ki suan artik deneyebilecegimiz birsey kalmadi.. takdir Allahtan.. heo duyuyoruz ama basimiza gelince konduramiyoruz.. icinin yanginini cook iyi anliyorum ama bak yazmissin ilk tahliller temiz cikti diye ki cigerdeki kanser cozumu olan bir hastalik.. küba da ilac vardi duymussundur tvlerde o direk ciger icin uretilmiss bir kanser ilaciydi doktorun daha iyi karar verir ama biz kübadaki ilaci bile denedik ne yazik ki cevap vermedi.. bu yuzden herseyin basindayken butun onlemi alin benim teyzem hem gec kaldi hemde kotu huyluydu.. rahim kanseri olarak basladi simdi her yerinde ve artik yuruyemiyor.. Allahim nerde varsa herkese sifa versin yardim etsin insallah.. dunya kadar servet yatirsan da iyilestiremeyen tek hastalik bence.. oyle zor ki.. Allah sabir sifa ve kolaylik versin insallah..
Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var kiduyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
eğer iyi huyluysa korkmayin, benim dedemde kötü huylu çıktı fakat 5 seans ışın tedavisi sayesinde 70 yildir sigara içen adamın cigerindeki kitle buyumedi haosoldu. korkmayin hemen. kötü huylu değilse bişey olma zaten, kötü olsa bile ailemde kanser atlatan örnekler çok sizinkinden çok daha kötü durumda olup da atlatan örnekler var hatta. rahat olun
akcige4 kanserini yengem yendi..bikac kere ameliyat oldu kanserli bolye temizlendi ilaclar kontorller.derken 5 seneyi gecti ve syan cok.ama.cok.saglikli insalah rabbim.babaniza sufa verir bolbil.sifa dualari okuyun
Sağolasin korecim senden de çok dua bekliycem güzel yürekli arkadaşımHazalcım, canım yeni gördüm.
Haberim yoktu.
Rabbim babacıgına saģlıklı, hayırlı uzun ömürler versin.
Onu size bağışlasın.
Rabbim şifa versin
Bol bol dua et.
Güzel kalpli arkadaşım![]()
Güzel dileklerin dualarin için sağol canim inşAllahRabbim bu güzel hayırlı günün hatrına babanıza bol bol şifa versin,bu hastalığın pencesinden tez zamanda çekip kurtarsın inşallah,çekeceği en en büyük ağrı soğuk algınlığı ile eş değer olur inşallah.
Rabbim sizlere de sabir versin.
İnşallah iyi haberlerinizi duyariz burdan.
Seve seveSağolasin korecim senden de çok dua bekliycem güzel yürekli arkadaşım