- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
Hamileyken facebooktan görüştüğüm bir arkadaş (uzakta oturduğu için başka türlü gorusemiyoruz) meme kanseriyim, 2 çocuğum var ama kurtuluşum yokmuş, Facebook'u dondurmustum,senin için açtım, bebeğinin cinsiyeti ne dedi. Ben de söyledim vs, senin için dua edeceğim ve dua isteyeceğim dedim. Arkadaşım da "kimseye söyleme, bir tek sana söyledim, s imdi hesabımı tekrar donduruyorum" dedi. Telefonu da yoktu, üzüle üzüle bir hal oldum. Hiç huyum olmadığı halde grubumdan dua istedim. Aylar sonra ortak bir arkadaş geldi bana ve tesadüfen o kişiden konu açıldı. Facebook'ta gördüm şöyle, böyle diye. Hesabı donmamış mi dedim , yooo dedi. Bir de baktım beni engellemiş, b aşka kişilere çatır çatır mutlu aile fotoları paylaşıyor. Sok oldum. Geçen gün de başka arkadaş gittiği tatillerden falan bahsetti. Şimdi bu kız hasta ve iyileştiyse ben neden engelliyim anlamadım. Hasta değilse neden bana bunu söyledi. Aslında konum bu arkadaş değil, bu ve bunun gibilerin amacı ne gerçekten meraktayım. Sizin başınıza da böyle şeyler geliyor mu?