kanserim...

çok geçmiş olsun,Allah ailenize bağışlasın sizi.
belli ki güçlü bir kadınsınız, narkozsuz bu işlemlere dayanabildiğinize göre.
inşallah her şey yolunda gider, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

size de geçmiş olsun,dr umun dediği gibi benimki biraz ütopik,ancak uyanık olmak lazım,dr a gitmenize vesile olduğum için memnun oldum...

Rabbim acil sifaalar versin sizi evladiniza bagislasin insaAllah. Suan son durumu nedir? Yani benim anladigim hucreler o kadar kucuktu ki biopsi alirken 'bittiler'mi? Yoksa biopsi sonucu mu netlestirecek durumu? Allahim sabir versin.
aslında ilk biyopside 2 parça aldı,biri oldukça büyüktü,pişmiş bir nohut tanesi kadar...ancak bu parçanın içinde bulunan hücreler çok küçükmüş,boyarken ve keserken işlem yapamayacak kadar küçük...son durumum;bugün konuşmak,ılık dahi olsa birşeyler içmek,yemek yemek acı veriyor...genzimdeki yarayı göremesem de hissettiriyor varlığını...

bilemiyorum ki...belki de iyi bir şey değildir...hayatımın hiçbir döneminde soğukkanlılığımı yitirmedim,hastalandığımda,doğum yaptığımda nazlanmadım...ama sanki çevremdeki bir kaç kişi bu halimden dolayı hastalığımı ciddiye almıyor...

Birileri hastayken mızmızlanır etrafındakiler uzaklaşmak ister, bazıları da sizin gibi hastalığına rağmen güçlü durur yine ciddiye alınmaz. Bu karşınızdaki insanlarla ilgili bi durum lütfen canınızı sıkmayın.

Sizi ve sizin gibileri tebrik ediyorum. Bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım.

merhaba debelenenhamamböceği konunu baştan sona okudum..çok geçmiş olsun..şu son mesajında ise sürpriz yazmışsın..yanlış teşhis mi konulmuş sana ..o kısmını aydınlatırsan çok mutlu olurum...

5-6 parça alındı yazmışsın..çok kanama oldu yazmışsın..tüm parçalar temizlendi anlamında mı yazdın bunları yoksa biyopsi amaçlı alındığını mı kastettin .tekrar çok geçmiş olsun.

bayağı parça almışlar o zaman canım..sıkıntıların da bir an önce geçer inşallah..

aslında benim de sıkıntılarım var..kulak ağrıları başladı..bulunduğum yerden kaynaklandığını düşünüyorum..batı karadenize geldik ege den..
burnum tıkalı 1 aydır falan..hastalık sonrası kaldı..
yine sesim 1 aydır hep hasta gibi, boğuk boğuk..telefonla kiminle konuşsam "noldu , hasta mısın? " diye soruyor...beni de endişelendirdi bu belirtiler..

Son düzenleme:

kotu bir supriz anlaminda yazmis
Yani tam sonucu beklerken tekrar basa dondum tekrar biyopsi yapildi sonuc bekliycem anlaminda yazmis
Cok gecmis olsun dualarim sizinle

Son düzenleme:
yine sesim 1 aydır hep hasta gibi, boğuk boğuk..telefonla kiminle konuşsam "noldu , hasta mısın? " diye soruyor...beni de endişelendirdi bu belirtiler..
şu yazdığını okuyunca endişelendim senin için...benimde telefonda konuştuklarımın "alo"dan sonra ilk söyledikleri şeydi...nezledeki ses hali gibi,genizden konuşma...ancak bu tür çok ender görülüyor,sen içini ferah tut ama dr a da git...

canım benim..benim sesim açıldı dün ve bugün..çok uzun sürmüştü..ama yine daha iyi..

şimdi sonuçların ne zaman gelecek arkadaşım..bir gün verdiler mi yine.

mesela böyle bir şüphesi olsa bir insanın doktora gittiiğinde ne demesi gerekir..çünkü doktora bir şey söyleyince doktor çok biliyorsun gibi gülümsüyor..ya da evham yaptığını düşünüyor.

daha iyi olmana sevindim,gün vermediler,doktorum patoloji doktorundan acil diye rica etti,en iyi ihtimalle perşembe-cuma sanırım...haklısın...nasıl söylenir bilemiyorum ki...gülümsese iyi azarlıyorlar bazen:44:

daha iyi olmana sevindim,gün vermediler,doktorum patoloji doktorundan acil diye rica etti,en iyi ihtimalle perşembe-cuma sanırım...haklısın...nasıl söylenir bilemiyorum ki...gülümsese iyi azarlıyorlar bazen:44:

haklısın..azarladıkları da oluyor.
perşembe ve cuma..hadi bakalım hayırlı güzel haberler gelir inşallah.

Allah'ım sizi evladınıza bağışlasın.
Sizi azarlayan, tersleyen yada ciddiye almayanları da ıslah etsin inşallah.
Teşhis konulması için bile çok uzun zaman kaybetmişsiniz gibi geldi bana, acaba daha kapsamlı bir hastaneye falan mı gitseniz.
Malum bu hastalık zamanla savaşıyor.
Allah'ım sizi bu savaşın galibi eylesin inşallah, hayır haberlerinizi bekliyorum.

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin evlatlarınıza bağışlasın sizi inşallah
Bir de bu belirtiler için hangi doktora gitmeliyiz arkadaşlar bilen var mı ?