- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi debelenenhamambocegi
-
size de geçmiş olsun,dr umun dediği gibi benimki biraz ütopik,ancak uyanık olmak lazım,dr a gitmenize vesile olduğum için memnun oldum...Rabbim yardımcınız olsun. Sizi evladınıza bağışlasın.
Gücünüze hayran kaldım, her şey istediğiniz gibi olsun dilerim ki..
Uzun bir süredir geceleri burun tıkanıklığı yaşıyorum. Kulağımda uğuldama ve baş ağrısı ve dönmesi de yaşamaya başlayınca yazdıklarınızı okuduğum için yarın KBB' den randevu aldım hemen, Allah razı olsun sizden yoksa önemsemeyecektim belki de.
aslında ilk biyopside 2 parça aldı,biri oldukça büyüktü,pişmiş bir nohut tanesi kadar...ancak bu parçanın içinde bulunan hücreler çok küçükmüş,boyarken ve keserken işlem yapamayacak kadar küçük...son durumum;bugün konuşmak,ılık dahi olsa birşeyler içmek,yemek yemek acı veriyor...genzimdeki yarayı göremesem de hissettiriyor varlığını...Rabbim acil sifaalar versin sizi evladiniza bagislasin insaAllah. Suan son durumu nedir? Yani benim anladigim hucreler o kadar kucuktu ki biopsi alirken 'bittiler'mi? Yoksa biopsi sonucu mu netlestirecek durumu? Allahim sabir versin.
bilemiyorum ki...belki de iyi bir şey değildir...hayatımın hiçbir döneminde soğukkanlılığımı yitirmedim,hastalandığımda,doğum yaptığımda nazlanmadım...ama sanki çevremdeki bir kaç kişi bu halimden dolayı hastalığımı ciddiye almıyor...çok geçmiş olsun,Allah ailenize bağışlasın sizi.
belli ki güçlü bir kadınsınız, narkozsuz bu işlemlere dayanabildiğinize göre.
inşallah her şey yolunda gider, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
bilemiyorum ki...belki de iyi bir şey değildir...hayatımın hiçbir döneminde soğukkanlılığımı yitirmedim,hastalandığımda,doğum yaptığımda nazlanmadım...ama sanki çevremdeki bir kaç kişi bu halimden dolayı hastalığımı ciddiye almıyor...
merhaba debelenenhamamböceği konunu baştan sona okudum..çok geçmiş olsun..şu son mesajında ise sürpriz yazmışsın..yanlış teşhis mi konulmuş sana ..o kısmını aydınlatırsan çok mutlu olurum...raporum çıkmış bugün...
bir koşa koşa gidişim var ki hastaneye...
bir an önce tedavim planlansın istiyorum ya...
nerdeee...
sürpriz...
hiç beklemediğimiz bir şey oldu...
alınan numunelerdeki hücreler işlem yapılırken kaybolmuş...
yani çok küçük hücreler,eriyip gitmiş...
biyopsi işleminin tekrar yapılması talep edilmiş...
doktorumu beklerken kendimce diyorum ki;
tekrar yapacaksa diyeceğim ki;narkoz altında alın...
dayanamam belki diye aynı acıya...
düştüm peşine zannettim ki muayene edecek...
hoop biyopsi odası...
dayanamam diyecek oldum...
sen beni bile şaşırttın geçen dedi...
gayret et falan...1 parça,2 parça derken tam 6 parça aldı bu kez!!!
tabii kanama oldu,aspiratörlerle çektiler,oluk oluk... sonrası tampon,müşahade odası...
şimdi evimdeyim...
geniz boşluğum sanki kazınmış gibi...
tanımalyamadığım bir tuhaflık,genzimde geçmeyen kan kokusu...
ama geçti işte...
bir sıkıntıyı daha alt ettim...
size de geçmiş olsun,dr umun dediği gibi benimki biraz ütopik,ancak uyanık olmak lazım,dr a gitmenize vesile olduğum için memnun oldum...
aslında ilk biyopside 2 parça aldı,biri oldukça büyüktü,pişmiş bir nohut tanesi kadar...ancak bu parçanın içinde bulunan hücreler çok küçükmüş,boyarken ve keserken işlem yapamayacak kadar küçük...son durumum;bugün konuşmak,ılık dahi olsa birşeyler içmek,yemek yemek acı veriyor...genzimdeki yarayı göremesem de hissettiriyor varlığını...
bilemiyorum ki...belki de iyi bir şey değildir...hayatımın hiçbir döneminde soğukkanlılığımı yitirmedim,hastalandığımda,doğum yaptığımda nazlanmadım...ama sanki çevremdeki bir kaç kişi bu halimden dolayı hastalığımı ciddiye almıyor...
merhaba debelenenhamamböceği konunu baştan sona okudum..çok geçmiş olsun..şu son mesajında ise sürpriz yazmışsın..yanlış teşhis mi konulmuş sana ..o kısmını aydınlatırsan çok mutlu olurum...
5-6 parça alındı yazmışsın..çok kanama oldu yazmışsın..tüm parçalar temizlendi anlamında mı yazdın bunları yoksa biyopsi amaçlı alındığını mı kastettin .tekrar çok geçmiş olsun.
şu yazdığını okuyunca endişelendim senin için...benimde telefonda konuştuklarımın "alo"dan sonra ilk söyledikleri şeydi...nezledeki ses hali gibi,genizden konuşma...ancak bu tür çok ender görülüyor,sen içini ferah tut ama dr a da git...yine sesim 1 aydır hep hasta gibi, boğuk boğuk..telefonla kiminle konuşsam "noldu , hasta mısın? " diye soruyor...beni de endişelendirdi bu belirtiler..
şu yazdığını okuyunca endişelendim senin için...benimde telefonda konuştuklarımın "alo"dan sonra ilk söyledikleri şeydi...nezledeki ses hali gibi,genizden konuşma...ancak bu tür çok ender görülüyor,sen içini ferah tut ama dr a da git...
daha iyi olmana sevindim,gün vermediler,doktorum patoloji doktorundan acil diye rica etti,en iyi ihtimalle perşembe-cuma sanırım...haklısın...nasıl söylenir bilemiyorum ki...gülümsese iyi azarlıyorlar bazen:44:canım benim..benim sesim açıldı dün ve bugün..çok uzun sürmüştü..ama yine daha iyi..
şimdi sonuçların ne zaman gelecek arkadaşım..bir gün verdiler mi yine.
mesela böyle bir şüphesi olsa bir insanın doktora gittiiğinde ne demesi gerekir..çünkü doktora bir şey söyleyince doktor çok biliyorsun gibi gülümsüyor..ya da evham yaptığını düşünüyor.
daha iyi olmana sevindim,gün vermediler,doktorum patoloji doktorundan acil diye rica etti,en iyi ihtimalle perşembe-cuma sanırım...haklısın...nasıl söylenir bilemiyorum ki...gülümsese iyi azarlıyorlar bazen:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?