urdogruluk payi ne?
hangi kadın doğurup 5 yil susar. akil var mantık var.
ailesine ne dedi mesela?
Bu arada kadin 10 yil susmusKadin ozgur bir kadin 10 yas buyuk esimden zaten
ur
Amin tesekkurler canimAy rica ediyorum hatta yalvarıyorum siz önce kendinizi, kendi sağlığınızı düşünün. Moral bozma demek kolay, kim olsa üzülür kim olsa şaşırır ama unutmayın ki siz şu an dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu meseleye olabildiğince dahil olmamaya çalışın tedavinize odaklanın rabbim size ve şifa bekleyen tüm kullarına Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah. Önce sağlık gerisi teferruat
Sadece sosyal medya mesajlarından mi çocuğu olduğunu anlamış başka iletişim olmamış miBu arada kadin 10 yil susmus
Kadin ozgur bir kadin 10 yas buyuk esimden zaten
ur
Iyi de o ara siz evli degilmissiniz degil mi... erkek bekarsa o ara neden sussun?Kadin ozgur bir kadin 10 yas buyuk esimden zaten
ur
Siz test yaptırdınız mi ?Bu arada kadin 10 yil susmus
Sorular ve bekleyen cevaplar ama konu sahibi gitmiş
Oncelikle gecmis olsun bence esinizden once sagliginiza odaklanin cocugunuz icin bunu yapmalisiniz evlenmeden once olan bisey kendinizi yipratmayin derim bu hastalikta moral en buyuk ilactirMerhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.
bence bu kısım sizi daha çok düşündürmeli.Esim sosyal medyada gormus kadini mesajlasmislar.
Zor bir durum kabul ama eşinizin de haberi yokmuş ve sizden 5 yıl öncesine ait bir olay. Aldatma, kandırma vs söz konusu değil. Bence eşinizin durumu sizden daha kötü şuanda. Kızınız için de endişelenecek bir durum yok, siz anne baba olarak doğru zamanda doğru şekilde bir kardeşi olduğunu anlatıp tanıştıracaksınız, eşiniz üzerine düşen 5 yıldır da yapmadığı babalık görevlerini yapacak. Annesiniz, bir de diğer çocuğun durumunu düşünsenize, babanın çocuğundan haberi yok çocuğun babasından. 5 yaşında tanışacak babasıyla. Asıl travmayı o geçirecek. Kızınızı maddi yönlerden düşünüyorsanız elinizi vicdanınıza koyun derim, diğer taraftaki de o adamın çocuğu, ananın babanın günahını çocuklar çekmesin.Merhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?