Kansermişim

Allah sifa versin.Moralinizi yuksek tutmaya calisin bu hastaligin tedavisinde moral cok onemli.İHastaligi yeneceginiza dair inancinizi yuksek tutun.İnsallah bir an once kurtulursunuz.

Herkese mrb 1 ay oldu ameliyat olalı şimdi daha iyiyim.artık ağrılarım bayA azaldı ama psikolojim iyi değil bi ölüm korkusu sardı bedenimi Heran ölecekmiş gibi hissediyorum,korkuyorum...sanki Azrail tepemde bekliyo çocuklarımı eşimi bırakmaktan yine tümörün nüksetmesinden korkuyorum allahıma sığındım

Çok geçmiş olsun :) Kendini rahatlatmaya çalış.Psikolojinin kötü olması normal.Zor günler geçirdin çünkü.Artık güzel günler seni bekliyor inşallah.

geçmişler olsun inşallah. bebekleriniz daha çok küçükler annesi onlar için yaşamak zorundasınız ve hayat daha çok güzelliklerini verecek size inşallak. düzenli kontrollerinizi yaptırın. eşiniz de doktormuş şanslısınız aslında. inşallah herşey çok çok güzel olacak. ölüm korkusu herkeste olmalı aslında. sonuçta 1 dakika sonrasına kimsenin garantisi yok. isterseniz bu konuyla ilgili psikolojik yardım alın. anlatın rahatlayın. içinizi dökün. bu ayıp değil sonuçta bir badire atlattınız yaşadıklarınız çok normal.

Merhaba sevgii ;

Geçmiş olsun. Korkmanız normal , yerinizde kim olsa aynı endişeleri taşırdı. Bu aşamada düşünce şeklinizi değiştirmeye zorlamalısınız kendinizi. Yapılan araştırmalarla elde edilen sonuçlarda pozitif düşüncenin önemi vurgulanıyor artık.

Doktorların " biz tıbben elimizdeki tüm imkanları kullandık , iyileşmemesi için bir engel yok. sadece kendisi bunu istemeli " dediğini defalarca okudum. Ölüm hepimiz için. 1 dakika sonramız garanti değil.

Kolay değil biliyorum , söylemekle yapmak arasında dağ kadar fark var. Aynı süreçleri anlatan uzun bir ömür süren olumlu örneklere odaklanın.

Eşiniz ve çocuklarınızla sağlıklı , uzun bir ömür dilerim. Sağlıcakla kalın.

Saolun kızlar moral veriyorsunuz gercekten..atlatmış oldugumu biliyorum Allah'ın izniyle..ama içimdeki acı korku dinmiyor kalbim sıkışıyor bu illetin adını duyduğumda bile

Saolun kızlar moral veriyorsunuz gercekten..atlatmış oldugumu biliyorum Allah'ın izniyle..ama içimdeki acı korku dinmiyor kalbim sıkışıyor bu illetin adını duyduğumda bile

canım bu kadar dert sıkıntı etme ne olur
bak ne güzel hayırlısı ile ailenin başındasın yeniden
bu hastalıklar moralsizliği hiç kaldırmıyor
bedenen toplandıysan şimdide az bir gayret daha göster
moralini yeniden kazanmaya çalış

korkman gerçekten çok normal... bizde babamda aynı şeyleri yaşadık. inanırmısın her 3 aylık kontrollerinde yeniden yaşıyoruz. korkuyoruz. ama şükürler olsun şimdi iyi... korkmayın demek saçma olur.. ama ölüm bulacak oldumu 1 dakikamızın garantisi yok... o şekilde de yaşayamayız. bence dua edin... şükredin.. Allah sizi evlatlarınıza bağışladı...

ülkemizde en önemli eksik kanser sonrası psikolojik destek vermemesi.. her olanağımız var. onkoloji ve cerahi doktorlarımız çok iyi. ama bu hastalıktan sonra hem yakınlara, hemde hastaya mecburi psikolojik destek verilmesi lazım...

Allah razı olsun kk ya girdiğimde kendimi daha güçlü hissediyorum yorumlarınız sayesinde

Ne mutlu sana ! Eşin doktormuş.
Ve ne mutlu sana ki o gün kendine baktırmışsın.
Ayrıca yazdıklarından anladım . Eşin seni çok seviyor.
Daha çok gençsin ve hayırlısıyla bu olayı atlatacaksın. Hiç merak etme.

İlletin adını aklına getirme ve gün boyunca kendine ben çok sağlıklıyım, hiç bir problemim yok, beni seven bir eşim ve beni seven 2 çocuğum var diye tekrar et. Özellikle de sağlıklı olduğun kısmını tekrar et. Çünkü öylesin.

Kötü şeyler düşünürsen, kötü şeyleri çağırırsın. Sakın ha düşünme kötü şeyleri. Hep iyiyi düşüneceksin . Sen sağlıklı ve genç bir kadınsın ve sağlıklı olarak kalacaksın. Elbet kontrollerine gidersin ama hiç büyüttüğün gibi olmayacak , emin ol. Ayrıca ilk ögrendiğinde verdiğin tepki için tebrik ederim seni. Hani demişsinya güldüm geçtim eşim de yanımda idi diye.Hep öyle ol. Ya eşin doktor olmasaydı, ya sen bu urun varlığını öğrenmeseydin? Ya iş işten geçseydi. Ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın?

Ne güzel atlatmışsınız çok şükür ki. Bu bir sınavdı ve siz kazandınız. Psikolojik destek de alıp bu süreci rahatlıkla atlatıcağınızı düşünüyorum ben.
Rabbim tekrarını yaşatmasın, herkesten uzak tutsun inşallah.
Sevgiler.

geçmiş olsun..Allah eşinize,çocuklarınıza bağışlasın sizi...atlatmışsınız şükür .

Cok cok cok cok cokkkkk gecmis olsun Rabbim su mübarek uc aylarin su mubarek cumanin yuzune sifa versin yavrularina esine ailene bagislasin seni insaallah iyi eskiden de iyi olursun...

gecmis olsun, Allah saglikli uzun omur versin insallah

Saolun kızlar yaram iyileşti ama psikolojim berbat... Bu ölüm korkusu,esimi çocuklarımı kaybetme,tekrar hasta olma korkusunu atamadım üstünden....mutsuz ve yalnızlığa gömülmüş gibiyim gecen sene 23 kilo vermiştim 3 ünü geri almışım ameliyat sonrası ama dünya başıma yıkılmış sanki...küçücük şeyler beni yıkıyo sanki hiç böyle değildim ben psikiyatriste gitmeliyim sanırım

23 kilo vermis birisisin 3 kilo nedirki sagligin yerinde olsun yeterki bencede git bi piskiyatriste morelin iyi olmali.Allah acil sifalar versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…