Kansermişim

Kızlar bugün patoloji sonucum çıkacak 1 saate kadar çıkar herhalde Ankara'da olmadığım için kuzenim alcak sonucu çok merak ediyorum dua edin bana kızlar

Kızlar bugün patoloji sonucum çıkacak 1 saate kadar çıkar herhalde Ankara'da olmadığım için kuzenim alcak sonucu çok merak ediyorum dua edin bana kızlar

inşallah temiz cıkar, Allah yardımcın olsun.

Çokggeçmiş olsun sonucu ogrennisinizdir inş temizdir patoloji sonucu

Allah'ım acil şifalar versin.çok geçmiş olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin hayırlısıyla..
Erken teşhis edilmiş bu çok önemli, inşallah hepsi geride kalacak.
Bol bol dua edin ve iyileşeceğinize inanın.

Çok geçmiş olsun Allahım seni evlatlarından ayırmasın acil şifalar versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim acil sifalar versin,insallah sonuclarin temiz cikar dualarim seninle..

Çok çok çok geçmiş olsun bu gece senin için yürekten dua edicem güzel Allahım şifa versin seni evlarlarına eşine ailene bağışlasın moralini yüksek tutmanı metanetli olmanı diliyorum. Yuce Allahın rahmeti nuru sifasi üzerinde olsun Allaha emanet ol ...

Sonuc tahmin ettiğimiz gibi kötü..
Hernekadar erken teshiş olsa ameliyatla hallolmuş olsa da içim tuhaf..
Adı bile yetiyo bu hastalığın

Sevgili sevgi Yüce Rabbim seni çoluğuna çocuğuna bağışlasın,acil işafalar versin.
moral ve olumlu düşünme bu tip hastalıklarda çok önemli.çocukların için moralini yüksek tut..

sevgi geçmiş olsun
böbrek üstü mü böbrek mi?
berrak hücreli mi?
hemen kendini dinleyip dr.a gittiğin için tebrik ediyorum seni, inşallah bütün kontrollerin temiz çıkar.

geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin canım sakın moralini bozma bizde bu hastalıkla 2 senedir ugrasıyoruz kontrollerini sakın ihmal etme

sevgi geçmiş olsun
böbrek üstü mü böbrek mi?
berrak hücreli mi?
hemen kendini dinleyip dr.a gittiğin için tebrik ediyorum seni, inşallah bütün kontrollerin temiz çıkar.

Evet cnm Berrak hücreli ve böbrekte kitle
böbreküstü değil.. Saol cnm

Sevgili sevgi Yüce Rabbim seni çoluğuna çocuğuna bağışlasın,acil işafalar versin.
moral ve olumlu düşünme bu tip hastalıklarda çok önemli.çocukların için moralini yüksek tut..

Çok saol altüst oldum iyice sanki yarın ölçekmişim gibi

Allah yardımcınız olsun
Şimdi nasılsınız umarım atlatmışsınızdır

çook şükür tedavimiz halen sürüyor 15 kür kemo aldık bugün kontrol için pet çekimi yapıldı cumaya sonuçlar çıkacak ameliyat öncesinde metaztas olmadıgı denilmişti doktorumuz onkolojiye yönlendirdi başda gerek yok denildi ama ameliyat eden doktor ısrarla kemo almamız gerektiğini dedi ilk 3 kür sonrasında metastaz oldugunu ögrendik şükür tedavisi var uzun ve zor süreç ama kimseyi dinlemiyor moralde bozmuyoruzda rabbimden geldi yeneceğiz allahın izniyle sakın moralini bozma canım

Çok geçmiş olsun..Acil şifalar diliyorum..
Kendinizi bırakmayın iyileşeceksiniz önce buna inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…