Kansermişim

Beni merak eden arkadaslarım olmuş saolun kızlar
Çok zordu ama şimdi daha iyiydi 4 saat sürdü ameliyatım ilkgünü çok kötüydü..ağrı kesicide veremediler böbreğime zarar vermesin diye ağrı kesiciler böbrekten atılırmış ve yeni ameliyat olduğum için doktorum vermedi sadece parol verdiler oda çok hafif ağrımı hiç kesmedi
İlkgünü kaldırmadılar ama 2.günü kalktım zorda olsa adım attım sondayı çıkardılar diren diye bişey vardı hortum yeri.onu çektiler çok kötüydü...
Ama şükür gecti hoca böbreğin 1/4 ini aldı kitleyle..patoloji sonucu daha çıkmadı haftaya ama hoca kanserli bi kitle görünümündeydi dedi..ama öyle bile olsa kazıdık bitti dedi
Çok zordu ama allahıma şükür bitmez dediğim günler bitti allahım hasta olan herkese şifa versin

Buarada cuma da çocuklarıma kavuşuyorum inş
Çok özledim ya kuzularımı allahım kimseyi evlatlarından ayırmasın

canım ya çok gecmiş olsun allahım şifa versın inşallah bir an önce yavrularına kavusursun

geçmiş olsun... Allah birdaha yaşatmasın inş... çocuklarından hiç ayırmasın Rabbim seni...

Allah yardımcınız olsun. inşallah gençliğinizle, çocuklarınızla direnç bulup geçireceksiniz bu günleri. herkes diyordur ben bir daha söyleyeyim. moral, moral, moral. gülümseyin, iyi düşünün, bebişlerinizi düşünün. hepsi geçecek, inşallah çoğu gitmiş azı kaldı. Allah beraberinizde olsun.

Güzel geçmesine sevindim.Rabbim seni çocuklarına bağışlasın inşallah.
şanslıymışsın ki erkenden öğrenmişsin ve tabi ki diğer şansında eşin...
Bir daha yaşamassın inşallah.çok geçmiş olsun.

Allah'ım kötü günleri ardınızda bırakıp evlatlarınızla hayırlı sağlıklı günler nasip etsin inşallah.

Allah yardımcınız olsun inşallah kötü huylu değildir ve bir an önce atlatıp çocuklarınıza kavuşursunuz...

Çok geçmiş olsun erken teşhis edilmiş Rabbim birdaha göstermesin yavrularınızla eşinizle mutlu bir hayat nasip etsin bundan sonra inşallah

Buarada cuma da çocuklarıma kavuşuyorum inş
Çok özledim ya kuzularımı allahım kimseyi evlatlarından ayırmasın

Cok sevindim canım geçmiş olsun rabbim bidaha ayirmasin evlatlarindan.
Sen cok güçlü bi kadınsın başkası olsa belki isyan ederdi ama sen cok dik durdun ve sukrettin umarim Allah bidaha yasatmaz.
Yavrulariniza kavustugunuzuda yazın olurmu sevgiler....

canım gece gece duygulandım çok geçmiş olsun diyerek başlayayım.

gelişmeleri buraya yaz mutlaka, habersiz bırakma, arkadaşız burda.

Son düzenleme:
Kızlar bugün kuzularıma kavuşuyorum hakkınızı helal edin ya
Beni merak ettiniz dua ettiniz Allah razı olsun şimdi daha iyiyim cocuklarıma kavuşacağım anı bekliyorum çok özledim canımın ağrısı bile umrunda değil inanın

Ufak bir naz sonucu çıkmış ortaya herşey. Ve şükür ki erken evrede öğrenmişsiniz. Size destek yavrularınıza ve eşinize sarılarak aşılmayacak şey yok bu dünyada Allah ın izniyle. İyileşmeye inancınızı asla kaybetmeyin. Ben de duacınızım bugünden itibaren.Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.

allahım hayırlısıyla evlatlarına kavuşup,bu zor günleri de unutmak nasip etsin inşallah...

Beni merak edenleri merakta bırakmayım dedim çocuklarıma kavuştum çok şükür daha iyiyim ağrılarım azaldı ilk günlere göre.biraz da olsa uyuyabiliyorum evimi çok özlemiştim
Beni merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun allahım sizede yakınlarınızada böyle gün göstermesin gösterdiğinede sabır ve şifa versin âmin.

Bu geceki duama sizi ve diger kanserle savasan hatunlari da ekliyorum.

Iyileseceksiniz insallah, dayanin.

allah şifa versin canım çok sevindim iyi haberine merak ediyodum seni şimdi patoloji sonuçlarımı bekleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…