Kansermişim

ÇOk geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin seni evlatlarına bağışlasın inş tek ameliyatla atlatırsın..

Allahım yavrularının hürmetine sana şifa versin.Erkenden fark edilmesi bir avantaj en yakın zamanda sağlığına kavuşursun inşaallah.

çok çok geçmiş olsun.allahım seni güzel yavrularına bağışlasın.hiç birşey olmayacak merak etme ve kendini korkutma,strese sokma.moralini yüksek tutmaya çalış.üzme kendini.allahtan eşin doktor ve bir sürü doktor arkadaşları var.en iyi doktoru bulacaktır sana ve başarıyla yeneceksin bu lanet şeyi.güzel haberlerini bekliyoruz.

çook geçmiş olsun, hiç sıkma canını artık nelere çare buluyolar. hem bu işler de pek belli olmuyo belki yanılmışlardır, allah sana çocuklarınla uzun mutlu yıllar nasip etsin

Rabbim şifalar versin yavrulariniza bagislasin sizi

canım çok çok geçmiş olsun, hiçbir şey çıkmayacağına eminim, kötü huylu olsa dahi alacaklar ve bitecek. ben neler neler gördüm bilsen.. hiiiç moralini bozma, basit bir operasyon gibi gir ve çık.

Cok gecmis olsun cnm uzme kendini ins atlatirsin rabbim seni o miniklerini bagislasin maalesef ne yasayacagimizi basimiza ne gelecegini asla bilemiyoruz rabbim dermansiz dert vermesin insallah ...

öncelikle geçmiş olsun.hemen karamsarlığa kapılma derim dr lar artık ne görse kitle diyorlar gerçi eşin dr muş ama durum böyle herşeyin adı tümör oldu 5 sene önce hiç bi şikayetim yokken sırf kontrol amacıyla kadın doğuma gittim ultrasonla dr beni muayene ederken suratında korkunç bi ifade oluştu sağ yumurtalığında 7 cm büyüklüğünde kitle var var dedi hatta dakikalarca inceledi kiste benzetmediğini söyledi bi kaç tümör markeri istedi hemşire de dr da suratıma acıyan bi ifade ile bakıyorlardı annemde bende şok olduk ağlayarak odadan çıktım yumurtalığın alınabilir dedi tümör marker sonuçları da iç açıcı değil aksine çok yüksekti beni üniversite hastanesine yönlendirdi prof.da laparoskopiden önce bişey söyleyemeyeceğini söyledi 1 hafta stres içinde ameliyatı bekledim ameliyat oldum yumurtalığım alınmadı ama dr labratuar sonucu çıkmadan kesin bişey söylemem dedi bir haftada onu bekledim tam 5 kilo verdim ufacık kaldım sonuçlar çıktı yumurtalığımdaki kitle değil çikolata kistiymiş çikolata kistinin karakteristik bi görüntüsü olurmuş ama benimki o görünümde deilmiş çikolata kistide şu an anne olmama engel ama o an sevindim tabi.yani kim ne dersin bu işler belli olmuyor benim ultrasonum ve tümör markerlarım dr ları yanılttı sakın üzülme içimden bi ses kötü bişey yok diyor ....lütfen üzülme

sevgi öncelikle geçmiş olsun
sen de biliyorsun ki patoloji raporu görmeden kesin tanı olmaz
bak kesin dememişler zaten benziyor demişler.
hayırlısıyla ameliyatını ol rapora göre düşün şimdiden moralini bozma
belki feokromasitoma filandır.
gençsin anladığım kadarıyla genelde genç hastalarda malign böbrek tm nadirdir.
bir vaka anlatayım sana
50li yaşlarda kadın overde kitlesi vardı
usgde bütün kriterler malignite yönündeydi, tam da o yaşlarda da görülüyor malum
acil ameliyat oldu hasta ameliyat esnasında kitle patolojiye yollandı hemen
ve tümörü iyi huylu çıktı.
ama düşün görüntülemede tam tersiydi
böyle şeyler hep oluyor canını sıkma şimdiden.

Rabbim yavrularına, eşine bağışlasın canım.. Çok üzüldüm.. Dua edicem senin için..
Allah yardımcın olsun.. Hemen karamsarlığa girme lütfen, bak kemoterapiye bile gerek görmemişler..
Allah acil şifalar versin.. Her gecenin bir sabahı vardır, yeter ki moralini yüksek tut..

Rabbim acil şifalar versin
erken tanı her zaman önemli eşinizin doktor olması da size yardımcı olucaktır tez zamanda eski sağlığınızı kavuşursunuz inşallah amin

Her şerde bir hayir vardir lafi gercek bir antidepresandr.gercekten bu durumda bir hayir oldgunu düşünün allaha siginin...allah sizi sevdiklernzden ayirmasn.daha once okumuştum konunuzu esiniz aksi biriydi ve sizi pek uzmustu..belki bu durum onu kendine getirir kiymetinizi bilir...bu arada tip cok ilerledi hele ki böyle erken evre olmasi avantaj allahn izniyle şifa bulacaksnz ins..

Allah şifa versin inşallah çocuklarınıza bağışlasın sizi.
belki de iyi huyludur :) öyle olmasa dahi erken görülmüş çok şükür.

rabbim evlatlarınıza bağışlasın inşallah, şafi ismiyle şifanızı versin...üzülmeyin, erken teşhis tedavinin yüzde doksanı gibidir...
allahın izni ile atlatırsınız inşallah....bütün şifa bekleyen kulları ile birlikte rabbim şsizinde şifanızı versin...hastalıklarla derman aramakla imtihan etmesin...

geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin sana.ama endişelenme bak demişler erken tanı diye hem kemoterapiye bile gerek yokmuş bu çok çok güzel bişey.artık öyle bi dönemde yaşıyoruz ki insanlar grip olur gibi kanser oluyor ve o kadar çok bu hastalıktan tedavi gören insan var ki şaşıp kalırsın.o yüzden neden ben yada benim başıma da mı gelecekti deme sakın.her şerde bi hayır vardır.bak çocukların daha çok küçük böyle kendini üzme sakın.derdi veren Rabbim dermanını da verir elbet.bol bol dua et eksik etme duanı.

Rabbim bir an önce acil şifalar versin canım. Benim içime hiç kötü bir şey gelmedi. Bence hemen iyileşeceksin. Ve bir ömür mutlu yaşayacaksınız ailenle ....

Allah kısa zamanda şifa versin inşallah.

rabbim bir an önce esine ve cocuklarına bagıslasın tüm saglgnla inşallah.allahım daha kötüsünden saklasın.acil şifalar iyi haberlerini bekliyoruz.dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…