Çocuk Hastalıkları Kansizliga çözüm bulan varmi???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Elyagur

Oğlumkızımve Hayatım❤
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
1.162
1.065
83
Merhaba k.k üyeleri oğlum 2 yaşında yüzü solgun hemoglabini 10.0 çok düşük değil dedi doktor kan ılaclari vermedi ama yüzü solgun sizin çözüm buldugunuz öneriniz varmi kansizlikla ilgili.

9.aydan beri tahlil yapilmadi bir daha. 15 aylik oldu, doktorumuz gerek yok tahlile dedi. Disleri cikana kadar kan damlasi kullandim. Dis cikinca uzum pekmezi veriyorum. Her gun ac karna vermeye calisiyorum. Bazen gun icinde veriyorum. 2- 3 tatli kasigi iciriyorum.

Bende veriyorum ama hala yüzü solgun

Ciğer yiyorum ben. Doğumdan sonra çok fenaydı kan değerlerim ciğerle Kendime geldim. Oğlunuz da yiyorsa ona da arada ciğer verin derim.

Kansızlığa pekmez iyi çözümdür.
Sabah öğle akşam 1 er çay kaşığı verin.
Benimkilerin demiri düşük, damlalarını içiremiyoruz, yemek falan zaten yemiyorlar.

evde kendım yaptıgım ıcınde seker olmayan pekmezden verıyorum yanında mandalınayla verıyorum etkısını daha saglam gostersın dıye
bırde herseyden tattırırım guzel beslenır oyuzden kansızlık sorunu yasamadık hıc
beslenmesı ıyıyse sorun yok beslenmesınde sorun varsa takvıye suruplardan yararlanmalısınız

Beslenmesin de sorun yok her şey yiyor

Beslenmesin de sorun yok her şey yiyor
doktor da bu yuzden takvıye vermemıstır ozaman
sorun etmeyın endıselenmeyın annesı :)
kısın bu zamanlar pekmez verın tahin pazı ıspanak balık bunlar hep kan yapan besınlerdır bunlara agırlık verın bı sorun olmaz

Pancar suyunun kansizliga ıyi geldiğini duydum birde kara turp deneyen varmi

Yüzü soluk o yüzden endişeleniyorum bendede var kansizlik ama benim akdeniz anemisi tasiyiciligi var o yüzden.ogluma da yaptırdım test ama cikmadi

Benim oğlanında böyleydi değerleri bil maydanozlu köfte yedirdim sürekli 13 olmuş simdi

Maydanozlu koftemi sürekli dediğiniz hafta kaç gün

Akçaağaç surubu varmış kansizlik için bi de antioksidan mis cocuguna veren varmi aranizda

Akd3niz anemisi tasiyiciligi bend3 var ama oğlumda cikmadi bu bagirsak parazitlerin de solgun yuz ve istahsiz ve kansızlık oluyormus şimdi onu arastiriyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…