Kızlar ben 45 kilodan 70 kiloya çıkmıştım ondan dolayı özellikle basen,göğüs ve kollarımın ve bacaklarımın iç taraflarında çatlaklar vardı .. bu çatlaklar mor görüntüdeydi ,gerçekten berbat görünüyordu
kilo verdikten sonra çatlaklar beyaz çizik görüntüsüne döndü
çok rahatsız oluyordum.
yanık için tesadüfen kullandığın sarı Kantoron yağı 1 ay sonunda tamamen diyebileceğim şekilde çatlaklarımı iyileştirdi.
üstelik masajla her gün 15 dk sürdüğüm yağdan dolayı selülütlerimde tamamen geçti diyebilirim :)
kesinlikle tavsiye ederim.
ben bir zararını görmedim. halen haftada 2-3 gün kullanıyorum.
Sarı Kantoron kullanıp memnun kalanlar var mı acaba ?
Merhaba canım bu sarı kantoron yağı gerçekten geçiriyormu yani bende 45 kılodan 65 çıktım ilk hamileliğimde ve aynen senin gibi benimde o bölgelerde çatlaklar(aslında yarıklar desem daha doğru) olustu önce mor renkdeydi sonra ciddi bir yanık olmusda iyişlemiş gibi görünmeye başladı 2 . hamileliğimde 2 sene önceydi yine malum daha fazla çatlakla sonuclandı.umursamıyorum diyordum kendime bunlar bana cocuklarımın nişaneleridir diyordum ama eğer gerçekden bu yağ bu kadar kısa sürede bu kadar iyi bir sonuc veriyorsa yani ne diyim muhteşem ötesi bişi olur canım ya ... valla alırım hemen..
Merhaba canım bu sarı kantoron yağı gerçekten geçiriyormu yani bende 45 kılodan 65 çıktım ilk hamileliğimde ve aynen senin gibi benimde o bölgelerde çatlaklar(aslında yarıklar desem daha doğru) olustu önce mor renkdeydi sonra ciddi bir yanık olmusda iyişlemiş gibi görünmeye başladı 2 . hamileliğimde 2 sene önceydi yine malum daha fazla çatlakla sonuclandı.umursamıyorum diyordum kendime bunlar bana cocuklarımın nişaneleridir diyordum ama eğer gerçekden bu yağ bu kadar kısa sürede bu kadar iyi bir sonuc veriyorsa yani ne diyim muhteşem ötesi bişi olur canım ya ... valla alırım hemen..
markası üzerinde yazmıyordu canım
ben ilk kullandığımı attardan aldım
ama özellikle sarı kantoron diye üstüne basıyorum çünkü kırmızı kantoron hiç fayda vermiyor
ama senin için yarın bakacağım attara gidip markasına yazarım :) ama markanın etkileyeceğini düşünmüyorum
bakarsan sevinirimm cnmm sagol aldıgın orjinal markadır diye sordum
Benim attarımın ismindeymiş
''ATTAR KÖR İSMAİL''
Normal yağ şişesinde 50 cc (ortalama 10 gün kadar gidiyor,tabi sürülen yerin fazlalığı ve azlığına göre değişir)
ne kadar a aldın peki netten sitesi çıktı
5 Tl'ye aldım ,sitesini görmemiştim
peki cnm senin çatlakların kaç yıllık bnmki çok uzunnn
bu yağ fiyatları biraz ucuz değil mi?
benim de senelerdir çatlaklarım var bacaklarımın üst-yan taraflarında. zamanında bi cilt doktoru ile konuşmuştum kremlerle falan geçmez sadece nemli olursa yenilerinin çıkması engellenebilir demişti. bi güzellik merkeziyle konuştuğumda da lazerli tedavi önermişti tee 5 sene önce falan. fakat onda da %100 çözüm değil, görüntüsünde biraz azalma, o sedef gibi parlmasının geçebilceğini söylemişti.
elimde annemin evde yaptığı kantoron yağı var arada yanık lekeme sürdüğüm. çatlaklarıma da süreyim bakalım bi zararı olmaz en azından nemlenmiş olur. umarım işe yarar kızlar
Kızlar ben 45 kilodan 70 kiloya çıkmıştım ondan dolayı özellikle basen,göğüs ve kollarımın ve bacaklarımın iç taraflarında çatlaklar vardı .. bu çatlaklar mor görüntüdeydi ,gerçekten berbat görünüyordu
kilo verdikten sonra çatlaklar beyaz çizik görüntüsüne döndü
çok rahatsız oluyordum.
yanık için tesadüfen kullandığın sarı Kantoron yağı 1 ay sonunda tamamen diyebileceğim şekilde çatlaklarımı iyileştirdi.
üstelik masajla her gün 15 dk sürdüğüm yağdan dolayı selülütlerimde tamamen geçti diyebilirim :)
kesinlikle tavsiye ederim.
ben bir zararını görmedim. halen haftada 2-3 gün kullanıyorum.
Sarı Kantoron kullanıp memnun kalanlar var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?