Kanuni sultan süleyman hastanesinde aşılama yaptıranlar yada yaptırıcak olanlar!!!

serenay83

kün fe ye kün..
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
753
98
323
İstanbul
Kızlar SLM.Önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam kısmetse.İst.küçükçekmece kanuni hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.merak ediyorum daha önce bu hastanede aşılama yaptıran varmı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.çoookkk heyecanlıyımmmm..

arkadaşım merhaba ,bende oraya yeni başladım.bir sürü tahlil falan istediler yaptırdım.birkaçının sonucunu henüz almadım alınca ve adet olunca tekrar gideceğim ve tedavi sürecine başlıyacağız inşallah.ben gonca hanıma gidiyorum.tabii onu bulmak zor oluyor genelde asistanları var.ama geliyor tabi yine ,işte gittim ve saat 10 gibi geldi odaya eski tahlillerime baktı yeni tahliller istedi.bakalım bende neler olcak merak ediyorum:)

Ben bir yıla yakın süre gittim.
Tüm tahlillerim orada yapıldı.
3 ay daha önce başka bir hastanede yumurta takibi yaptırmıştım
3 ayda kanunide yumurta takibi yapıldı ama hamile kalamadım
Sonra aşılama için rapor çıkarttım oaradn
sonra iki kezde aşılama yapıldı.
Sebepsiz infertiliteydi aşılamalarım olumsuz sonuçlandı.
3. aşılamaya kendimi hazır hissetmiyordum ara verdiğim dönemde doğal yoldan hamile kaldım.

Aşılamaları olumlu sonuçlanan hamile kalanlar oluyordu benim gititiğim dönemde.
Biraz uzun ve yıpratıcı bir süreç ama sabretmenizi tavsiye ederim 3 aşılamada olumsuz sonuçlanırsa tüp bebek raporu çıkarabilirsiniz.Eğitim araştırma hastanesi olduğu için rapor çıkartmak kolay olur.

İnşallah en kısa zamanda Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

tatlım çok teşekkür ederim.allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.bizde başladık bakalım hayırlısıyla.hayırlı duaların içinde çok saol.inşallah bizim aşılamalar tutar da allah daha fazla bekletmez.29 yaşındayım 3 senedir uğraşıyorumbakalım ...

Birde dr. ların ve asistanların bazen sinirli yanına denk gelebiliyorsun
onlar asla senin gönlünce olmuyor
iyi geçinmek istiyorsan hep onların gönlünce olup alttan almak zorundasın

Ama diğer yandan çok dikkatliler çok iyi takip ediyorlar hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorlar
Özeller orası kadar tahlil istemiyor bu hastane hiç ihmalde bulunmuyor

Amin sağolasın.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.Tahlillerin sonuçlanıp bir araya gelmesi ve tedaviye başlama süreci uzun gibi gelebilir ama sonrasında herşey düzenli gidiyor ve insan çabaladığı için umudu artıyor ben oraya giderken kendimi iyi hissediyordum umudum vardı.

evet ya ilk gittiğimde bende biraz gergindim.işte şöyle işte böyle konuşmaya başladım.o sırada gonca hanım geldi.bana seni tedavi etmicez falan demedikki neden böyle davranıyorsun,sus ve bizi dinle dedi.biraz kızdım ama tamam kusura bakmayın sizi dinliyorum dedim.şimdi önce herşeyi bilmemiz lazım dedi.ilk tahlilimi verdim ve prolaktin yüksek çıktı.beyin cerrahına gönderdi.orda mr çekmiyorlarmış başka bir hastaneye sevk etti.mr çektirdim ve cuma alcam sonucu ,inşallah temiz çıkar.eşim tahlil verdi o iyi çıktı.yalnız benim kilo problemim var işte ne yazıkki acil diyet yapcaksın dediişte şimdilik böyle...

Evet biraz öyle set çıkabiliyorlar ama alttan alırsan senden iyisi yok.
Tahlillerde en ufak sorun çıksa hemen başka dr. lara yönlendiriyorlar
bu bazen tedaviyi aksatıyor gibi görünüp can sıksada aslında doğru olanı yapıyorlar
umursamamazlık yapmıyorlar.
Benimde hipo troidim çıkmıştı endokrin uzamanına gideceksin dediler
ve ilaca başlayıp troid hormonlarım düzene girene kadar tedaviye başlmadılar
herşeyi düşünüyorlar bizim ve ileride olacak olan bebeğin sağlığı için.

mesela aşılamalarda ilacın dozunu düşükten başlatıyorlar tedbir amaçlı kontrollü gidiyorlar
çoğul gebelik riskli olduğu için çok iyi takip edip sağlıklı tek yumurta ile aşılama yapma odaklı çalışıyorlar.

Bende 3 aydır gidiyorum ama hala tedaviye başlayamadık.Daha önce özel hastanede 4ay tedavi gördüm klomen ve çatlatma iğnesi.Kanuni hastanesi her ay farklı bir tahlil istiyor her gittiğimde farklı asistanlar var ve her birinin talebi farklı. en son gittiğimde sinirimden ağladım.ve o gün ilk kez gonca hanımla tanışma fırsatım oldu.sağolsun beni sakinleştrdii ikna etti hamile kalabileceğime.Aşılama yapıcaz sana dedi.adetimi bekliyorum ama rapor fln nasıl çıkartılıyor önce iğnelere başlıyoruz sonra mı rapor çıkıyor? Adetimin 3.günü gidicem korkuyorum yine bir sonraki aya ertelicekler diye zaten 40 günde bir adet görüyorum birde bu süreç bekle bekle bazen sabrımın kalmadığını düşünüyorum ama elden bişiy gelmiyor maalesef..

Raporu oradan çıkartıyorsun bazı kağıtlar istiyorlar.
Sen ne istediklerinin yazılı olduğu kağıdı isteseydin onlardan adet olunca ilk gün git kontrole raporun çıkması iki gün sürüyor ve iğneleri rapor çıktıktan sonra alıyorsun hemen başlıyorsun.

Benim haztırladığım kadarıyla
eşine ve sana ait 4 er adet fotoğraf
ikikinzin ikişer adet kimlik fotokopisi
Evlilik cüzdanının ilk üç sayfasınının çifter adet fotokopisi
Eşine ve sana ait nufüs kayıt örneği ve bunlarda ikişer adet
Birde eşine ve çalışıyorsan sana ait ssk hizmet dökümü internetten al
Herşey ikişer adet olacak unuttuğum birşey yoksa eğer bunları yanında mutlaka hazır götür adet olduğun ilk gün bu kağıtlarla gidersen zaman kaybetmeden raporunu çıkartır o ay başlarsın aşılamaya.

Son düzenleme:
O evraklar hazır ama birde rapor çıkartılcak diyosun bana 3.günü gel demişlerdi o zaman ben işimi garantiye alıp ilk adet günümde gideyim.işin kötü yanı bayramda adet olabilirim inş.gecikir yoksa 2 ay daha ertelemek zorunda kalıcam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.bebişin hayırlı olsun.darısı tüm isteyenlerin başına:)

tatlım bende klomen kullandım 4 -5 defa herseferinde yumurtam oldu çatladı ama döllenme olmadı ne yazıkki.gerçekten her gitmeye farklı biri oluyor.ben birdahaki gidişime 3.gidişim olacak bakalım bu sefer ne isteyecekler.rapor işinide kendileri yönlendirir sanırım.bende heyecanlıyım baya ilk defa aşılama yaptırcam:)ve bugün diyete başladım bakalım:)inşallah bırakmam:)

Cnm sanırım aynı gidiyoruz:) benimde klomende yumurta oldu çatladı döllenmedi.dün diyete başladım.gece açlıktan uyku tutmadı.nefret ediyorum diyet yapmaktan ama zayıflıcam:)) senin sebepsiz infertilitemi?

İnşallah bayrama denk gelemz benim bayram dolayısıyla bir ay kaybetmişliğim var çok sinir olmuştum bir defasındada labaratuar bu ay çalışmayacak diye bir ay aşılamam ertelenmişti.İnşallah hiçbir aksilik olmaz

Evrakların hazırsa 2. günüde gitsen olur çünkü evrakları içeriye vereceksin raporun bir sonraki gün çıkacak iğneleri alıp tekrar hastaneye geleceksin yani günün geçti diye ertelemesinler be o yüzden dedim adet olur olmaz gidiyordum ben aşılamalarda.

Cnm sanırım aynı gidiyoruz:) benimde klomende yumurta oldu çatladı döllenmedi.dün diyete başladım.gece açlıktan uyku tutmadı.nefret ediyorum diyet yapmaktan ama zayıflıcam:)) senin sebepsiz infertilitemi?

Kilo fazlan varsa bunun için bir ilaç kullnılıyor bende kk da görmüştüm ama adı şuan aklımda değil sen araştırırsın hem kilo verdiriyor hemde rahimdeki yağları erittği için gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş.Bununla ilgili bir topik vardı bulursam özelden sana lnkini gönderririm.

Bendede aynı durum söz konusuydu hiçbir sorun yok herşey yolunda gidiyor ama döllenme olmuyordu eşininde tahlilleri normalse inşllah hayırlısyla en kısa zamanda gelir bebeişin vaktini bekliyordur.
Yumurta takibinden aşılamaya geçmeden önce rahim filmi istiyorlar tavsiyem onların gönderdiği yerde çektirmeyin özelde kendiniz araştırıp iyi bir yer bulup orada çektirin.Onların gönderdiği yerde eski sistem çekiliyormuş ve ağrılı olduğunu söylüyorlar rahim filminin ağrısız olması için çekilen yer önemli iyi araştırın.

Herkese Merhaba ,,
Tamda benim için açılmış bir konu... Bende ilk 20 eylülde gittim tahlilleri tekrarlamamı istediler oysa bütün tahlillerimi bağcılar devlet hastanesinde yaptırmıştım kabul etmediler.. Bu ayda onlarla uğraşıyorum.. En son smear testim kaldı onuda inş. çıkarsa cuma günü alıcam ve bakalım ne karar vericekler...

Özellerin hiç biri rahim filminde kusur bulmadı tüpler açık dedi ama gonca hanım tüplerde iltihap v hasar var dedi .. Baklaım kısmetimizi yaşıycaz

cnm çok saol bulursan gönder de bi araştırıyım.

Cnm tedavin şimdiden hayırlı olsun o zaman.ben ilk temmuz ayında gitmiştim ve hala başlıyamadık.her ay farklı bir tahlil istiyolar.bu ay bakalım bir aksilik çıkmazsa aşılamaya geçicez.

Cnm tedavin şimdiden hayırlı olsun o zaman.ben ilk temmuz ayında gitmiştim ve hala başlıyamadık.her ay farklı bir tahlil istiyolar.bu ay bakalım bir aksilik çıkmazsa aşılamaya geçicez.

ne istediler bu zamana kadar aklında olanları söylermisin ? Bana laporoskopi yapmak için konuşalım flndediler kendi aralarında .. Bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…