Ben bir yıla yakın süre gittim.
Tüm tahlillerim orada yapıldı.
3 ay daha önce başka bir hastanede yumurta takibi yaptırmıştım
3 ayda kanunide yumurta takibi yapıldı ama hamile kalamadım
Sonra aşılama için rapor çıkarttım oaradn
sonra iki kezde aşılama yapıldı.
Sebepsiz infertiliteydi aşılamalarım olumsuz sonuçlandı.
3. aşılamaya kendimi hazır hissetmiyordum ara verdiğim dönemde doğal yoldan hamile kaldım.
Aşılamaları olumlu sonuçlanan hamile kalanlar oluyordu benim gititiğim dönemde.
Biraz uzun ve yıpratıcı bir süreç ama sabretmenizi tavsiye ederim 3 aşılamada olumsuz sonuçlanırsa tüp bebek raporu çıkarabilirsiniz.Eğitim araştırma hastanesi olduğu için rapor çıkartmak kolay olur.
İnşallah en kısa zamanda Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
tatlım çok teşekkür ederim.allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.bizde başladık bakalım hayırlısıyla.hayırlı duaların içinde çok saol.inşallah bizim aşılamalar tutar da allah daha fazla bekletmez.29 yaşındayım 3 senedir uğraşıyorumbakalım ...
Birde dr. ların ve asistanların bazen sinirli yanına denk gelebiliyorsun
onlar asla senin gönlünce olmuyor
iyi geçinmek istiyorsan hep onların gönlünce olup alttan almak zorundasın
Ama diğer yandan çok dikkatliler çok iyi takip ediyorlar hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorlar
Özeller orası kadar tahlil istemiyor bu hastane hiç ihmalde bulunmuyor
evet ya ilk gittiğimde bende biraz gergindim.işte şöyle işte böyle konuşmaya başladım.o sırada gonca hanım geldi.bana seni tedavi etmicez falan demedikki neden böyle davranıyorsun,sus ve bizi dinle dedi.biraz kızdım ama tamam kusura bakmayın sizi dinliyorum dedim.şimdi önce herşeyi bilmemiz lazım dedi.ilk tahlilimi verdim ve prolaktin yüksek çıktı.beyin cerrahına gönderdi.orda mr çekmiyorlarmış başka bir hastaneye sevk etti.mr çektirdim ve cuma alcam sonucu ,inşallah temiz çıkar.eşim tahlil verdi o iyi çıktı.yalnız benim kilo problemim var işte ne yazıkki acil diyet yapcaksın dediişte şimdilik böyle...
Bende 3 aydır gidiyorum ama hala tedaviye başlayamadık.Daha önce özel hastanede 4ay tedavi gördüm klomen ve çatlatma iğnesi.Kanuni hastanesi her ay farklı bir tahlil istiyor her gittiğimde farklı asistanlar var ve her birinin talebi farklı. en son gittiğimde sinirimden ağladım.ve o gün ilk kez gonca hanımla tanışma fırsatım oldu.sağolsun beni sakinleştrdii ikna etti hamile kalabileceğime.Aşılama yapıcaz sana dedi.adetimi bekliyorum ama rapor fln nasıl çıkartılıyor önce iğnelere başlıyoruz sonra mı rapor çıkıyor? Adetimin 3.günü gidicem korkuyorum yine bir sonraki aya ertelicekler diyezaten 40 günde bir adet görüyorum birde bu süreç bekle bekle bazen sabrımın kalmadığını düşünüyorum ama elden bişiy gelmiyor maalesef..
Bende 3 aydır gidiyorum ama hala tedaviye başlayamadık.Daha önce özel hastanede 4ay tedavi gördüm klomen ve çatlatma iğnesi.Kanuni hastanesi her ay farklı bir tahlil istiyor her gittiğimde farklı asistanlar var ve her birinin talebi farklı. en son gittiğimde sinirimden ağladım.ve o gün ilk kez gonca hanımla tanışma fırsatım oldu.sağolsun beni sakinleştrdii ikna etti hamile kalabileceğime.Aşılama yapıcaz sana dedi.adetimi bekliyorum ama rapor fln nasıl çıkartılıyor önce iğnelere başlıyoruz sonra mı rapor çıkıyor? Adetimin 3.günü gidicem korkuyorum yine bir sonraki aya ertelicekler diyezaten 40 günde bir adet görüyorum birde bu süreç bekle bekle bazen sabrımın kalmadığını düşünüyorum ama elden bişiy gelmiyor maalesef..
İnşallah bayrama denk gelemz benim bayram dolayısıyla bir ay kaybetmişliğim var çok sinir olmuştum bir defasındada labaratuar bu ay çalışmayacak diye bir ay aşılamam ertelenmişti.İnşallah hiçbir aksilik olmazO evraklar hazır ama birde rapor çıkartılcak diyosun bana 3.günü gel demişlerdi o zaman ben işimi garantiye alıp ilk adet günümde gideyim.işin kötü yanı bayramda adet olabilirim inş.gecikir yoksa 2 ay daha ertelemek zorunda kalıcamverdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.bebişin hayırlı olsun.darısı tüm isteyenlerin başına:)
Cnm sanırım aynı gidiyoruz:) benimde klomende yumurta oldu çatladı döllenmedi.dün diyete başladım.gece açlıktan uyku tutmadı.nefret ediyorum diyet yapmaktan ama zayıflıcam:)) senin sebepsiz infertilitemi?
tatlım bende klomen kullandım 4 -5 defa herseferinde yumurtam oldu çatladı ama döllenme olmadı ne yazıkki.gerçekten her gitmeye farklı biri oluyor.ben birdahaki gidişime 3.gidişim olacak bakalım bu sefer ne isteyecekler.rapor işinide kendileri yönlendirir sanırım.bende heyecanlıyım baya ilk defa aşılama yaptırcam:)ve bugün diyete başladım bakalım:)inşallah bırakmam:)
İnşallah bayrama denk gelemz benim bayram dolayısıyla bir ay kaybetmişliğim var çok sinir olmuştum bir defasındada labaratuar bu ay çalışmayacak diye bir ay aşılamam ertelenmişti.İnşallah hiçbir aksilik olmaz
Evrakların hazırsa 2. günüde gitsen olur çünkü evrakları içeriye vereceksin raporun bir sonraki gün çıkacak iğneleri alıp tekrar hastaneye geleceksin yani günün geçti diye ertelemesinler be o yüzden dedim adet olur olmaz gidiyordum ben aşılamalarda.
Kilo fazlan varsa bunun için bir ilaç kullnılıyor bende kk da görmüştüm ama adı şuan aklımda değil sen araştırırsın hem kilo verdiriyor hemde rahimdeki yağları erittği için gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş.Bununla ilgili bir topik vardı bulursam özelden sana lnkini gönderririm.
Herkese Merhaba ,,
Tamda benim için açılmış bir konu... Bende ilk 20 eylülde gittim tahlilleri tekrarlamamı istediler oysa bütün tahlillerimi bağcılar devlet hastanesinde yaptırmıştım kabul etmediler.. Bu ayda onlarla uğraşıyorum.. En son smear testim kaldı onuda inş. çıkarsa cuma günü alıcam ve bakalım ne karar vericekler...
Özellerin hiç biri rahim filminde kusur bulmadı tüpler açık dedi ama gonca hanım tüplerde iltihap v hasar var dedi .. Baklaım kısmetimizi yaşıycaz
Cnm tedavin şimdiden hayırlı olsun o zaman.ben ilk temmuz ayında gitmiştim ve hala başlıyamadık.her ay farklı bir tahlil istiyolar.bu ay bakalım bir aksilik çıkmazsa aşılamaya geçicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?