cnm çok saol bulursan gönder de bi araştırıyım.
ne istediler bu zamana kadar aklında olanları söylermisin ? Bana laporoskopi yapmak için konuşalım flndediler kendi aralarında .. Bekliyorum..[/QUOT
bana ilk gittiğimde liste vermişlerdi o listedeki herşeyi yaptırdım.adet olunca gittim progesteronu tekrarlayalım adetin 21.günü gel dediler o ay öyle geçti.sonra tekrar gittim çikolata kistinden dolayı adetin 9 günü ca125 değerine bakalım yüksekse laparoskopi dediler yaptırdım normal çıktı.bu arada 40 günde bir adet oluyorum.ve derken 4 ay a yakın bir zaman oldu.bu ayda adetim muhtemelen bayrama denk gelicek
bana ilk gittiğimde liste vermişlerdi o listedeki herşeyi yaptırdım.adet olunca gittim progesteronu tekrarlayalım adetin 21.günü gel dediler o ay öyle geçti.sonra tekrar gittim çikolata kistinden dolayı adetin 9 günü ca125 değerine bakalım yüksekse laparoskopi dediler yaptırdım normal çıktı.bu arada 40 günde bir adet oluyorum.ve derken 4 ay a yakın bir zaman oldu.bu ayda adetim muhtemelen bayrama denk gelicek
sanırım glukofen die bir şeker ilacı var ondan bahsedior arkadaş.. ama onun insülin direncinle bi alakası var .. kendince kullanma .. gerçi banada özelde bi doktor hiç tahlil yapmadan vermişti ama ağır bi ilaç4 gün kusmuştum halsiz kalmışım ve kendimden geçmiştim
canım sadece prolaktin hormonum yüksek.oda baya engelliyor diyorlar.gerçi ben dostinex içip düşürmüştüm ama yine olmamıştı.başka bişe bulamadılar başka yerlerde.birde biraz kilo var ona taktılar kafayı,bişe bulamayınca ona bağlıyorlar.benim görümcem 100 kilo hamile kaldı,onunda görümcesi dahada şişman 3.çocuğu doğurdu maşallah:)Cnm sanırım aynı gidiyoruz:) benimde klomende yumurta oldu çatladı döllenmedi.dün diyete başladım.gece açlıktan uyku tutmadı.nefret ediyorum diyet yapmaktan ama zayıflıcam:)) senin sebepsiz infertilitemi?
ben yine çekilirsem anestezili çektircem valla...Bendede aynı durum söz konusuydu hiçbir sorun yok herşey yolunda gidiyor ama döllenme olmuyordu eşininde tahlilleri normalse inşllah hayırlısyla en kısa zamanda gelir bebeişin vaktini bekliyordur.
Yumurta takibinden aşılamaya geçmeden önce rahim filmi istiyorlar tavsiyem onların gönderdiği yerde çektirmeyin özelde kendiniz araştırıp iyi bir yer bulup orada çektirin.Onların gönderdiği yerde eski sistem çekiliyormuş ve ağrılı olduğunu söylüyorlar rahim filminin ağrısız olması için çekilen yer önemli iyi araştırın.
Herkese Merhaba ,,
Tamda benim için açılmış bir konu... Bende ilk 20 eylülde gittim tahlilleri tekrarlamamı istediler oysa bütün tahlillerimi bağcılar devlet hastanesinde yaptırmıştım kabul etmediler.. Bu ayda onlarla uğraşıyorum.. En son smear testim kaldı onuda inş. çıkarsa cuma günü alıcam ve bakalım ne karar vericekler...
Özellerin hiç biri rahim filminde kusur bulmadı tüpler açık dedi ama gonca hanım tüplerde iltihap v hasar var dedi .. Baklaım kısmetimizi yaşıycaz
kızlar günaydın.. Ya bişey sorcam
20 eylülde smear vermiştim 1 ayda çıkıyomuş... Cuma günü ayın 19 u çıkmış olurmu sizce bayram öncesi randevu almıyolar p.tesi gitmek istesem gidemem..smearı alıp muayne olmam lazım testler tamamlandığı için.. napıyım sizce
20 eylülde smear vermiştim 1 ayda çıkıyomuş... Cuma günü ayın 19 u çıkmış olurmu sizce bayram öncesi randevu almıyolar p.tesi gitmek istesem gidemem..smearı alıp muayne olmam lazım testler tamamlandığı için.. napıyım sizce
banada bir ayı bulur dediler sonuç bir hafta sonra çıkmıştı çıkmış olur hatta hastaneyi arayıp sorunca çıkmış yada çıkmamış söylüyorlar.
çıkmıştır en uzun süreyı verıyorlar normalde bence ama o hastaneyede allah düşürmesin ya
Ben bir yıla yakın gittim infertilite bölümünden memnun kalmıştım ama tabiki özel tüp bebek merkezleri gibi olmaz ama devlet hastanesi olarak iyi biryer temiz ilgili bir hastane
Birde yakın zamanda çekildiyse dışarıda çekilmiş rahim filmini kabul ediyorlar bende oraya gitmeden önce başka bir özel hastanede çektirmiştim üzerinden yaklaşık 6 ay geçmişti ama gonca hn kabul etmişti.
Banada bir ayı bulur dediler sonuç bir hafta sonra çıkmıştı çıkmış olur hatta hastaneyi arayıp sorunca çıkmış yada çıkmamış söylüyorlar.
çıkmıştır en uzun süreyı verıyorlar normalde bence ama o hastaneyede allah düşürmesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?