Kanuni sultan süleyman hastanesinde aşılama yaptıranlar yada yaptırıcak olanlar!!!

kızlarrrrrrr rüyamda lavobada test yaptım sonuç kıpkırmızı iki çizgi çıktı:)) gerçek gibiydi yaa..uyanınca ağladım niye rüya diye:) artık halime gülüyorumm uykumda bile rahat değilim

gerçeği çıkar inşallah canım.üzülme hepimiz görcez o çift çizgileri inşaalllaahhhh allahın izniyle.bende yarın mr sonucumu almaya gidcem.umarım birşey çıkmaz haftayada kanuniye giderim artık.

Evet acil kadın doğum bölümünü hiç tavsiye etmem diğer bölümleri bilmiyorum ama ben infertilite bölümünden ve dahliye süleyman beyden çok memnun kaldım.

Kadın doğum bölümüne hiç gitmedim ama tavsiye etmem çünkü soru sormana izin vermiyorlarmış ve eşinde ultrasonda bebeği göremiyormuş o yüzden özele git derim ben.

kızlarrrrrrr rüyamda lavobada test yaptım sonuç kıpkırmızı iki çizgi çıktı:)) gerçek gibiydi yaa..uyanınca ağladım niye rüya diye:) artık halime gülüyorumm uykumda bile rahat değilim

İnşallah rüyan hayırlara vesile olsun.Tez zamanda gerçek çift çizgi görürsün inşallah.

canım ben zaten özele ve profesöre gidiyorum tüp bebek ve 5 aylık acile gönderdi aile hekimi gitmez olaydım

gerçeği çıkar inşallah canım.üzülme hepimiz görcez o çift çizgileri inşaalllaahhhh allahın izniyle.bende yarın mr sonucumu almaya gidcem.umarım birşey çıkmaz haftayada kanuniye giderim artık.

canım inş.hadı hayırlısı bakalım.benimde 40 günde bir olan adetim ilk defa bu ay 28 günde oldu.gördüğüm çift çizgi adet olacağıma işaretmiş:) sabah bu msjı yazdıktAN sonra hastalandım ama aşılama bu ay da olmıcak çünkü pazartesi memlekete gidiyoruz

arkadaşlar iyi akşamlar.hiç adet olacağıma bukadar sevineceğimi inanmıyordum.2 aydan sonra dün adet oldum ve çok sevindim sanki gebelik testi yaptımda pozitif çıktı gibi:)ama tedaviye başlıyamıyacağız bu ay ona çok üzüldüm çünkü bayram girdi araya.aşılama diğer aya kaldı ne yazıkkihayırlısı olsun.paylaşım dedim...

Sementa'cim seninle ayni gidiyoruz ins tez zamanda aliriz guzel hbrlerimizi:)) bende bayramdan 1gun once adet oldum ve maalesef araya bayram girdigi icin asilamam onumuzdeki ay a kaldi.herseyin vardir bir sebebi hayirli zamanda ins.

Sementa'cim seninle ayni gidiyoruz ins tez zamanda aliriz guzel hbrlerimizi:)) bende bayramdan 1gun once adet oldum ve maalesef araya bayram girdigi icin asilamam onumuzdeki ay a kaldi.herseyin vardir bir sebebi hayirli zamanda ins.

inşallah canım inşallah.ama ben daha yeni başlayacağım için sanırım aşılama olayına daha var.prolaktinim yüksek çıktı sanırım önce onu düşürmek için ilaç yazacaklar.mr sonucum temiz çıktı çok şükür.adetin 21.günü bir tahlilim daha var onu yapıp sonucu alıp gideceğim inşallah.lütfen doktora gidince mutlaka buraya yaz canım tamammı.ne oldu ne bitti ne istediler ne yaptılar ...unutma haa:)

sementaa cnm progesteron sonucun kaç çıktı?

kızlar uğramıyosunuz buraya işleyiş nasıl memnunmusun merak ediyoum...

Benim ameliyata karar verdiler adet ol temizlen gel yatışını yapalım dediler.Hem laporoskopi hem histereskopi...inşallah tek sorunum budur ve bir ameliyatla sonuçlanır başka birşeye gerek kalmaz..

cnm merhaba.bende cuma gün gittim.adetin 4.günüydü prolaktin hormonu yüksek diye dostineks verdi kullan bir ay sonra yine gel dedi.bu hormonun düşmeden aşılama yapamayız dedi.peki dedim çıktım aldım ilacı başladım içmeye işte.bakalım bu hormon düşünce ne olacak.benim böyle işte.sana neden bu ameliyatı uygun gördüler ne gördüler sende canım...

Sementacım prolaktin bende de 42 fln çıktı içinde iki tane olan dostinexten verdi içtim bitti tekrar ilaç vermedi...

Ben medicine hospitalde rahim filmi çektim açık sorun yok raporu verdiler. Kanunide Gonca Hanımda şef muaynesinde ali ismet bey de filmi gördü ameliyat dediler.. tüpün biri iltihaplı birinde geçiş yok tıkanıklık var dediler bide rahim şeklinde bişey var dediler pek açıklama yok bilgilendiremedim kendimi :)

Tüpte iltihap olmasından şüpheleniyodum ben zaten .. söylediklerinde şaşırmadım ama beni oyaladılar.. Benim sürekli bi akıntım olur.. hiç kesilmez...yani bunun bi nedeni olması gerekiyordu buna bağlıyodum bende.. inşallah ameliyatta temizlerler bütün sorunlar hallolur. Kasımın 26 sında falan adetim bitmiş olur ameliyatı olurum diye düşünüyorum..

şimdi heycanla bekliyorum adet olsamda bitse diye... inşallah tek engelim budur ve ameliyattan sonra herşey normale döner

canım bende geçen sene radyomarda çektirmiştim.bir çok doktor gördü ama bir sorun yok dedi.bende evi taşıdım ve kayboldu filmler.2 görüşme önce gonca hanım benden yine rahim filmi istedi bende kaybettiğimi söyledim.bana ya git tekrar filmi çektirdiğin yerden iste yada yenisini çektir dedi.mutlaka kendisinin bakması lazımmış.bendede akıntı oluyor sürekliinşallah gerek kalmaz tekrar filme yaaa.geçmiş olsun canım hadi bakalım hayırlısıyla bir ameliyatını ol bakalım.belki böylesi olması lazımdı.haberleri bekliyorum...

Eğer üşütüyosan falan ondanda olur dicem ama tabi bilemem ben .. Bence bul o filmi yada git iste radyomardan veriyolar tekrardan cüzi bi rakamla sanırım... Ama mutlaka al götür gonca hanıma...

hakkımızda hayırlısı olsun. dediğin gibi böyle olması lazımdı demekki....

Cnm merhaba.bugun adet oldum.cuma kismetse asilama icin gidicem.bisey merak ediyorum.igneler icin ucret odeniyormuydu?

Kizlarr baya zaman oldu napiyosunuz tedaviler nasil gidiyo ben bugun asilamami oldum suanda evde yatiyorum.ayin 14de beta hcg var sonucu burdan yazarim size.dua edin benim icin.

Kizlarr baya zaman oldu napiyosunuz tedaviler nasil gidiyo ben bugun asilamami oldum suanda evde yatiyorum.ayin 14de beta hcg var sonucu burdan yazarim size.dua edin benim icin.

yyaaa serenaycım neden anlatmıyorsun aşkolsun.neler yaptın neler yaşadın kim yaptı aşılamayı.anlatsana yaa:)hayırlısı olsun bakalım.ben beklemede olduğum için birşey yazamıyorum şuan.çünkü prolaktinim yüksek ve onun düşmesini bekliyoruz.dostineks içiyoırum.prolaktinim 100 dü 2 hafta önce ölçtürdüm 52 olmuş birdahaki adete bir daha bakcaz düşerse ancak aşılamaya başlıcaz dediler.gerçi son gittiğimde gonca hanım ilgilenmedi yine benimle asistan bir kız vardı sarışın ,neyse dedim şimdilik şu hormonlarım bir düzene girsinde konuşuruz herhalde.

Cnm sen yine gormussun gonca hanimi ben asilama surecinde yuzunu dahi gormedim ya ameliyatta yada hastanede yok zaten 1gun geliyosa 5gun yok.bu surecte asistanlar ve sekreter ilgilendi.asilamami ilk kez gordugum bayan bor dr yapti.tutmazsa devam etmeyi dusunmuyorum acikcasi ozelde tup yaptiriyim diyorum.cunku tatmin olamiyorum sorularim yanitsiz kaliyo yapilan hicbisiy beni tatmin etmedi.surekli sekreter yada hemsireyle muhatap olmak lzprundasin.asistanlar ztn bisiyden anlamiyor.bugun 2ci gun 10gun sonra belli olcak cok heyecanliyim zaman gecmek bilmiyor:) senin prolaktin baya dusmus masallah.ins adetine kadar normal seviyelere duser.yumurtlamada bir sikinti varmi? ins.tez zamanda guzel haberler aliriz

ya kızlar ben ne zaman gitsem gonca hanım orda... hatta perşembe günü gittim aseptikte ameliyat için yatış yapcaktım gonca hanımın yönlendirmesi gerekiyodu . cep telefonu ile aradı bir bayanı işlemleri halledin dedi gönderdi beni... ama malesef faranjit olduğum için ameliyat olamadım anestezi engeli ile karşılaştım :)))

Kısmetse önümüzdeki ay olucam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…