Kap ald ve ..?

ya arkadaişlar siz de alemsiniz ha..
yani evliler olarak ayrı bi sınıf kurdunuz şu sitede resmen...
bekar bayanlar da alttan muayene edliyor..gerekli durumlarda.örneğin; mantar vs araştırmasında o bölgeden akıntı örneği alınıyor..vs..şimdi bunun ne alakası var evlilikle bekarlıkla..

evliler olarak grup derken ?
bende bakılmıyor sölediğim için alındım üzerime bu sözünü
bekarken bende birçok kez enfeksiyondan doktora gittimm ama hiçbirzaman alttan muayne olmadığım için söledim bildiğim kadarıyla yapılmıyor. akıntı için numune alınırken oraya alet sokuluyor bilmiyorsun sanırsam vede bakirelere o işlem yapılmaz..

Bu konuyu ilk açan benim, evli de değilim gamyoncuiremsu
Bu yorumlar konunun mantıksızlığından kaynaklanıyor, yoksa alttan mı, karından mı, makattan mı bizi ilgilendirmez. Ama çıkıp doktor beni elledi namusun gitmiş midir, kocama ne derim diye konu açılınca bakire olduğunu zaten anlıyoruz, nasıl bir muayene oldu ki, namusuma laf gelecek diye düşünüyor merak ettik sositososito

Hakkaten o ayrı konu, akıntı olunca bakarak tanı konulmaz ki? Smear için makattan alınır biyopsi örneği.. Yani tamam bazı konularda evliler abartıyolar konuları buna katılıyorum da, burda muhalefe olunacak bir konu yok..

kimsenin muhalefet olduğu yok arkdaşım. konuyu açan arkadaş konu açmak için açmışş saçma sapan bişi yanii. nihayetinde doktor değilim fikrimi söledim "diye biliyorum" dedim saten illa öledir die bişiy sölemedim.

nnilüfern bir daha oku istersen son 4-5 mesajı
yazdıklarım sana değil diğer arkadaşaydı :bbo:
senin mesajından yaptığım alıntı da evet haklısın anlamındaydı.
Tanrım insanlar saldırmaya ne kadar açık

benim jinekoloğumda erkekti.. bu mantıkla gidersek eşimin beni boşaması lazım.. yada tam ben doğumdayken namus için ameliyathaneyi basmalıydı.. ne alakası var ya hangi devirdeyiz...

Canım düşüncen biraz saçma geldi banaakannehirBu sağlık yani sonuçta

Kusura bakmayın ama çok saçma geldi bana düşünceleriniz.

Doktor sonuçta tecavüzcü değil :umursamaz:

Jelly bon tatlım bildiğim kadarıyla bakireleri doktor aşağıdan muayene etmiyor en fazla ultrason çekebiliyor yani sen bakire olduğunu belirttiysen doktor seni bu kadar rahatsız edecek şekilde nasıl bir muayene yaptı çok merak ettim.Ya o doktorda tuaflık var yada ultrasondan sen bu derece rahatsız oldun ki buda olmaması gerekli sonuçta sadece ultrason oda karın bölgesinden yapılıyor diyebilirim yada biraz daha kasıklarımıza doğru ama bikini bölgesine bile inmiyor :uhm:

cok sacma bi konu..sastim kaldimakannehirsen kendini doktora elletmiyosun...saglik kontrolü yaptiriyosun....

bencede bikini bolgesine inmiyorsa niye utandin rahatsiz oldun??? bende bunu merak ettim ???
dogrusunu solemek gerekirse bende utanirdim :kedi: asagidan muayne etseydi
asagidanmi muayne oldun ???

bir erkeğe ellettirdim ne demek yaa.... sanki adamda keyfinden elledi:)

sağlık konusunda utanılacak bir durum yok...

Yaaa arkadaşlar bakirelere alttan muayene edilmez diye bir kuralmı var acaba... Mantar olabilir siğil olabilir bunun içinde alttan muayene ediliyor... Bakireler bu hastalıkları geçiemez mi allah allah yapmayın yani...

Cem Yılmaz ın repliklerinden birini aktarayım;a.s
Doktor bana dokunmakafamçokkarıştı,doktor beni elleme..kafamçokkarıştı
Yaw..elleyecek ki iyileşesin..:jeyyar
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…