Kap ald ve ..?

benimde ilk aklıma gelen bu oldu
bakirelere alttan muayane yapılmıyor.

yok hayir bakirelerde alttan muane oluyor, ama bakirelikleri kaliyor, örnek vereyim, mesela iltihap kapmissa rahminiz, alttan kulak cöpü gibi bir cubuk sokuyor, ve kizlik zarinizin kenarindan biraz sivi aliyor, zaten kizlik zari yüzük seklindedir,ortasi delikdir iste o deligin kenarindan örnek aliyor, ben bi ara jinekologta calismistim yani staj yapmistim ordan biliyorum :kedi:

saglikta ayip, cinsellik, olmaz. kendinizi gectim, o doktora hakaret etmis olursunuz. 6+4 yil okuyan bir doktor bu suclamayi haketmiyor. ne demek erkege elletmek? lutfen biraz bakis acinizi degistirin.

bu ülkede bankada kimlik tespiti yaparken bir müşterimizin eşi peçeliyken erkek meslektaşıma "teyzecim yüzünü bi açsanda senmisin değilmisin baksam sorusuna karşılık, kocasının sen bakma yanındaki kız karıma" baksın cevabını duymuş biri olarak artık herşeye gülüp geçiyorum.

ya o bakirelere alttan muayene yapılmıyo diyenlere bi çift lafım var.
bilmiosunuz bari cahil cahil konuşmayın ya. alttan değil de nerden yapcak bu adam muayeneyi?
binnn defa bu konu konuşuldu, binnnn defa da kendi gittiğim muayeneyi anlattım.
yok yani iddia edenler oluyodu, etmeyin, çizerim...

bu nasıl bir üslup ya nedemek cahil cahil konuşmayın !
herkes fikrini beyan etmiş burda bende bakireleri alttan muayne etmiyolar die biliyorum diyenler içersindeyim. lütfen biraz daha üsluplu cevap verirseniz sevinirim !

hayır efendim üslup falan takınmıyorum.
bariz bilmiyorsunuz, niye konuşuyosunuz?
konuşmayın bilmediğiniz şey hakkında, ben de cahil demiyim.
bilmediği şey hakkında iddia öne süren insanlara saygı duymuyorum, duyuyormuş gibi de yapmıcam.
cehaletten başka bişey değil bu.

konuyu baya saptırdın arkdaşım
peki !
söylediğin gibi olsun.alkisalkisalkis

december fazla sert çıkıyosun, her yerde aynı değil demek ki.
Çok doktor değiştirdim, bakirelere alttan muayene yapmıyolar.
Ultrason tercih ediyolar, evet smear testi falan yapılcaksa makattan parça alınıyor.
Bizzat kendim her türlü muayeneyi yaşadım senelerdir, son gittiğim doktor yine tipime bakıp, aa sen bakiresin alttan bakamayız ultrason yapalım dedi, öyle de oldu
Zaten alet sokamaz bişey yapamaz, vajinaya bakarak tanı koyacak değil ya. Mantar, siğil gibi ciltle alakalı birşey değilse niye alttan muayene olur anlamıyorum :umursamaz:

sen erkek dr bakınca rahatsız mı oldun yoksa erkek bakınca için kıpır kıpır mı olduda rahatsız oldun ben anlamadım hayuu

cünkü bende bu sorunla muzdaribim erkek olsun istemiyorum ama ne hikmetse erkek cıkıyor bende mecburen muayene oluyorum tabiki saglık en önemlisi kızlarr

Hep böyle oluyor enteresan bir konu açılıyor konu sahibi kayıplara karışıyor üyeler burada birbirine giriyor...

Jinekolojide erkek- kadın dr diye ayrım yapmak kişinin tercihine kalmış bir şey, ama erkek dr a muayene oldu diye de kirletilmiş gibi hissetmek nasıl bir mantıktır yahu

tabirin ne kadar ilginç, ellettirmek
merak etme o dr günde en az 20 vajina elliyo, kast ettiğin anlamda umrunda bile değildir adamın
sadece işi bu, bu kadar basit
kocan olacak kişiye neden haksızlık yapmış oluyorsun onuda hiç anlamdım valla
:bbo:

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama sağlık konusunda böyle tercih yapıp sonra kendini kirlenmiş hissetmek çağ dışı düşünce geliyor bana.....

ay konuyu okuyunca cok güldüm
aklima bir arkadasin olayi geldi
arkadasin esi ultrason karindan yapiliyor saniyormus tabi arkadsin doktoru erkek
neyse bir gün aralarinda konusurken adam anlamis esine baslamis kizmaya ben ultrason karindan yapiliyor sannediyordun gecen dügünde o adam bosuna bana bakip siritmiyormus s....siz ben seni karinin orasini gördüm der gibi siritiyodu demiskaydirigubbakcemile3

Ay yok artık bu erkekler ne kadar problemli yaratıklar yaa
Ya kızlar ama benim oturduğum semt eskiden küçükmüş, herkes birbirini tanırmış vs. Doktorlar da sayılıymış haliyle, jinekolog da 2 taneydi, hala devam ediyolar. Babaannem, anneannem, annem, tanıdığım bütün kadınlar bu doktorlara yaptırırmış herşeylerini, hala da yaptırıyolar. Annem hala hastaneye falan gitmez telefonla bile olsa aynı jinekologla halleder işini, babam da görüşüyo bu adamla herkes gibi.. Aynı masada yemek yemişliğimiz de var, boynuzlu mu oluyo bizim erkekler babam falan.. Ne acayip zihniyetler var yarabbi, Allahım sen böylelerinden koru :Saruboceq:

doktor bu ya doktor, gidip sadece muayene oluyoruz o doktor aldığı eğitim doğrultusunda sadece işini yapıyor, adamla birlikte olmuyoruz
bu kadar dar bakmayın olaylara lütfen...
okuduğum yorumlara inanamadım ya
beyninizin tozunu alın bence, zira örümcek ağlarından mantıklı düşünemiyorsunuz...

Çekinmeni sıkılmanı anlıyorumda, gelecekteki erkek arkadaşına ayıp etmiş gibi hissetmeyi psikolojik sorun olarak gördüm doğrusu.. Bu kadar da şartlandırılırmı kendine ayıp ediyorsun.. Şunu da bilki o erkek jinekolog vajina görmekden bıkmıştır yani düşündüğün gibi değil..:1closedeyes:

bencede mantıksız düşüncelerdesin..
benim erkek jinekolog arkadaşım vardı ve bana '' elif inan o an o organı organ diye değil iş gibi görüyorsun aklına asla olmaması gereken şeyler gelmiyor işine adaptesin sonuçta ki akşama kadar kaç tane görüyorum'' demişti..
ki bende erkek kadın farketmiyor uzmanlığına güveneyim giderim.
kızımın doktoru erkekti benide o doğurttu.. ve ben rahatsız olmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…