• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapa k*çını başını

Dert bunun neresinde? Kendi bildigini okumussun zaten. Olduysa sevgiline dert olmustur. O gelip kiz arkadasim kicini basini aciyor yardim edin diye konu acsa anlarim da seninki resmen sosyal mesaj kaygisi gibi gorunuyor bacim..

Kıskanmayan sevgili mi olurmuş hiç?
O zaman sana sen onu aldatsanda bir şey demeyecek sevgili lazım.Ki oyleside biraz zor bulunur.
Ayrıca,giyimine dikkat etmeyi denemelisin.
Bazen,saklı tutulan,gizlenen şeyler daha çekicidir.

Evet yanlış duymadınız hanımlar!! Tekrar barıştırıgımsevgilim geçen gün iş çıkışı söyledi bu lafı söyledi oysa ben babamdan başka bana bir erkeğin karışmasına izin vermem tabi bende çok kızdım atladım taksiye gittim aradı bilmem kaç kere açmadım yok efendim çok ağır makyaj yapıyormuşum tabi yaparım minide giyerim dekoltede burdan mesajım kızlarımıza kendinize asla sevgilinizmiş nişanlınızmış karıştırtmayın !!
Bence karışması saçma ama üslub ve kullandığı kelimeler daha vahim. Ee bunlardan hoşlanan ses çıkarmayan kızlarımız olduğu sürece devam eder

Bu konu fake diyesim geldi. Şaka şaka. Kıskanmayı, kısıtlanmayı sevgi sanan, kendi aklı yetmiyormuş gibi sevgilinin, eşin verdiği talimatları sorgulama gereksinimi görmeyen hemcinslerim o kadar çok ki, şu postayı koyabilen birini görmek sevindirdi beni. Kişini neresini açacağı, neresini kapayacağı kendisine kalmış bir durum. Akıl vermek, işine karışmak kimsenin haddi değil.

Öncelikle makyajı ve hafif dekolteyi severim. Fakat baksanıza bana huhuuu ben buradayım tarzı abartılı makyaj ve dekolteden ben de hoşlanmam.
Erkek arkadaşınızın buna karışmasından rahatsızsanız ayrılırsınız, sevmiyormuşsunuz da.
Neden zorluyorsunuz?

Bitti zaten eğlencesine gönül eglendirme amacıyla çıktım zevkte alamadım

Konu sahibesi zaten sıkıntılı bir hayatın var. Madde geçmişin var, psikolojik sorunların var. Her konuna bir tarafından tut ve düzelmeye başla lğtfen diyorum ama sen kendi hayatını yine kendş ellerinle mahvediyorsun.
Niye?

eski konularını hatırlayınca

o dediğin yerler açıktı da adam o yüzden uyarma ihtiyacı mı duydu acaba diye

düşünmekten kendimi alamadım bir an:KK51:

Oooo yoooo!! Aman tanrım! Neler söylemiş öyle! Lanet olasıca man! Hata heeyy man!

Ya siz gerçekten var mısınız? Bizlerle birlikte mi yaşıyorsunuz? Offfff offffff:KK75:

adam kıskandı diye söyleminde haklı mı yani ?
herşeyin bir adabı var .. tatlı sözde yılanı deliğinden çıkarır..
ayrıca bu kızın tavrı tarzı belli .. beğenip sevgili olurken problem yok aitlik olunca oranı buranı kapa..

konu sahibi sende yaşına göre yerine göre giyin azıcık ..gençsin ağır makyaj yapma .. sonra yolda izde ahlaksız tekliflere maruz kalınca dellenme .. tarzını yumuşat biraz benden sana abla tavsiyesi..

Ne giyeceğime, nereye gideceğime , ne yapacağıma ne babam ne sevgilim ne de eşim karışamaz. Bu hayat sizin. Erkeklere köle olmayın. Kendinizi ezdirmeyin. Bu ataerkil sisteme hizmet etmeyin kadınlar!!!!!!!!!!1

Turk kadini bu ulkenin vatandasidir ve erkeklerle esit haklara sahiptir, kimse giydiginiz acik diye baski yapamaz.

karışmak , karışmamak, karışamamak, karıştırtmamak kişiye ve ilişkilere göre değişir kanımca.

bana gelince eğer görüş, istek ve tarzlara saygı duyulmayacaksa, orta yol bulunmayacaksa ilişki neden , tek beden olmak neden, tek beden olmak bir çağrışım yapmıyormu
kölelik değil , saygı saygı saygı , hem benim kıyafetlerime hemde karşımdakinin görüşüne saygı ORTA YOL çözümdür, tabi önce özlük hakkı sınırımıza saygı

ha bir özet daha
herkes başına buyruk olacaksa yada aşırı müdehale edilecekse çocuklarımız sınırlarını neye göre belirleyecek DOZAJ önemli , zira evimizin yaşantımızın aynası çocuklarımız oluyor faturası onlara çıkmasın

yani kisaca sair diyorki, ben burda (cok yanlis anladigim) feministligin bayraktarligini yapip ortami gazlayip epey taraftar toplamaya geldim.. eliniz deger de bi iki de pohpoh yaparsaniz memnun olurum..

İşe giderken ağır makyaja miniye dekolteye gerek var mi peki? Guzelce soylese belki dinlerdin. Hakli hicbir yani yok mu sence. Agir makyaj cildi mahveden birsey sagligini düşünmüş zaten guzelsin gerek yok diye düşünmüş olabilir mi ki acaba..

Boyle inatla yaparim ederim giyerimle omur gecmez yalniz. Ne demek istediginizi anliyorum ama denge en onemli sey su hayatta. Orta yolu bulmak bilmek lazim. Yerine gore dekolte de giyersin mini etek de.. agir makyajda yaparsin ama yerine gore iste inadina gore degil. Sirf hic bir erkegin sozunu dinlemicem lafina boyun egmeyecegim diye inatla yapilmaz bunlar.
Tamamda seviyorum böyle şeyleri

Back
X