- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.562
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yanlış duymadınız hanımlar!! Tekrar barıştırıgımsevgilim geçen gün iş çıkışı söyledi bu lafı söyledi oysa ben babamdan başka bana bir erkeğin karışmasına izin vermem tabi bende çok kızdım atladım taksiye gittim aradı bilmem kaç kere açmadım yok efendim çok ağır makyaj yapıyormuşum tabi yaparım minide giyerim dekoltede burdan mesajım kızlarımıza kendinize asla sevgilinizmiş nişanlınızmış karıştırtmayın !!
böyle bir adamı sevmem için sebep söyle?Sevgilinizi sevmiyor gibi görünüyorsunuz .![]()
O şekilde söylemesi biraz kaba olmuş tabi daha kibar soyleyebilirdi ama eşim benim için neden elin adamı olsun ki benim sevgilim bana öyle demez çünkü ben ona beni o şekilde uyarıcak ortamı vermiyorum açık giyinmem pek makyaj yaptığımda söylenemez ama uyarırsada elimden geliyosa onun için yaparım hiçte gocunmam yaptığımdanşimdi benim bu yaptığım hata mı yani
![]()
Haklisin haklisin daaa sen de sevgilinin herhangi bir şeyine karismiyorsan haklisin...
Bugun baban karisiyorsa yarin evlendigin adam görüş belirtecek. Ayrica belirtmeli de zaten. Ben nasil onun kupe takmasini istemiyorsam o da benim mini etek giymememi isteyebilir..
Feminizmi doruklarda yasamasak mi ne
Tabi soylemeyi unuttum cok kaba soylemis düşüncesini. . Hanzoluk yapmis..
Zaten sevgilim hiç kisitlamaz beni ama arada karışsa bişey de demem tabi herkesin fikri farklı olabiliyoBu benim özgürlüğüm benim tercihim kaç yaşında kızsın reşitsin dimi ? Ee o zaman
biki de düşünçelerfarklı oluyor anlarım fakat başkasının giyicegi şeye karışmak ne?Zaten sevgilim hiç kisitlamaz beni ama arada karışsa bişey de demem tabi herkesin fikri farklı olabiliyo![]()
Başkasının giyeceği şey değil ki sevgilisinin giyiceği şeye karisiyoTa
biki de düşünçelerfarklı oluyor anlarım fakat başkasının giyicegi şeye karışmak ne?
Bana
böyle bir adamı sevmem için sebep söyle?
Sevmiyorsan onla devam etmek zorunda değilsin .
İyiki çocuk size öyle demişte kurtulmuş ohaldeBitti zaten eğlencesine gönül eglendirme amacıyla çıktım zevkte alamadım
Kupeyi spesifik oldugundan ve benim sevmedigim unsur oldugundan vermistim. Senin kontrolcu bir yapin oldugunu seziyorum.illaki sende karsi tarafin bi ozelligine istegine karisiyorsundur. Insansin yaw sonuctaBende ona karışmam sonuçta erkekte küpeyiseverim ayrıca