- Konu Sahibi isimolmasa
özürr....![]()
özürlük bi durum söz konusu değil... :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özürr....![]()
mesele almak değil zaten, tabikide iyiliğini karşılıksız bırakmayacağım,
beni sinir eden komşulardan bazısı bunu soruyor, net bi cvp veremedm şimdiye kadar buraya yazdım, güzel fikirler almak için..
"Ona dünyanın en büyük mutluluğu olan torun bakma keyfini yaşatıyorum..
Bundan büyük hediye mi olur" de bence![]()
bence arada bir hediye al
o zaman laf sokmaya calısmakla uğrasmana gerek kalmaz
şunu aldım bunu aldım dersin,babannesi de olsa bakmak zorunda değil
Verdiginiz cevabin, ayni zamanda kayinvalidenize "bakicaksin tabii, torunun degil mi, baska isin ne?" mesaji vermedigine emin olun. Konuya verilen bazi cevaplar bu mesaji veriyor gibi geldi bana. Mesela "Benim cocuguma degil, kendi torununa bakiyor" cevabina ben olsam cok gucenirdim. Torun bile olsa kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil sonucta. Bunu gorevmis gibi gosteren cevaplar verirseniz kayinvalidenize de saygisizlik etmis olursunuz. Ona minnet duydugunuzu belirten cevaplar verin bence.
Sen torununa baksan için karşılık mı beklerdin çocuğundan derdim ben..
Seni gidi çıkarcı xx teyze seniii ihihi der gülerdim..
Ne sinir bozucu...
Ona neyse..
'torununa bakıyor daha ne olsun 'gibi birşey söylerseniz yanındakilere kapak olabilir ama kayınvalidenize ayıp olur bence..sonuçta torunu olabilir ama bakmak istemiyorumda diyebilir...bakmayabilirde...bence cevap verirken onuda kırmamaya özen gösterin.. ben olsam içimden geçen hediyeyi alacağım derdim..ve ne istersem onu alırdım eşarp olur hırka olur küçük bişey alırsınız gönlü olur...
bence arada bir hediye al
o zaman laf sokmaya calısmakla uğrasmana gerek kalmaz
şunu aldım bunu aldım dersin,babannesi de olsa bakmak zorunda değil
Verdiginiz cevabin, ayni zamanda kayinvalidenize "bakicaksin tabii, torunun degil mi, baska isin ne?" mesaji vermedigine emin olun. Konuya verilen bazi cevaplar bu mesaji veriyor gibi geldi bana. Mesela "Benim cocuguma degil, kendi torununa bakiyor" cevabina ben olsam cok gucenirdim. Torun bile olsa kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil sonucta. Bunu gorevmis gibi gosteren cevaplar verirseniz kayinvalidenize de saygisizlik etmis olursunuz. Ona minnet duydugunuzu belirten cevaplar verin bence.
bence de,birilerine kapak cevap vereceğim derken çocuğunuza bakan insanı da düşünmeniz,kırmamanız gerektiğini unutmayın![]()
aynen öyle cevap kayınvalideye gidiyor burda....
en iyi cevap, o ne isterse alırım, siz dert etmeyin, demek sanırım.....