kapak cevaplar istiyorum okuyanlardan..

Ooo sonunda işe girebilmişsiniz , tebrik ederim :34: İsteyince oluyormuş bak..

Ben size demiştim değil mi ? Sorun kayınvalide de değil eşinizde diye.. Bkz : Şimdi çocuğunuza bile o bakıyor

Eşinizi ikna edebilmenize sevindim ve artık görümcem her gün işten gelip kayınvalidemde yiyip içiyor çocuğunu da kayınvalidem bakıyor diye gereksiz bi şekilde kafaya takmaktan kurtulursunuz.. Dediğim gibi bu iş size iyi gelecek :34: bi uğraşınız ve ekonomik kazancınız olacak artık..

Dilerim o 'kese ayırma' durumunuzu da en kısa sürede çözersiniz..

Konuya gelince :

Kayınvalidemin canı sağolsun, ne isterse onu alırız ama emeklerine karşılık gelmez elbette diyebilirsiniz :34:

Zira bu devirde anneanneler bile torununa bakmaya ikna edilemezken babaannesinin kendi isteği ile bakması büyük nimet..

Kıymetini bilin, boşverin komşucukları..

Benim de annem bakıyor kızıma.Kayınvalidenizden kaynaklı bir laf olduğunu düşünmüyorum bunların.Bizim de eş dost annene maaş veriyor musun, ne alıyorsun falan diyorlar.Laf olsun işte.Millet laf arıyo.Eşelemeyi seviyor.Ben de annem sevgi işçisi diyorum :1: kime ne

Ooo sonunda işe girebilmişsiniz , tebrik ederim :34: İsteyince oluyormuş bak..

Ben size demiştim değil mi ? Sorun kayınvalide de değil eşinizde diye.. Bkz : Şimdi çocuğunuza bile o bakıyor

Eşinizi ikna edebilmenize sevindim ve artık görümcem her gün işten gelip kayınvalidemde yiyip içiyor çocuğunu da kayınvalidem bakıyor diye gereksiz bi şekilde kafaya takmaktan kurtulursunuz.. Dediğim gibi bu iş size iyi gelecek :34: bi uğraşınız ve ekonomik kazancınız olacak artık..

Dilerim o 'kese ayırma' durumunuzu da en kısa sürede çözersiniz..

Konuya gelince :

Kayınvalidemin canı sağolsun, ne isterse onu alırız ama emeklerine karşılık gelmez elbette diyebilirsiniz :34:

Zira bu devirde anneanneler bile torununa bakmaya ikna edilemezken babaannesinin kendi isteği ile bakması büyük nimet..

Kıymetini bilin, boşverin komşucukları..

evet 10gün oldu işe başlayalı teşekkr ederim, ve gerçekten çok iyi geldi, belki size basit gelebilir ama burdan cesaretle ben, kararlarımı diretebildim,
yine aynısını diycem ama benm kayınvalideden ziyade görümcemin umursamaz hallerinden şikayetçiydim,

eşime dedim istemedi ama açıkladım durumu ve artık katlanamadımı belirttim, yürümezse işi bırakırım vs diyerek ikna oldu,
gelelim bebeğe, kayınvalide ben bakamam dedi, komşulardan birine baktırırım artık dedim, baktı bu kararlı kızıyla konuştu sanırım, ve onun cocunu bıraktı benimkini aldı,
bu arada görümcemin kayınvalidesi ev hanımı, görümcem onlara bırakmak istemiyordu, durum böyle olunca şimdi o tarafa gidiyor,
şimdi çok rahatım, birazda sefa sırası bende sanırım...

ve gelelim hediye konusuna :)) görümcemin yaptığını asla kendi annesine yapmam...... tabikide alacağım,

ben burda kayınvalidenn de payı oldugunu düşünüyorum komşuya söyletiyordur yani ama arda ödüllendir daha zevkle bakar..ufak hediyeden kimseye zarar gelmez bakıcı deil ya maaş bağlamıycn sonuçta.komşuya gelince en büyük hediyem çocugumdur ona daha ne olsun..

Sizi üzen komşunun burnunu sokması sanırım...
Ona cevap vermek istediğiniz için bu konuyu açtınız diye düşünüyorum.
Arkadaşların yanıtları mükemmel...

Kayınvalideden de Allah razı olsun. Siz zamanı geldiğinde onu nasıl mutlu edip bunun için nasıl bir şey alacağınızı bilirsiniz zaten. Kimseye karışmak düşmez..

Selamlar,

Sizi üzen komşunun burnunu sokması sanırım...
Ona cevap vermek istediğiniz için bu konuyu açtınız diye düşünüyorum.
Arkadaşların yanıtları mükemmel...

Kayınvalideden de Allah razı olsun. Siz zamanı geldiğinde onu nasıl mutlu edip bunun için nasıl bir şey alacağınızı bilirsiniz zaten. Kimseye karışmak düşmez..

Selamlar,

teşekkürler..........

Burda kayınvalidenizin bir suçlu oldugunu düşünmüyorum patavatsız komşular her zaman konuşurlar benim çevremde maddi durumu iyi oldugu halde torununa parayla bakan anneanne var siz o komşulara hediyenin lafı olmaz annem ne isterse onu alırım dersiniz olur biter yeni bir işe girmişsiniz hayırlı olsun belki o komşular sizden hediyemi bekliyor acaba kendilerine:27:yeni işe girmissiniz ya eskiden ilk maaşla bize ne alacan derlerdi:1:neyse bu tür insanları kafanıza takmayın arkadaşım yeni işinizde başarılar:34::34:

Burda kayınvalidenizin bir suçlu oldugunu düşünmüyorum patavatsız komşular her zaman konuşurlar benim çevremde maddi durumu iyi oldugu halde torununa parayla bakan anneanne var siz o komşulara hediyenin lafı olmaz annem ne isterse onu alırım dersiniz olur biter yeni bir işe girmişsiniz hayırlı olsun belki o komşular sizden hediyemi bekliyor acaba kendilerine:27:yeni işe girmissiniz ya eskiden ilk maaşla bize ne alacan derlerdi:1:neyse bu tür insanları kafanıza takmayın arkadaşım yeni işinizde başarılar:34::34:

evet takılmamaya karar verdim...

Komşulara ağzının payını vereyim derken kayınvalidenizi gücendirebilirsiniz dikkat edin.
En iyisi annemle aramda bahsi bile olamaz tabiki alırım yeterki istesin diyin.
Sizin kapağınız bu olsun bence onlarada kapatmak düşüyor :ssz:

evet 10gün oldu işe başlayalı teşekkr ederim, ve gerçekten çok iyi geldi, belki size basit gelebilir ama burdan cesaretle ben, kararlarımı diretebildim,
yine aynısını diycem ama benm kayınvalideden ziyade görümcemin umursamaz hallerinden şikayetçiydim,

eşime dedim istemedi ama açıkladım durumu ve artık katlanamadımı belirttim, yürümezse işi bırakırım vs diyerek ikna oldu,
gelelim bebeğe, kayınvalide ben bakamam dedi, komşulardan birine baktırırım artık dedim, baktı bu kararlı kızıyla konuştu sanırım, ve onun cocunu bıraktı benimkini aldı,
bu arada görümcemin kayınvalidesi ev hanımı, görümcem onlara bırakmak istemiyordu, durum böyle olunca şimdi o tarafa gidiyor,
şimdi çok rahatım, birazda sefa sırası bende sanırım...

ve gelelim hediye konusuna :)) görümcemin yaptığını asla kendi annesine yapmam...... tabikide alacağım,

Sevindim..

Bak isteyince oluyormuş değil mi :34:

Hemde 1 taşla 2 kuş vurmuşsunuz..:1:

Tek bu durumla ilgili değil ki her zaman durup izleyip üzülmek yerine, kalkıp birşeyler yapmayı adet edinin..

kayınvalide ne ne hediye alacan diye soran komşuların heralde kendileri hediye bekliyor senden kayınvalideni ortaya katıyorlar:1::1:çocgun kaç yaşında bu arada kreşe falan göndermeyi düşündünüzmü

"Ona dünyanın en büyük mutluluğu olan torun bakma keyfini yaşatıyorum..
Bundan büyük hediye mi olur" de bence:ssz:

Bende şöyle derdim o komşu hanıma

"""" ben sevgili kayınvalidemin hem oğluna hemde torununa bakıyorum ve çalışıyorum """ fakat yinede benden bir isteği olursa elbette alırım :))))

hediye alıncak da onun dışında şu cevap kayınvalideyi onure edermi acaba???

o şimdi bebeğime bakıyor, Allah razı olsun, yaşlanıncada ben ona bakacağım.....

İşiniz hayırlı olsun.Bence ''kayınvalidemin torununa bakmak için benden bi beklentisi olacağını aklıma bile getirmem (gönüllü baktığını vurgulamış oluyorsunuz) ama ikimiz aramızda hallederiz'' deyip kayınvalidenize dönerek ''annecim emeğin için tşk. ederim.Bende seni mutlu etmek için ne yapabilirim.Sana alacağım küçük bir hatıra beni de mutlu eder'' derseniz hem kayınvalidenizle iyi geçindiğinizi ve onların karışmaması gerektiğini güzel bir dille anlatmış olursunuz hem de kayınvalidenizin çocuğunuza iyi niyetle baktığını düşündüğünüzü kayınvalidenize hissettirmiş olursunuz..Komşular ağızlarının payını alır kayınvalidenizde onore olur.. Sinir oluyorum şu ortalık karıştıranlara...

Back
X