• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı Arkadaşlar Giyim Tarzınız Nasıl?

ya şu gözlerini boyayan arkadaşım yüzünü boya sadece korkuyorum yaa:mymeka:

adsz1wo5.jpg

teaz4.jpg

yrqn4.jpg

dip not: sultan gacısı bundan sonra buraya çirkin resimlerini koy tamam mı :delphin:

elalem çirkin nası oluyomuş görsün :delphin:

kız yuzunu boyasaydın ya boyle çok tırsıyorummmmmmmbenneyaptımkibenneyaptımkikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ya şu gözlerini boyayan arkadaşım yüzünü boya sadece korkuyorum yaa:mymeka:

kız yuzunu boyasaydın ya boyle çok tırsıyorummmmmmmbenneyaptımkibenneyaptımkikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol:

ay kizlar öldüm gülmekten :1rolleyes:

giiiz melan cholyyyyy korkuyor bu hanimciklar senden :mymeka:
nördün neyttin bilmemki :mymeka:

gözlerim pok gibidir benim :delphin:

boşa korkmayın :delphin: gözellikten eser denen madde yoktur yane :delphin:

aha bakın işte gözel mi deyel mi kararı siz verin madem öle :delphin:

p7230028rx0.jpg

masallah bacım allah nazardan esırgesın bek bi güzlemıssın bu arada az once bana umutsuz sevgı konusunda yardımcı olmaya calıstıgında ben senı hafıften yaslanmıs balık etınde yurdum kadını sanmıstım utanıyorum kendımden bu resım super... massssalallaaaaaahhh subhanallah dertlıyım kusura bakma körolduydum

bu arada sultans of konya sende super bı hatunmussun
gonyanızın nıresındensın

hımm bız 6yıl gonyanızda kaldık 1.istanbul 2.konya turkıyede super bı sehır ama bazı adetlerı ıgrenc konyanın

kele bacım alıyolar gelini oturtuyolar kaynana yanına okutuyolar ogullarını sonra alıyolar kendı ıslerınde calıstırıyolar.eskı enıstenız solemesı ayıp konyalıdı adetlerınız ve saygısızlıgı bıtırdı sagolsun askımızı.tabı 5parmagın 5ı bır degıldr.adetlerının kotu olması konyanın guzellıgıını golgeleyemez belkı gıderız konyaya yerlesırız ama onla aynı sehırde yasamak nasıl olur bılmıom eskıde kalmıs olsada yakıo canımı

kele bacım alıyolar gelini oturtuyolar kaynana yanına okutuyolar ogullarını sonra alıyolar kendı ıslerınde calıstırıyolar.eskı enıstenız solemesı ayıp konyalıdı adetlerınız ve saygısızlıgı bıtırdı sagolsun askımızı.tabı 5parmagın 5ı bır degıldr.adetlerının kotu olması konyanın guzellıgıını golgeleyemez belkı gıderız konyaya yerlesırız ama onla aynı sehırde yasamak nasıl olur bılmıom eskıde kalmıs olsada yakıo canımı

allah allah bacim o nasil seymis öyle :1shok: fisfisfis
bizim oralarda hec öyle degil inanki :sm_confused:
siz acayiplilere denk gelmisiniz sanirim :bbo:

Back
X