• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı Arkadaşlar Giyim Tarzınız Nasıl?

siz ilçedesınız ya bacım ondandır bunlar merkezdeler belkıde bıtsın dıye bahanedır ama olede degıl hala yaıp tutuyo iş işten gectıkten sonra valla ne kdar konyalı tanıyosam bu adetlerını dıyolar ama sevındım sızde ole olmadıgına yazık degılmı gelınlere ama sen yınede dıkkat et bacım evlenırken memleketınden olursa o acıdan yanı fıkırlerını falan ıyıce ogrenın yoksa canın yanar güpgüzel kızsın üzülme diye zaten ben biliyom emınım artık içimde bi mıknatıs var cekıyom arızaları :))))

siz ilçedesınız ya bacım ondandır bunlar merkezdeler belkıde bıtsın dıye bahanedır ama olede degıl hala yaıp tutuyo iş işten gectıkten sonra valla ne kdar konyalı tanıyosam bu adetlerını dıyolar ama sevındım sızde ole olmadıgına yazık degılmı gelınlere ama sen yınede dıkkat et bacım evlenırken memleketınden olursa o acıdan yanı fıkırlerını falan ıyıce ogrenın yoksa canın yanar güpgüzel kızsın üzülme diye zaten ben biliyom emınım artık içimde bi mıknatıs var cekıyom arızaları :))))

saol bacim ama valla sasirdim kiz
benim amcam merkezde oturuyor,
yani orayada cok gidiyoruz
ama ben hic görmedim öyle bisey.
yani napiyorlarki gelinlerine ?
neymis adet olan tam anlamadim

masallah bacım allah nazardan esırgesın bek bi güzlemıssın bu arada az once bana umutsuz sevgı konusunda yardımcı olmaya calıstıgında ben senı hafıften yaslanmıs balık etınde yurdum kadını sanmıstım utanıyorum kendımden bu resım super... massssalallaaaaaahhh subhanallah dertlıyım kusura bakma körolduydum

teşekkür ederim ...gamyoncuiremsu

hafıften yaslanmıs balık etınde mi senağlama orası yannış ama yurdum kadını olduğum doru mirmirmirmir

önemli diil..kör aşuk seni hihoyyyt

selülit didi bana :çok üzgünüm:

yirim seni zühürt Şeniz

hafıften yaslanmıs balık etınde mi senağlama orası yannış ama yurdum kadını olduğum doru mirmirmirmir

yirim seni zühürt Şeniz

hih simdide sen yicen beni demi döndün dolastin tabi :dilcikar:
emme sen beni yiyebülün benneyaptımki
cünkim benim gocam yoh :çok üzgünüm:

mesela sen evlenıyosun sana ayrı bı ev tutmuyolar kaynananla oturuyosun ya bole bı sacmalık olamaz yenı evlısın kocanla ılk zamanların en azından basbasa gecsın ama ole yapmıolar ozel hayat mayat kalmıo bak benım bı tanıdıgımın basına gelmıs gul ecık bunlar yenı evlıler odalarında ebeveyn banyosu var ama sohben balkonda kananası sucu gelıce dıyokı adama ya bızım gelınle oglan cok banyo yapıo ondan bu kadar fatura yuklu gelıyo bu solenırmı ya sonra gıdıp sohbenı kapatmalar falan :) yaaaaaaaa ben daha bu kadarını bılıom sen bıde o gelınlerın halını sor

mesela sen evlenıyosun sana ayrı bı ev tutmuyolar kaynananla oturuyosun ya bole bı sacmalık olamaz yenı evlısın kocanla ılk zamanların en azından basbasa gecsın ama ole yapmıolar ozel hayat mayat kalmıo bak benım bı tanıdıgımın basına gelmıs gul ecık bunlar yenı evlıler odalarında ebeveyn banyosu var ama sohben balkonda kananası sucu gelıce dıyokı adama ya bızım gelınle oglan cok banyo yapıo ondan bu kadar fatura yuklu gelıyo bu solenırmı ya sonra gıdıp sohbenı kapatmalar falan :) yaaaaaaaa ben daha bu kadarını bılıom sen bıde o gelınlerın halını sor

ay o ne kiz :1shok: :1shok: :1shok:
kaynanayla oturmalar filan, ay onlar eskide kaldi, :1shok:
yani allaha sükür ben pek görmedim benneyaptımki
tek tük var evet ama
artik genelde ayri ev tutulur, :dilcikar:
yani bizde kesinlikle öyledir allaha sükür :Saruboceq:
hemde ne öyle cahil gibi, sofpeni kapatmalar , cok banyo yapiyo demeler filan :1shok:
allah korusun, mahremiyet denen bisey var :kızgın:

evet bacım cok sacma seyler bunlar ama dıkkat etmek lazım babam 6yıl gorev yaptı konyada hıc alısamadı annemle ben cok sevdık ama bunları gorup duyunca konya sevgıımız bıtmedı de sasrıdık dogrusu sımdı bı suru konyalı komsmuz var burda hepsıde melek gıbı duzgun ınsanlar konya bambaska ya

yirim seni zühürt Şeniz

yurdumun güzel hatunu ne kadar kör olsakta göruyoz ıste senın gıbı guzellıklerı massallah kası bı tarafını kız nazar olmasınsırnaşık şey

saol kız artık gözlerini boyamazsın artıkın:teselli: kız konyalı sultan seni döwecem :mymeka:hala öncen bide mor badinkle resim çeken gıı:dilcikar:

gözlerim pok gibidir benim :delphin:

boşa korkmayın :delphin: gözellikten eser denen madde yoktur yane :delphin:

aha bakın işte gözel mi deyel mi kararı siz verin madem öle :delphin:

p7230028rx0.jpg

gı ne gözel gavıymıssın sen boyle:asigim:

peki kapalı arkadaşlarım en çok uzun etekmi pantolmu yoksa kapri etek dediğimz giysilerimi tercih ediyonuz yada en çok hangisini sewiyonuzz

peki kapalı arkadaşlarım en çok uzun etekmi pantolmu yoksa kapri etek dediğimz giysilerimi tercih ediyonuz yada en çok hangisini sewiyonuzz:nazar:

Ben genelde etek tercih ederim ama üzeri uzun ve genişse pantolanda giyerim ama örtülü bir bayan olarak kapri eteklerin hoş durmadığını düşünüyorum.

ben kisa etek giyorum. :utangac:
yani kisa dedigim
dizim altinda kaliyor kesinlikle baya.
ama altina kesinlikle kalin corap giyorum, yani bacaklarim görünmüyor. :1no2:
aslinda bu tesettüre uygun degil evet ama.
banada uzun etek yakismiyor benneyaptımki
e biraz da fazla kilolar olunca :utangac:
ancak böylesi yakisiyo
ama zayiflayinca , yakisirsa elbette bende uzun etek. yada pantolon tunik giyerim a.s.
zaten pantolon giyipte, üstüne kisa bisi giyen kapalilarada kiziyorum aslinda.
Cünkü poponun belli olmamasi önemli bence fisfisfis

Nesli arkadasim buyur koyuyorum istedigin resimleri :1hug:
ama o mor kiyafeti giydigim resimde cok sisko cikmisim ben yaaaaaaa :çok üzgünüm:
okadarda sisko degilim :oklava:

kollarida bol gidiyor böyle

dsc00259lg3.jpg

dsc00260fl2.jpg

buda basörtüm eccik önden

dsc00267tq4.jpg

dsc00272uq5.jpg

(nasilim :jeyyar: , meLan choly catlasin :jeyyar: :mymeka:)

saol tatlım benim en azından korkmadıksırnaşık şey ewet resimde biraz kilolu çıkmışsın ama çok tatlısın:1hug: bu arada ben her çeşit giyiyorum walla yakışması önemli bide kapri etek giyip altınada tül çorap giyiyom et rengi siz olmas demişsiniz amaa:icecream:

Back
X