elbette herkesin eğlenmeye hakkı vardır ama imaj diye de bir şey var sanırım sen gidersen bakışlardan rahatsız olursun çünkü onlara da senin çevrenden öyle bakıyorlardır. kimse kimseye karışmasa ne güzel olacak da daha o seviyeye gelemedik.
Valla benim gittiğim ortamda kimse yadırgamadı ki bir bar orası. Onlar müzik dinleyemez mi ? Ben garip bakmadım açıkçası bakanı da görmedim.
siz konsere gitmişsiniz ama konser ortamıyla canlı müzik ortamı bir değil ki.
Kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok fakat takva bakimindan yanlis Allah in emrini yerine getirip kapanmissin iyi guzel ama Allah in razi olmadigi ortama girmeyi istiyosun ha girersin kimse sana laf etmez ama dusuncelerinle celismis oluyosun bence.Merhaba kızlar. Ben izmirde yaşıyorum 14 yaşından beri kapaliyim canlı müziği çok merak ediyorum açıkçası gitmek isterdim ama bu şehirde alkolsüz canlı müzik mekanı ne yazikki yok aslında alkol almican nasılsa gir içeri dinle müziğini dimi ama tedirgin oluyorum insanlar tarafından yargılanmak istemem açıkçası. En çok korktuğum şey de başörtümu utandirmak olur. Ama heves, merak, gençlik işte siz ne dusunurdunuz bu konuyla ilgili. Başörtülü bi insanın da eğlenmeye hakkı var mı acaba?
Aslında birdi. Ufak bir sahne var Levent Yüksel çıktı söyledi biz de ayakta eşlik ettik. Yani konser dediğime bakmayın canlı müzik işte.
Kizlar mesela konser olayı da var burda arena var şebnem ferah kaç kere geldi içim gidiyor ama su alkol meselesi durduruyor beni hep ikisine de gidemiyorum ayıplar millet diye
Kucuk parkta bi ton boyle canli muzik mekani var hem hepsi de alkollu degil.Alkollu olsa bile bircok kapali ogrencinin de geldigi.
Kizlar mesela konser olayı da var burda arena var şebnem ferah kaç kere geldi içim gidiyor ama su alkol meselesi durduruyor beni hep ikisine de gidemiyorum ayıplar millet diye
Kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok fakat takva bakimindan yanlis Allah in emrini yerine getirip kapanmissin iyi guzel ama Allah in razi olmadigi ortama girmeyi istiyosun ha girersin kimse sana laf etmez ama dusuncelerinle celismis oluyosun bence.
öyle mi orayı bu arastirayim o zaman alkolsüz bi yer bulursam süper olur aslında Bandırma'da var gittim de ama izmirde hiç rastlamadım internetten de cikmiyorKucuk parkta bi ton boyle canli muzik mekani var hem hepsi de alkollu degil.Alkollu olsa bile bircok kapali ogrencinin de geldigi.
işte bu düşünceler benimkisi de alkol almasan da öyle bi mekanda bulunmak.. ama yan masadaki içiyorlar diye ben nasıl yargilamiyorsam onlar da bana saygı duyması fakat yine de abes kaçıyor ya ben alışamadım bu fikre ama inatla istiyorum içimde ukte kalsın istemiyorumElbette var. Ancak eger kapaliysan belli bir inanc icin bunu yapiorsun ve bu inancin icinde alkolün yeri cok net. Diyeceksin ki ben icmicem ama bunun inancina gore gunah olduğunu bilerek orda bulunabilcekmisin. Yani mutlaka varsir alkolsüz müzikli yerler sanki oralari tercih etsen daha rahat edersin. Keza alkol alinan bir ortamda seni başörtülü görenler tepki verecektir bu yargılamaya hazirsan yinede sen bilirsin tabiki....
Dimi aslında elalem ne der düşüncesi yüzünden rahat yasayamiyoruzmilletten sana ne ki sana göre yanlış değilse go go go
Sen gecen bu ortuyle ilgili konuda da sacmalamistin baya laf isitmistin simdi bana bos konusma lutfen. Sacin avret yeri sayilmadigini savunan cahil biriyle tartismak manasiz.Allahın emri olduğunu nerden çıkarttınız?
yok öyle bir şey. Allah avret yerlerini örtmeyi emreder sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?