Kapali birinin alkollü canlı müzik mekanına gitmesi

tartışmaya girmek istemiyorsan cevap vermeyeceğim.

Yeter artik ya konu Efendimizin hadislerinin celiskili olduguna kadar geldi.
Oky lutfen ilgilenirmisin
arka mahalleden arkadaşı ya mübarek..bilmiyorum böyleleri banlanmıyor ama ben küfür etmeden hakaret etmeden sinirimi gösterdiğim için bir hafta banlanabiliyorum ilginç..

Konu sahibi kaynanan var mi kaynanan, yada eltin gorumcen. Hani seni istemiorlarsa, cekemiorlarsa falan. Yada ne bilim kocan seni aldatiyormu? Maalesef burda en cok dikkat ceken konular bunlar. Yoksa sen bi tereddütunu paylasirsin, kapalı olmasak da kendi dinimizi yasasak da bir fikir paylaşırız, sonra birileri cikar garip garip konuşur, konu kapanır, biz uyari falan alırız sen de oylee ayni tereddütle kalakalirsin. Iyisi mi sen bosver bunları kaynana var mi kaynanaaa!!!!

Sen dinini yaşarken birebir mi duydun efendimizden herşeyi!
Ki ben konu sahibine muhatabım san adeğil
Konu sahibi bayan
"Sen böyle bir soru sorabilecek kadar rahatsan kimse sana zaten sana karışmaz."

Benim dinimde temel referansım kurandır ondan başka kaynak arayanlar dini saptıranlardır.

yaşadıkların ne gerçekten merak ettim.
Yani neye inanıyorsun dindarım derken?

Kurana inanırım sadece kurana.

ben kapalı olduğu halde lıkır lıkır içen çok gördüm kimse de bişey demedi ama sen içmem dediğin halde ayıplarlar diyorsan yanlıştasın.
kapalı ve içen mi? vay arkadaş ne değişik bir milletiz ayıpladığımdan değil ama epey şaşırdım epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…