Kapali birinin alkollü canlı müzik mekanına gitmesi

belki kokusu gelir burnuna ne biliyorsun

haha laf işitmişm gerçekler işlerine gelmeyince kuduranların hazımsızlıklarını dinlemek ne güzel.. ataların bir lafı vardır kılda keramet olsa arkanda çıkmaz diye bildin mi

sen onların basörtusune karışırsan onlar da senın açık saçına karışır öyle değil mi? mudahale mudahaleyı doğuruyor. kız ısrarla konuyu saptırmayın dıyor, sen saptırmaya çalışıyorsun. ayıp

Bu düşünce çok saçma zaten mesela.bicakla ekmek de dograniyor insan da olduruluyor bu tip detaylara yaşanmaz ki. Keşke herkes sizin gibi dusunse

ben başörtüsüne karışmıyorum ki konu sahibine bir şey dedim mi, benim derdim bunu sanki dinde yeri olan bir şeymiş gibi sunup baskı yapmaya çalışılması foruma üye olduğum günden beri sürekli böyle bir gizli baskı var. buna karşıyım.

bana biraz abartıyorsunuz gibi geliyor
2 yıldır bu forumdayım hiç öyle bir baskı hissetmedim

bana biraz abartıyorsunuz gibi geliyor
2 yıldır bu forumdayım hiç öyle bir baskı hissetmedim

baskı dediğimizde insanlar birilerinin etrafını sarıp al bunu tak demesi geliyor hayır burada özellikle birisi ilgili konu açtıysa hemen bu dinin temel gereğiymiş bunu yapmayan dinden çıkarmış gibi sunuyor ki diğer üyeler kendilerini kötü hissetsin diye. asıl baskı budur.

hayır öyle düşünmedim
bırakın öyle düşünsün ne olacak
herksin dini anlayışı farklı
mesela ben ateistim ama çok freeyim kimse karışmeyo bana forumda

Ya dedigim gibi cok hassas şeyler. Benim için problem yok bence dilediğinizi yapabilirsiniz. Sadece bunu yaparken madem iciniz rahat olmayacak ki kendiniz söylüyorsunuz neden yapasinizki. Yani izmir givi bir şehirde mutlaka mutlaka ama mutlaka canli muzik yapan alkolsuz yerler de vardır. Ayrica alkol almayan biri olarak o ortamlarin kokusundanda ambiyanstanda rahatsiz olabilirsiniz. Neyse icinizde bu kadar kalicaksa burda ne denirse densin aklinizdskini yaparsınız zaten. Ama emin olun öyle uhte kalincak bi durumda yok hani. Icip guzellesip sohbet edioruz:-D

ben ne düşünürdüm. eğer kendi halinde eğleniyorsan yani sınırlarını aşmadıysan ve alkol almıyorsan; kendinle ve hayatla çok barışık olduğunu ve sadece kendi hayatını yaşadığını, ne kendini ne de açıkları ötekileştirmediğini düşünürdüm.

Ben kendime yakıştıramazdım.

Duruşunuzla ilgili bir şey bu.

Tesettürü seçerken bazı şeylerden vazgeçebilmek en güzeli.
evet fedakarlık çok önemli ben bunu da düşündüm ama kalkıp da bara gitmiyorum ya sadece bi cafe ve maalesef alkollü . Mesele.benim alkolden rahatsız olup olmamam da değil kim icerse icsin banane ama en ufak bi bakışta rahatsız olurum kötü hissederim düşüncesi. Aslında onlara ne dimi? Ama düşünmeden edemiyorum öte yandan dediğiniz şey de çok doğru.. Bazı şeylerden vazgecebilmek.

Konser falan tamam da canli muzik derken gece kulubudur fasildir bardir gercekten tuhaf olur bakislardan rahatsiz olursun. Bi de fitografini falan cekip geyik ceviren de olur eminim. Hani bi konserde omuza cikan turbanli kiz vardi. Bi bakan cikip utandim demisti onu hatirladim. Konularimda var memlekette utanacak onca sey varken turbanli kuzdan utanmak diye. Gir bak orda da genel yorumlari okuyabilirsin. Ama bence nezih bir konsere gitmenin bir zarari olmaz alkollu olsa da ortan.

izmirliyim o tarz mekanlarda sık sık bulunur içerim
çok kez türbanlı kızlar gördüm bikere bile bunun burda ne işi var diye düşünmedim
izmir de öyle sığ düşünceli insan bir elin parmağını geçmez
özgürlükler memleketidir izmirimiz rahat ol bence :)

ben gittigim bir barda kapali bir kiz gorsem... evet alistigimiz kaliplarin disinda bir goruntu oldugu icin kesinlikle dikkatimi ceker ve belki iki defa bakarim ama inanin icimden gecen dusunce "bravo kiza, insanlarin sacma onyargilarini takmayacak kadar guclu, istedigi gibi yasiyor" olur. bunun yaninda mutlaka sizi yadirgayacak ve yargilayacak, arkanizdan konusacak insanlar da olacaktir. ama ne yaparsaniz yapin bu insanlar olacak, kendini herkese begendirmenin imkani yok hayatta. onemli olan kendi dogrularini inanmadigin dusuncelerin yargilamasindan korkmadan yasayabilmek. budur sizi guclu karakterli bir insan yapacak olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…