- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
eyvah yine başladık
Dimi aslında elalem ne der düşüncesi yüzünden rahat yasayamiyoruz
Başlarız tabii kadınları nasıl kandırmışlarsa en gerekli ibadetlerden önce bile kafaya çaput sarma geliyor. siyasete alet olmuşlar resmen.
Sen gecen bu ortuyle ilgili konuda da sacmalamistin baya laf isitmistin simdi bana bos konusma lutfen. Sacin avret yeri sayilmadigini savunan cahil biriyle tartismak manasiz.
Yaş oldu 23 bende umursamaz olmayı çok isterdim ama bazı toplumda kabul görmemiş şeyler bunlar zor yaaayaşın kaç ki
bir yaşa kadar öyle diyebilirsin
ama ben artık çok rahat yaşıyorum valla kim ne derse desin
içimde hiçbir şeycik kalsın istemiyorum bu dünyadan giderken nasıl istersem öyle yaşarım
Yaş oldu 23 bende umursamaz olmayı çok isterdim ama bazı toplumda kabul görmemiş şeyler bunlar zor yaaa
Yaş oldu 23 bende umursamaz olmayı çok isterdim ama bazı toplumda kabul görmemiş şeyler bunlar zor yaaa
oouv sabah ekşını
Siyasetle ne ilgisi var? Ben canlı müzik diyorum lütfen konu dagilmasin herkesin kendi görüşüBaşlarız tabii kadınları nasıl kandırmışlarsa en gerekli ibadetlerden önce bile kafaya çaput sarma geliyor. siyasete alet olmuşlar resmen.
öyle mi orayı bu arastirayim o zaman alkolsüz bi yer bulursam süper olur aslında Bandırma'da var gittim de ama izmirde hiç rastlamadım internetten de cikmiyor
işte bu düşünceler benimkisi de alkol almasan da öyle bi mekanda bulunmak.. ama yan masadaki içiyorlar diye ben nasıl yargilamiyorsam onlar da bana saygı duyması fakat yine de abes kaçıyor ya ben alışamadım bu fikre ama inatla istiyorum içimde ukte kalsın istemiyorum
Zaten milletin tutup da bana taş atacak hali yok orda ama kimsenin de arkamdan aaa bak bak nereye gelmiş bu kilikla demesini istememkim sana ne diyecek ki anlamadım ben, toplanırsın 3-4 arkadaş gidersiniz müzik dinlersiniz isteyen şarap içer isteyen meyve suyu.
Zaten milletin tutup da bana taş atacak hali yok orda ama kimsenin de arkamdan aaa bak bak nereye gelmiş bu kilikla demesini istemem
Zaten milletin tutup da bana taş atacak hali yok orda ama kimsenin de arkamdan aaa bak bak nereye gelmiş bu kilikla demesini istemem
Kendini nimetten sayma lutfen cevap vermeyip polemige girmiyosam cahil oldugundandir,
Yok zorla olmadı hatta ailem erken daha dedi ama dinlemedim asla da pişman değilim ama o ortamda bulunmanin günah olacağını sanmıyorum şahitlik konusu da çok hassas bi konu ona bakarsanız ben tv izlerken de şahitlik ediyorum dayım içerken de alkol satılırken de14yasimdan beri kapaliyim dediniz sanirim. Zorla mi oldu bu? Yanlis anlamayin benim aikem kapalidir yani kuzenlerim falan. Ve onların hicbir zaman boyle bir istekleri olduğunu bilmem. Isteselerdi emin olun bilirdim. Ki ben giderim beraber çıktığımizda ise alkolsuz olanlari tercih edioruz çünkü onlarda oyle istior. Yani kapali oldugunuzdan belli bir maneviyata sahipsiniz die düşündügumden içiniz nasıl kabullenicek die soruyorum? Dedigim gibi yanlis anlasilmak istemm bu konular cok ama cok hassas konulardir. Ancak allahin örtünun emriyle başını kapatabilen biri olarak alkolun haram olduğunu bilerek neden oyle bir ortamda bulunmak, inanisiniza gore haram birseyin yapilmasina sahit olmak isteyesiniz ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?