Kapali birinin alkollü canlı müzik mekanına gitmesi

Dimi aslında elalem ne der düşüncesi yüzünden rahat yasayamiyoruz

yaşın kaç ki
bir yaşa kadar öyle diyebilirsin
ama ben artık çok rahat yaşıyorum valla kim ne derse desin
içimde hiçbir şeycik kalsın istemiyorum bu dünyadan giderken nasıl istersem öyle yaşarım

Sen gecen bu ortuyle ilgili konuda da sacmalamistin baya laf isitmistin simdi bana bos konusma lutfen. Sacin avret yeri sayilmadigini savunan cahil biriyle tartismak manasiz.

haha laf işitmişm gerçekler işlerine gelmeyince kuduranların hazımsızlıklarını dinlemek ne güzel.. ataların bir lafı vardır kılda keramet olsa arkanda çıkmaz diye bildin mi

yaşın kaç ki
bir yaşa kadar öyle diyebilirsin
ama ben artık çok rahat yaşıyorum valla kim ne derse desin
içimde hiçbir şeycik kalsın istemiyorum bu dünyadan giderken nasıl istersem öyle yaşarım
Yaş oldu 23 bende umursamaz olmayı çok isterdim ama bazı toplumda kabul görmemiş şeyler bunlar zor yaaa

Yaş oldu 23 bende umursamaz olmayı çok isterdim ama bazı toplumda kabul görmemiş şeyler bunlar zor yaaa

kim sana ne diyecek ki anlamadım ben, toplanırsın 3-4 arkadaş gidersiniz müzik dinlersiniz isteyen şarap içer isteyen meyve suyu.

14yasimdan beri kapaliyim dediniz sanirim. Zorla mi oldu bu? Yanlis anlamayin benim aikem kapalidir yani kuzenlerim falan. Ve onların hicbir zaman boyle bir istekleri olduğunu bilmem. Isteselerdi emin olun bilirdim. Ki ben giderim beraber çıktığımizda ise alkolsuz olanlari tercih edioruz çünkü onlarda oyle istior. Yani kapali oldugunuzdan belli bir maneviyata sahipsiniz die düşündügumden içiniz nasıl kabullenicek die soruyorum? Dedigim gibi yanlis anlasilmak istemm bu konular cok ama cok hassas konulardir. Ancak allahin örtünun emriyle başını kapatabilen biri olarak alkolun haram olduğunu bilerek neden oyle bir ortamda bulunmak, inanisiniza gore haram birseyin yapilmasina sahit olmak isteyesiniz ki....

alışkanlıkları kırmak zordur kimse hurafelerini terketmek istemiyor bu bağrış çağrışları ondan ama ben azimle eden taşı deler misali yanlış inançlarla insanları baskı altına almaya çalışanlara izin vermeyeceğim benim olduğum yerde hurafe sayamayacaklar

kim sana ne diyecek ki anlamadım ben, toplanırsın 3-4 arkadaş gidersiniz müzik dinlersiniz isteyen şarap içer isteyen meyve suyu.
Zaten milletin tutup da bana taş atacak hali yok orda ama kimsenin de arkamdan aaa bak bak nereye gelmiş bu kilikla demesini istemem

Zaten milletin tutup da bana taş atacak hali yok orda ama kimsenin de arkamdan aaa bak bak nereye gelmiş bu kilikla demesini istemem

arkandan sayacaklar yolda yürürken de sayıyor merak etme. kadın olmak istersen çuval giy birilerinin sende söz sahibi olduğunu düşünmesi demek bu ülkede.

kız sen nasıl izmirlisin
kimse laf etmeye bile uğraşmaz : D
bu kişisel bir şey değil kimsenin laf edeceğini sanmam
özgürlükler şehriyiz yav

Ben bu alkollü mekan olayını anlamıyorum.Yakın bir tanıdığım,alkollü diye tanınmış bir balık lokantasındaki yemeğe gitmemişti.Mekanda alkol veriliyorsa ne olacak ki ? Sen içmezsin,masanda da içilmiyorsa ötesi seni ilgilendirmez.Yok bulaşık bir yıkanıyormuş,yok o bardakla daha önce içki içilmiş olabilirmiş.Bu kadar incesine girerseniz hayat çekilmez olur,sürekli paranoyayla yaşarsınız.Günah olan,o bardakla içki içilmiş olma ihtimali değil,sizin içki içmeniz.

Yok zorla olmadı hatta ailem erken daha dedi ama dinlemedim asla da pişman değilim ama o ortamda bulunmanin günah olacağını sanmıyorum şahitlik konusu da çok hassas bi konu ona bakarsanız ben tv izlerken de şahitlik ediyorum dayım içerken de alkol satılırken de tamam sadece içmemek değil mesele ama ben orda edebimle muzigimi dinler çıkarım diyorum ama öyle olmuyor insanın içi rahat etmiyor alışılmış bi durum olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…