Kapali birinin alkollü canlı müzik mekanına gitmesi

Sana acidim bilyomusun, hatta uzuldum. Sana surda dinimizin gereklerini anlatirdim ama sen halen anlamiyacaksin o yuzden yazmiyorum. Sana sadece dua ediyorum "Rabbim sana dogru yolu gostersin".
aynı dine inanıyoruz seninle ama "dinimiz" demen yanlış bence. yani sonuçta karşı taraf inanmıyor. "biz" olarak telafuz etmen yerine İslam demen daha doğru sanki.

hangi ayette müzik sakıncalı demektedir?

Hayır hiç alakası yok ben kapalilikla tereddüt etmiyorum o halde o mekana girmeye cekiniyorum benligimle ilgili bi sıkıntım yok çok şükür

sana demedim canım ben sibelim2ye dedim her konuda bir başörtüsüdür gidiyor

öyle deme ablası kızımız kimleri kimleri alt etti bu laflarla ve engin dını bılgısıyle
peki sen kendi yaklaşımını ele aldım mı hiç? sen kendin gibi olmayanlara nasıl yaklaşıyorsun?
şurada yazanların hepsi kapalı değil ben de dahil.. ama gerçekten bir antipatiklik yaratıyorsun.

Sen basortuyu kir olarak goruyorsan yazik sana.
Kizlar bosuna yorulmayin biz cevap verdikce kendini bisey saniyor ve kalbindeki kibir haset artiyor suanda oldugu gibi :)

Ben hiç duymadım bilmiyorum o yüzden bunu sormak istedim artık daha çok arastiracagim inşallah öyle bi yer bulurum
Ben Bursadayım iki senedir..buraya geldikten sonra kapandım ..canlı müzikten geride kalmadım..inanılmaz fazla her yerde canlı müzik var alkollü mekanlarda değiller..en ağırında alkolsüz biralar satılıyor o kadar onu da ben almıyorum zaten..potansiyel müşteri ağırlıklarıda muhafazakar kesim yani..İzmirde her türlü bulursun yeterki aramayı bil.

Haklısınız ne olacağının garantisi yok gönlüm isterdi ki o mekanlar alkolsüz olsun ama yapcak bi şey yok gitmeyiveririm gitsem bile asla alışkanlık haline getireceğimi sanmıyorum Allah sasirtmasin. Bi de kız kıza daha tehlikeli doğru diyorsunuz aileyle gitmek en iyisi

Arkadaşlar lütfen müslüman hanımları türbanlı olanlar ve olmayanlar şeklinde ikiye ayırmayalım. Şahadet getiren herkes müslümandır ve islamiyetin ilkelerine uymakla sorumludur.

Kapalı olanlar daha fazla sorumlu açık olanlar daha az sorumlu diye bir şey yok.

sünnilik dinine hapsolduğun için ben sana acıyorum şu an..
sunnilik dediğin mezhep din adı değil engin bilgilerini burdan uludağı görebildiğim netlikte görüyorum...Zekeriya beyaz ya da adnan oktarın öğrencisi gibisin...

ateiste haspinallah çektiren site.. kadınlarkulübü..

vıyy..

sunnilik dediğin mezhep din adı değil engin bilgilerini burdan uludağı görebildiğim netlikte görüyorum...Zekeriya beyaz ya da adnan oktarın öğrencisi gibisin...

mezhep olduğunun farkındayım fakat o kadar dogmatikler ki resmen din haline getirmişler. ayrıca saydığın isimlerle zerre alakam yoktur.

Karsi taraf inaniyor fakat kendine gore farkli yanlis gorusleri var.
inancını ben sorgulayamam ama kilit noktalarda söylenen ters şeyler varsa eğer hangi dine inandığını sorgularım.
Mesela değişmesinden bahsediyor İslam'ın.
Aslında bunu herkes bilir yani inanlar değişemeyecek son din İslamdır.
Bunun aksini söylüyorsa inanmış olur mu bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…