Kapali birinin alkollü canlı müzik mekanına gitmesi

kız sen nasıl izmirlisin
kimse laf etmeye bile uğraşmaz : D
bu kişisel bir şey değil kimsenin laf edeceğini sanmam
özgürlükler şehriyiz yav
Çok doğru söylemiş .İzmirliler bu konuda çok rahattır .Kimse kimseye karışmaz . Tesettürlü insanlarla da çalışıyoruz devlet dairesinde .Onlar bizden biz onlardan çok memnunuz .İzmir güzel şehir . Keyfinize bakın .Herkes kendine baksın .

şöyle yağuşuklu bir erkek şarkıcının parçasını dinleyeyim de günaha gireyim biraz

peygamber söylerken yanındamıydın?
hadislerin tamamının çelişkili olduğunu sayarsak bu dediğinin dinde yeri yoktur.
sana tek katıldığım nokta bu.
hadislerin bir kısmı sonradan eklenmiştir.
Çünkü Hz Peygamber'in vefatından yanılmıyorsam 200 yıl sonra derlenmiştir hadisler.

Arkadaşlar İslamiyet Hoşgörü dinidir..yıl 2014 belki de Ahir zaman,kimsenin inancını tartışmayalım..
Cebrail Aleyhisselam Allahütealaya sorar..ey Rabbim Benim yaptığım ibadetten daha mukaddes bi ibadet var mıdır/(durmadan secdede koşulsuz şartsız itaatte ya)
Rabbimden cevap gecikmez..Ey Cebrail öyle bir gün gelecekki senin yıllarca kıldığın namazlar nafile kulumun bir besmelesi ona cennetin kapılarını açacak..
nerde olduğumuzu bilemeyiz tabiki..ama gereksiz inanç karmaşalarına girmeye gerek yok..kızımız canlı müziği merak ediyor ,ediyorsa uygun koşullarda gidip görmeli..içinde kaldığı taktirde gün gelecek bu eksiklikle körü körüne daha beter yerlere girecek ne biliyorsunuz..Konuyu açan ben türbanlıyım diyince neden bu coşku...

sana tek katıldığım nokta bu.
hadislerin bir kısmı sonradan eklenmiştir.
Çünkü Hz Peygamber'in vefatından yanılmıyorsam 200 yıl sonra derlenmiştir hadisler.

evet doğru.
aradan geçen uzun zaman içinde hangi sözlerin doğru hangilerinin yanlış olduğunu bilemiyoruz. üstelik bugün bile kendine göre hadis uyduranlar var. mesela adam bir ürün satıyo satsın diye o ürünle ilgili hadis atıyor.

yok ben konuşursam ban yerim bana çok ters ve şoke edici
aslında din de başka konular gibi tartışılabilr bir konu.
Ne güzel konuşuyoruz bak. A,B,C, bekaret, RTE e hakkında fikir sunduğumuz gibi din hakkında da sunuyoruz, diğer konulardan farkı ne?
Eğer sonradan ban yağmuru yağacaksa lütfen haddini aşanlara birer uyarı gönderilsin ki kendimize gelelim.

dine çektin diye banlamasınlar sonra
bence de tartışılabilir bir şey ama mune konuyu saptırıyosun diye bana uyarı atıyo ikidir çok tırsmalardayım

şöyle yağuşuklu bir erkek şarkıcının parçasını dinleyeyim de günaha gireyim biraz

kızım nedir senin derdin Allah aşkına
dinle daha doğrusu islamla senin ne alıp veremediğin var
sen neye inanıyorsan öyle yaşa senin dinin sana da aaaah yeter artık islama dindar insanlara laf atmana dayanamayacağım artık

nerede bu sitenin yöneticileri burda insanların diniyle inancıyla dalga geçiliyor ne yapmaları gerekiyorsa yapsınlar

Ben kendince dini hassasiyet olan ve islam dininin ilkelerine uygun olarak yaşamaya çalışan bir insanım.

Üniversite yıllarında arkadaşlarım sürekli bara giderlerdi bende merak ediyordum. Bir gün durumu babama anlattım gitmek, görmek istiyorum dedim, babamda git bakalım dedi.

Ankara Bahçelievler' de çok nitelikli bir bara gittik kalabalık bir arkadaş grubuyla. Lavaboya gittim orada içip sızmış bir kızla kusan bir tipi görünce midem bulandı. Bir daha da gitmedim.

İnan abartılacak bir şey yok. Yanına akrabadan birisini alarak gidebilirsin. Yalnız dediğim gibi o tip ortamlarda kimin ne olduğu belli olmaz. Bir kereliğine git madem ama gitmemekle hiçbir şey kaybetmeyeceksin emin ol.

bu tür inanmadığı için saygı duymuyor o kadar...sonra aynı saygısızlığı kendi gibi olmayan birileri yaptığında karşıdakine bağnaz yobaz yaftalamasını hiç utanmadan yapıştırıyorlar

aaa kim neyle alay ediyor be, bi dindar senmisin memlekette?
ben de dindar bir insanım hanımefendi.
ve dinimi en doğru şekilde yaşamaya çalışıyorum tek dindar sen mişsin gibi davranmayın.

ayette yazmıyor zaten.
İhlaslıktan uzaklaştıracak seni eğlenmeye teşvik edecek olan müzikler peygamber efendimizin dilinden yasaklanmıştır.

Sizinle din tartışmasına girmeyeceğim ama profil fotoğrafınızdaki maske çok dikkatimi çekti. Bu kadar koyu bir Müslümansınız o fotoğraf çok ilginç... Bildiğimiz kıyafet baloları ya da özel partilerde takılan maske Eyes Wide Shut filminde de vardı hani erotik olan Müzik bile yasaksa bu maske ne alaka çözemedim

peygamber söylerken yanındamıydın?
hadislerin tamamının çelişkili olduğunu sayarsak bu dediğinin dinde yeri yoktur.

Sen dinini yaşarken birebir mi duydun efendimizden herşeyi!
Ki ben konu sahibine muhatabım san adeğil
Konu sahibi bayan
"Sen böyle bir soru sorabilecek kadar rahatsan kimse sana zaten sana karışmaz."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…