- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
Çok doğru söylemiş .İzmirliler bu konuda çok rahattır .Kimse kimseye karışmaz . Tesettürlü insanlarla da çalışıyoruz devlet dairesinde .Onlar bizden biz onlardan çok memnunuz .İzmir güzel şehir . Keyfinize bakın .Herkes kendine baksın .kız sen nasıl izmirlisin
kimse laf etmeye bile uğraşmaz : D
bu kişisel bir şey değil kimsenin laf edeceğini sanmam
özgürlükler şehriyiz yav
bunun açıklaması şöyle sanırım. ses zinası. yani kadının erkek sesi, erkeğin kadın sesi dinlemesi ve hoşlanması.
radikal bir bakış açısı.
sen ona kedicik mi demek istedin şimdisunnilik dediğin mezhep din adı değil engin bilgilerini burdan uludağı görebildiğim netlikte görüyorum...Zekeriya beyaz ya da adnan oktarın öğrencisi gibisin...
sana tek katıldığım nokta bu.peygamber söylerken yanındamıydın?
hadislerin tamamının çelişkili olduğunu sayarsak bu dediğinin dinde yeri yoktur.
sana tek katıldığım nokta bu.
hadislerin bir kısmı sonradan eklenmiştir.
Çünkü Hz Peygamber'in vefatından yanılmıyorsam 200 yıl sonra derlenmiştir hadisler.
aslında din de başka konular gibi tartışılabilr bir konu.yok ben konuşursam ban yerim bana çok ters ve şoke edici
aslında din de başka konular gibi tartışılabilr bir konu.
Ne güzel konuşuyoruz bak. A,B,C, bekaret, RTE e hakkında fikir sunduğumuz gibi din hakkında da sunuyoruz, diğer konulardan farkı ne?
Eğer sonradan ban yağmuru yağacaksa lütfen haddini aşanlara birer uyarı gönderilsin ki kendimize gelelim.
şöyle yağuşuklu bir erkek şarkıcının parçasını dinleyeyim de günaha gireyim biraz
Haklısınız ne olacağının garantisi yok gönlüm isterdi ki o mekanlar alkolsüz olsun ama yapcak bi şey yok gitmeyiveririm gitsem bile asla alışkanlık haline getireceğimi sanmıyorum Allah sasirtmasin. Bi de kız kıza daha tehlikeli doğru diyorsunuz aileyle gitmek en iyisi
Yeter artik ya konu Efendimizin hadislerinin celiskili olduguna kadar geldi.peygamber söylerken yanındamıydın?
hadislerin tamamının çelişkili olduğunu sayarsak bu dediğinin dinde yeri yoktur.
bu tür inanmadığı için saygı duymuyor o kadar...sonra aynı saygısızlığı kendi gibi olmayan birileri yaptığında karşıdakine bağnaz yobaz yaftalamasını hiç utanmadan yapıştırıyorlarkızım nedir senin derdin Allah aşkına
dinle daha doğrusu islamla senin ne alıp veremediğin var
sen neye inanıyorsan öyle yaşa senin dinin sana da aaaah yeter artık islama dindar insanlara laf atmana dayanamayacağım artık
nerede bu sitenin yöneticileri burda insanların diniyle inancıyla dalga geçiliyor ne yapmaları gerekiyorsa yapsınlar
kızım nedir senin derdin Allah aşkına
dinle daha doğrusu islamla senin ne alıp veremediğin var
sen neye inanıyorsan öyle yaşa senin dinin sana da aaaah yeter artık islama dindar insanlara laf atmana dayanamayacağım artık
nerede bu sitenin yöneticileri burda insanların diniyle inancıyla dalga geçiliyor ne yapmaları gerekiyorsa yapsınlar
ayette yazmıyor zaten.
İhlaslıktan uzaklaştıracak seni eğlenmeye teşvik edecek olan müzikler peygamber efendimizin dilinden yasaklanmıştır.
baktım bana gelen bir şey yok henüzdine çektin diye banlamasınlar sonra
bence de tartışılabilir bir şey ama mune konuyu saptırıyosun diye bana uyarı atıyo ikidir çok tırsmalardayım
peygamber söylerken yanındamıydın?
yaşadıkların ne gerçekten merak ettim.aaa kim neyle alay ediyor be, bi dindar senmisin memlekette?
ben de dindar bir insanım hanımefendi.
ve dinimi en doğru şekilde yaşamaya çalışıyorum tek dindar sen mişsin gibi davranmayın.
baktım bana gelen bir şey yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?