Kapalı biriyim eşime inat açılmak istiyorum sizce açılsam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de bulutlar ağır mı hafif mı konusu var

Kapalı da koydu bi anlığına. Onu kaçırmışsınız

E bize bise birakmamiski
A bebesi varsa onun hakkindada acar beklemede kalalim
Loading....

Valla dertliyim ya özgüven sıfır zaten keşke trol olsa
Özgüveni burda, bu şekilde yükseltemezsin. Ne olacak, kocaya sövecek millet, sen de şeref meref saydıracaksın, sonra gidip aynı yatağa gireceksin, ee? Bence esas sorun buysa (özgüven) bununla ilgili yardım iste, toplanıp dedikodu yapılsın amacıyla konu açma.

Hem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Kabul edelim önce, eşine inat değil. Çok istediğin bir şeyi eşini bahane ederek yapmaya çalışıyorsun. Bunu gerçekten istiyorsan elalemi değil kendi mutluluğunu düşünerek hareket edeceksin. Biz sana açıl ya da açılma diyemeyiz. Eşinle ailemle toplumla yüzleşecek olan sensin, cesaretin neye yetiyorsa onu yapmalısın

Hem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Eşine inat açıl babana inat kapan millete göre yaşa o başındakinin amacı ne tam olarak senin için

Profil resmî muhtemelen size ait değil,eğer size ait değilse suç işliyorsunuz.Ayrıcı bir sürü konu açtınız.Gidin başınızı açın,çalışmıyorsanız işe filan girin yoksa gidişat kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…