Öyle deme, fenalaşır şimdi.Birşey dicem eşin haklı bence. 26 yaşında gibi değilsin hiç. Ben dünkü konuya bakmadan böyle düşündüm şimdi fotonu görünce
Bir de bulutlar ağır mı hafif mı konusu varGerçekten yeni üyeyse heyecana kapıldı, ne yapacağını şaşırdı galibaMillet yazıp çizince, ilgi gördüm zannedip coşmuş olabilir.
Siyaset konusu, bin tane koca konusu, kapalıyım açılmak istiyorum deyip profilde açık foto, bakalım başka ne yapacak.
Kapalı da koydu bi anlığına. Onu kaçırmışsınızGerçekten yeni üyeyse heyecana kapıldı, ne yapacağını şaşırdı galibaMillet yazıp çizince, ilgi gördüm zannedip coşmuş olabilir.
Siyaset konusu, bin tane koca konusu, kapalıyım açılmak istiyorum deyip profilde açık foto, bakalım başka ne yapacak.
Sonra gelsin bi sürü konu djdjsjsnsÖyle deme, fenalaşır şimdi.
E bize bise birakmamiskiGerçekten yeni üyeyse heyecana kapıldı, ne yapacağını şaşırdı galibaMillet yazıp çizince, ilgi gördüm zannedip coşmuş olabilir.
Özgüveni burda, bu şekilde yükseltemezsin. Ne olacak, kocaya sövecek millet, sen de şeref meref saydıracaksın, sonra gidip aynı yatağa gireceksin, ee? Bence esas sorun buysa (özgüven) bununla ilgili yardım iste, toplanıp dedikodu yapılsın amacıyla konu açma.Valla dertliyim ya özgüven sıfır zaten keşke trol olsa
O zaman ne inadı bu adam karışmıyomuşİstediğini yap diyor sadece saçım açık olacak
Yaa üfKapalı da koydu bi anlığına. Onu kaçırmışsınız
Yeni üyelerde bu moda oldu iyice, buradan iki yüz bulunca ot çöpe konu açıyorlarE bize bise birakmamiski
A bebesi varsa onun hakkindada acar beklemede kalalim
Loading....
Kabul edelim önce, eşine inat değil. Çok istediğin bir şeyi eşini bahane ederek yapmaya çalışıyorsun. Bunu gerçekten istiyorsan elalemi değil kendi mutluluğunu düşünerek hareket edeceksin. Biz sana açıl ya da açılma diyemeyiz. Eşinle ailemle toplumla yüzleşecek olan sensin, cesaretin neye yetiyorsa onu yapmalısınHem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Birine inat saç açılıp kapanmaz. Önce amacını anlayın bence durumunHem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
26 yaşında mıymış? Ben şok.Birşey dicem eşin haklı bence. 26 yaşında gibi değilsin hiç. Ben dünkü konuya bakmadan böyle düşündüm şimdi fotonu görünce
Bari cevabı bekleyeydiProfil fotonuza bakilirsa acilmisiniz
Eşine inat açıl babana inat kapan millete göre yaşa o başındakinin amacı ne tam olarak senin içinHem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Zaten kafasina koymus senin benim dedigimimi yapacakBari cevabı bekleyeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?