Kapalı Tüplere Adaçayı yağı(Acı elma yağı),Süt ve Maydanoz Kürü

hoppacuppa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
250
192
133
Arkadaşlar sadece sağ tüpüm kapalı.Doktor laparoskopi ile ameliyat dedi açmak için ama ben bi kaç ay normal yolla denemek istedim alternatif tıp yöntemleri kullanarak.Ameliyat da olucam olmazsa ama açıkcası ameliyat beni korkutuyo ameliyattan sonrası için de endişeliyim :KK43: Bu ay adet bitiminde 2 gün gece yatarken acı elma yağı kullandım sonrasında bir gün kahve akıntım oldu.Sonraki 2 gün sütle maydanoz kürü uyguladım.Bugün yumurtlamaya giriyorum artık.Hafiften kasık ağrılarım da olmaya başladı yumoşlar büyüyo galiba.İnşallah işe yarar.Deneyen arkadaslar yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum :KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
Kür lerin tarifi ni verirmisin?
Adet bittikten sonraki gün günlük pede 4-5 damla damlattim gece onla yattim sabah cikardim sadece 2gun yaptım. Sonraki iki gunde yarim lt.sute bi demet maydanoz dogradm buhari cikna kdr kaynattım. Kovanin icine döküp kovanin üstüne oturdum,belimi kalcami vucut havlusuyla örttum bi yarim saat kdr oturdum ayaklarımi sicak tuttum.2sini de 2ser gun yaptm ben.aslinda okudugum topikte 3gun yaziyodu

Kolaymış... Tüp lerinin açılıp açılmadığını nasıl anlayacaksın peki?

Günde 3. Lira ile kurtula bilirsin :) Dene mede yarar var...

Günde 3. Lira ile kurtula bilirsin :) Dene mede yarar var...
Adetten once mi yapiyomusz onu simdi yumurtlmya girdim bi dahaki adette denerim insallah.3lira bsy degil o inofolige verdigim paralar tüpler acik olaymis ozmnlar iyiymis 3ay boyunca gunde ikiser tane sabah aksam ictim :63:

Adetten once mi yapiyomusz onu simdi yumurtlmya girdim bi dahaki adette denerim insallah.3lira bsy degil o inofolige verdigim paralar tüpler acik olaymis ozmnlar iyiymis 3ay boyunca gunde ikiser tane sabah aksam ictim :63:
Bende kullandım inofolic cnm ama benimde sol tüp tıkalı ve perde varmış ameliyat oldum gecen hafta şimdi tekrar başlıcam sence inofolk iyimi kötümü :)

Bende kullandım inofolic cnm ama benimde sol tüp tıkalı ve perde varmış ameliyat oldum gecen hafta şimdi tekrar başlıcam sence inofolk iyimi kötümü :)
Inofolic hem folic asit hem de yumurta gelistirci özelliği varmis bnce iyi cunku benim adet araligimi 28gune düşürmüştü kullanirken.normalde 31 32 bnm adetm.ama malesef baska faydasini goremedim tüpler kapalı oldugundan.hsg den sonra kullanmadim varsa elinde kullan derim

Inofolic hem folic asit hem de yumurta gelistirci özelliği varmis bnce iyi cunku benim adet araligimi 28gune düşürmüştü kullanirken.normalde 31 32 bnm adetm.ama malesef baska faydasini goremedim tüpler kapalı oldugundan.hsg den sonra kullanmadim varsa elinde kullan derim
:)) Ben bu özelliğini bilmiyordum...

Var elimde ,ameliyat oldum şimdi normalde tüpler açık rahimde ameliyat oldum genişledi kullanıyım doktor a yazdırcam bida sorunlar belli değilken kullanmıştım biraz

Back
X