Kapalıçarşı Atv

ben bastan izliyordum ama cemal oldukten sonra sogudum onun icinmi izliyodum ne?sırnaşık şey
sonra neler oldu hic bilmiyorum

Ben izliyorum bu diziyi ve merakla takip ediyorum.

Feraye hanim (Zeynep Eronat) gercek anneleri degil.

Bi planlar pesinde ama nedir o daha belli degil.

Elif'e bende sinir oluyorum, ama Arda napacak onu cok merak ediyorum.

Aslinda aralarinda hic birsey olmazsa daha iyi olur dizinin gidisati acisindan..

Bu arada Seher insalllah hamiledir gercekten, super olur Mahmut icin :Saruboceq:

Feraye Arif'le Fırat'ın annesi değil mi gerçekten.
Nereden anladınız?
Ben eskiden evli olduğu halde Ziya'ya aşık oldu Ziya evlenincede öfkelenip gitti diye düşündüm.Şimdide geçmişin intikamını almak için kapalı çarşıya gözünü dikti sanırım.

bende merakla izliyenledenim elife topluca gıcık oluyoruz demek
bu akşam baya gelişmeler oluyor elif fıratın yatağında gosterdiler inş bişey olmaz bu kızda terslenmekten bıkmadı hala peşinde

bu atv ne yaptığını bilmiyor galiba iki gün önce final bölümü yazıyordu şimdi yeni bölüm yazıyor anlamadım gitti

aslı tandoğan her filmde aynı
aynı mimik
aynı gurur
erkeklere suratsı davranıp aşık olma
en son evli erkeğe aşık olma
bi değiş kızım ya!

dudaktan kalbede de öyleydi
berene bakıp örnek alsa bari :mymeka:

sırf olgn şimşek için izliyorum

Bi yerde 'beni gercek annesi zannediyor' demisti ordan anladim. Dizi farkli yerlere de gidebilir tabii emin degilim.

Sırf Aslı için izliyorum çok sade çokkkkkkkkkkk güzel kız ya:asigim:

Bazen cok guzel bazen de cok normal geliyor gozume, cozemedim. Sanirim pek makyaj yapilmiyor, dogal guzellik oldugu belli ama..

Ardayla ozurlu kiz galiba bisey yasayacak.. Firat bana bazen cok yapmacik geliyor ya, Arda gibi icten ve karizmatik degil.

ben çok üzüldüm bu dizinin final bile olmadan bitmesine..aksatmadan izliyodum,ardaya bayılıyodum....hiç haketmedi dizi böyle bi sonu hiç...

Bittimi gercekten? akannehir

Ne sacma ya bari bi final yapsalardi ortada biraktilar :umursamaz:

Izleyiciye bu kadar saygisizlik olmaz ama lmaz:

Kıyaslama yapmak saçma ve gereksiz
Bu arada bahsettiklerin film değil oynadığı diziler
Benim bildiğim oynadığın tek bir film var o da Kabadayı :1closedeyes:
Bazen cok guzel bazen de cok normal geliyor gozume, cozemedim. Sanirim pek makyaj yapilmiyor, dogal guzellik oldugu belli ama..
Bende onun o doğal güzelliğini seviyorum :lepi:
Aaaa bitti mi:1shok:

Kankam bitti ya sorma =(

Bende bilmiyorum kankam neden bittiğini .Severek izlediğim 2 dizinden birisiydi yazık oldu .Final flnda yapılmadı=(

Son düzenleme:
Ben de çok seviyordum kanka ya Mert Fırat vardı Engin Altan Düzyatan vardıboshayallersmile gözümüz gönlümüz açılıyorduboshayallersmile

bgn onur bayraktar yani timur rolünü oynayan kişi trafik kazası geçirmiş ve hayatını kaybetmiştir.allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…