Kapalıçarşı Atv

aynen ya.minnacık çocuk hindistana gitti
saçma:1closedeyes:
olgun şimşek dizide çok sempatik,çok beğeniyorm :hulya:

yaa ben annesini aradi bi sekilde falan sanmistim.. sasirdim ben de, sacmaydi.
he bi de galiba beyaz gelincikteydi, meryemcenin basi mahmutla dertteydi, orda kotu bi roldeydi.. burda cok tatlilar..

Son düzenleme:
Havaalanında o kapıdan geçerken iç çamaşırındaki en ufak metal parçaya bile zırttttt diye öten geri gidip striptiz yapar gibi üzerinizdekileri teker teker çıkarmaktan delirdiğimiz o kapıyı bırakın yanında dikilen güvenlikleride bırakın hadi ordan geçtin uçağın kapısında bekleyen onca insanı düşününce Roni'nin taaaa Hindistan'a gitmesi.. bırakın abartılmayı saçmalanmış bence, bu millet hiç mi havaalanı hiç mi güvenlik görmedi sanıyorlar yazanlar anlamadım ki.. :uhm: sanki belediye otobüsüne aradan sıyrılıp girmiş gibi:roflol:

Son düzenleme:
Kizlaaaar nerdesiniz..? Son bolumu izleyen varmi? :hulya:

Sonu baya heyecanli bitti ohaoldumsmile

Gelecek bolumun fragmani:

[youtube]tQntlMuUCxo[/youtube]

bi kere neymiş diye bakayım dedim içime afakanlar bastı ,belki bu bölüm iyidir dedim gene yokkk...gördüğüm en bayık dizi..........reklamını bile izleyemiyorum

bi kere neymiş diye bakayım dedim içime afakanlar bastı ,belki bu bölüm iyidir dedim gene yokkk...gördüğüm en bayık dizi..........reklamını bile izleyemiyorum

yok o kadar haksızlık etme..en bayık dizi "unutulmaz" :)))))))))

Ben diger dizilere benzemiyor diye izlemeye basladim, ama Arda'nin birden bire asik olmasi bana tuhaf geldi.. 'Imkansiz ask' olayini artik her dizide gormeye basladim ve ins. cok sinir bi sekilde devam etmez..

Esnaf arasinda ki sicaklik, karakterlerin yakinligi ve gercekciligi bu diziyi izlettiriyor..

olgun şimşek olmasa bu diziyi hayatta izlemem:hulya: hele o diyar akannehir uyuzn teki

nejat isler ayik kalabilseydi daha duzgun bir seneryo izleyecektik muhtemelen. ben cok da begenerek izlerim kendisini ama onun yuzunden yeni bir seneryo yazdilar...

basta izliyodum ama engin altan düzyatan girdiginden beri izlemiyorum..
fragmanlara bakiyorum en son fragmanda ardayla diyar sanki öpsüyor gibiydi öyle mi oldu:S

inşallah gitmez onun için izliyorum diyarlada sevgili olsun fırat gıcık oluyorunm ya

Daha yeni izledim, cok kotu bitti yaa.. :sinifsinif:

Silahlar cekiliyor, nikah masasina oturuluyor.. Bicaklanma, cocuk kacirma, mucize halinin yanmasi, neler yoktu ki finalde..

Haliyi da kurtarirlar sandim ama yandi kul oldu bitti..

Bari Ardayla Zezeyi kurtarabilseler :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…