Kapalıçarşı Atv

dizi ocak ayinda final yapacakmis

Ne finali yaa.. Ne cabuk.. Gerci bu dizide kalkar diyordum ben, ATV bunu cok yapiyor.. alsanaalsanasmile

gulbeseker .!.:
yeni sezonda zeynep eronat ve durul bazan da var

Durul Bazan 'Gece Kondu' dizisinde basrol ama?

Hic bisey anlamadim ben.. ama ins. devam eder. Yeni oyuncularin renk katacagina inaniyorum..

yeni fragmanı gördüm dün atv de arda kurtuluyo galiba diyara söyleyecek sevdiğini,diyarın sevgiliside adını unuttum şimdi o kızla evlendi bide özetinde öpüşüyolardı,ben diyarın yerinde olsam arda giderim valla:)

O opusmeyi bende gordum, ne kadar cok sevdigi belli oldu alsanaalsanasmile

Durul Bazan galiba sapik rolunde, Seher'in basinda bu kez :hulya:

Zeynep Eronat nasil bir rol oyanacak cok merak ettim ya...! Onunla beraber dizinin kalitesi yukselecek gibi geliyor bana

kızlar o öpüşme rüyaymış sadece =))))))))))))

diyar her zaman ki gibi çok sade çokkkkkkkk güzel :asigim:

fırattı sevgilisinin adı
ama arda bambaşka yaa
yirim onu ben yirim
:kedi:

ben izleyemedim malesef inşallah tekrarı yayınlanır,bu arada zhebani doğru söylüyosun canım arda kesinlikle bambaşka,ben fıratı sevmiyorum

Ben seyrettim sonunda halinin kulunu seyhin onune dokuyorlardi ohaoldumsmile

Arda Diyar'i sevdigini soyleyecekti ama soylemedi. Sanki Diyar anlar gibiydi..

O opusmenin ruya olduguna sevindim, ama cok zor olacak oyle evli evli...

Arda bir hamle yaparsa bozulabilir, ama bakalim..

Keske Arda'yi asik etmeselerdi. Sanki yengesini begenmis gibi oldu.

Dizilerde ki boyle gelismeleri hic sevmiyorum...

bencede arda cemalin kardeşi gibiydi aşık olması hoş olmadı halının yanması kötü oldu şeyh peki tepki verdimi

bencede arda cemalin kardeşi gibiydi aşık olması hoş olmadı halının yanması kötü oldu şeyh peki tepki verdimi

Aynen. Arda'nin 'yengesine' asik olmasi hos degil. Zaten esimle baktigim bi bu Turk dizisi vardi o da boyle gelisme olunca yok daha neler dedi. Ne guzel degisik bi diziydi naptilar dedi.

Seyhin yanina gidip durumu anlatmaya calistilar ama anlatamadilar cunki seyh cok tepkiliydi. Sonra bosver dinlemiyorlar teslimata gecelim dediler, ve kulleri onlerine doktuler. Seyhin saskin bakislari esnasinda dizi bitti zaten.

Bende merak ediyorum nolacak diye, canlarina susadilar herhalde :hulya:

Bu arada Zeynep Eronat ve Durul Bazan Amerika'dan geliyorlar ve halicilarla ilgili esrarengiz planlar yapiyorlar.

Firat ve abisinin dukkanina girip ben sizin annenizim diyor Zeynep Eronat.
Tepkileri diger dizide gosterilecek galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…