Kapalıçarşı Atv

cok güzel ya olgun simsek e bayiliyorm cok iyi bir oyuncu

Ezel´le cakistigi icin seyredemiyorum bu diziyi.
Kaliteli bi diziye benziyor.
Ayrica dün Olgun Simsek´in türkü söyledigi sahneye denk geldim,
harikaydi dogrusu :asigim:

bayılıyorum ezelide çok seviyorum ama buna bakıyorum valla daha sempatik geliyo bana:)

ben de izleyemedim....

ay bir dizide de sevenler konuşsun... bunlar da insallah evlenirler ..
öyle birileri engel olmadan bassalar nikahı.

bak içime gör beni, tut elimden yak beni
istemezsen bu aşkı, otur baştan yaz beni...

türkü ,çok hoşuma gitti.kaliteli dizi ama ezele, denk geliyor.

yazık oluyor diziye...

Cemal'e aşık olan kız ne kadar uyuz bi oyuncu ya Diyar değil o kendi kendine gelin güvey olan tipsiz kara kız -tatlicadiarzu-

aynı şeyi bende annemle izlerken söylemiştim.o kızda,abisi de çok gıcık tipler.

ama mahmut,arda, cemal ,diyar ,bir de erkan can dizideki adı neydi hatırlayamadım.

çok yakışmışlar rollerine.çok keyifli bir dizi birde günü ve ssati değişse,tam olucak:)

OLgun Şimşek Uğur Yücel'in yazıp yönettiği YAZI TURA filmininin soundtrack albümünde de sesini,yorumunu,sazını konuşturmuştu...çok başarılı o zamandan beri beğenirim ..Bır daha bu dizide izlemek çok keyifli oldu...kaydirigubbakcemile5

olgun şimşek... beşik kertmesi dizisinde de türkü söylemişti...neredesin sen adlı türküyü sadece saksafon eşliğinde söylemişti müthişdi... benim diyen bazı türkücülere taş çıkartır yani...

Olgun Şimşek çok güzel söyledi gerçekten, dizinin kendi müziği gibi oturttular tutuncada..bu akşam ki bölümü merakla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…