Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah tek isteğim o. buradaki herkes yobaz akrabalar arkamdan böyle insan içine nasıl çıkacak demişler ne yaptım ki ben.İkisinin de zorla olamamsi gerek işte .Örtünmek isteyene,basini açmak isteyen de kendi isteğiyle olmalı ...
Bir arkadssim tesetturkuydu eşiyle boyle tanıştılar evlendiler .Bir süre sonra eşi sen böyle teyze gibisin yok hiç albenin yok anneme benziyon filan diye baskıyla actirmaya çalışıyordu ne yaptı bilmiyorum ikiside yanlış
İnşallah güzel bir is bulup annenizi alıp gidersiniz
Aslinda iş bulup gitmende de biraz beni endişelendirdi şimdi derler iş bulmusta calisacakmiş baban iş konusunda da sıkıntı çıkarabilirevet konuşmuyoruz zaten açık çıkarsam olay çıkartır ben de evde duruyorum bulur bulmaz gidicem umarım giderken sorun çıkarmaz
sadece saçım açık ama babamın çevresi varmış insanlar konuşurmuş adam bunu düşünüyor sadeceSadece başınız açık ve kıyafetleriniz normalse yadırganmaması lazım , ünvde de bir arkadaşım vardı açıktı , evlendikten sonra kapandı , geçenlerde bir foto atmış tekrar açılmış , askılı göğüs dekolteli bir tshirtle , insan ister istemez ne ayaksın sen ya diyebiliyor
amin teşekkür ederimBen de kapanıp açılmıştım
Tekrar kapandım
Bana da çok tepkiler olmuştu
Zor bir süreç
Allah kolaylık versin
ben açılmadan önce de istanbulda çalışıcam diyordum sürekli . bi de yüksek lisans için başka şehirlere başvurucam bunu da biliyorlardı tek sıkıntı bu olayın üzerine olması çıkarırsa o yüzden çıkarır sıkıntıAslinda iş bulup gitmende de biraz beni endişelendirdi şimdi derler iş bulmusta calisacakmiş baban iş konusunda da sıkıntı çıkarabilir
Benim eşimin dayisi emekli imam .Ama öyle bir adam ki kimseyi yqrgilamaz yorum yaotirmaz .Benim kv de benim açık olmama takmisti ama bqkti kimseden yüz bulqmiyo işte kimi anlatsa su var ya hani güzel güzel japanmis ya diye birgün dayisj bir bozdu sustu artık umursamayininşallah tek isteğim o. buradaki herkes yobaz akrabalar arkamdan böyle insan içine nasıl çıkacak demişler ne yaptım ki ben.
evet tek derdi insanlar ne der. iş bulur bulmaz gidicemMezuniyet gününü bile mahvetmiş babanız çok üzüldüm. Yetişkin bir insansınız kendi isteğinizle açılmışsınız. Çocuk yaşta verdiğiniz kapanma kararından vazgeçmeniz kadar normal bir şey yok ki. Belki bir gün tekrar kapanmak isteyeceksiniz. İnsanlar neden buna normal gözüyle bakamıyor?
Çevre çok önemli işte. Benim babam da böyle arkadaşlarına, akrabalarına göre fikir değiştirir. Ne derler, bana laf mı getireceksiniz, biz öyle bir aile değiliz falan filan... İşiniz çok zor ne diyeyim. Tek çare sizin de dediğiniz gibi ailenizden uzaklaşmanız.
benim etrafımda beni destekleyen insan yok akrabaların hepsi yobaz. halalarım ahlaksız muamelesi yapıyorlar babamla aramın bozulmasına onlar sebep oldu.Benim eşimin dayisi emekli imam .Ama öyle bir adam ki kimseyi yqrgilamaz yorum yaotirmaz .Benim kv de benim açık olmama takmisti ama bqkti kimseden yüz bulqmiyo işte kimi anlatsa su var ya hani güzel güzel japanmis ya diye birgün dayisj bir bozdu sustu artık umursamayin
babam insanları benden daha çok seviyor o kadar sene elimden geleni yaptım başarımla mutlu olsun adam diye emeğinin karşılığını vereyim diye ama o bana mezuniyet günümde yazıklar olsun rezil ettin dedi. şimdi dışarı açık çıksam olay çıkarır eminimBaban yanlış yapıyor
Arkanda duracak ki millet o leş ağzını kapatacak
Babanada bise diyemiyorum gercekten igrenc Insanlar var etrafta kendi cocuklari yapsa tovbe bise demezler ama baskalarina ekstra arayip boyle soyle derler baban da tipik turk krosu sen once bir sakinles ve bir kafani topla babanla Konus kocaman kizsin is bulunca al annenide git kotu yola dusmedikten sonra Kim ne dedikodunu yapacak ise gir goster o dedikoduculara namus ortuyle zapdedilmiyor namus kafadadir namus ruhdadir Ben ne kapalilar goruyorum ohoo aksesuar olmus o ortu makyajla gusul abdest almis kicta dar Kot sen dogru Dur egri belasini bulurderdi allah korkusu değil insanlar ne der korkusu. iş bakıyorum arkadaşlar her yerden bakıyor bulur bulmaz gidicem hemen
Acildigi için kotu yola dusmus gibi davraniyor ailesi yakinlari bu iste yobazligin ta kendisiBu dine inanan bazı insanlar ya neye inandığını bilmiyor yada gerçekten inanmıyor. Bu dini seçtiysen kurallarını otomatik olarak kabul etmiş oluyorsun. Yani sen yapmayı istemişsin yok istememişsin önemi yok. Emir var ayet var, yapacaksın. İstesende istemesende. Bakın "başörtüsü takmakla Mülsüman olunmaz, kalbin temiz olsun yeter" gibi düşüncelere sahipseniz bu dini anlamamışsınız demektir. Bir Mülsüman en kötü ihtimalle "Allah emretmiş yapmak zorundayım ama nefsime ağır geliyor" diyebilir ki bu şekliyle de günahkar olur zaten. Dinde zorlama yoktur ayeti gayri müslimler içindir. Mülsüman olmayan biri Mülsüman olmaya zorlanmaz. Ama Mülsüman olana zorlama vardır. Yani emirlere uymayı zaten bu dine girerek kabul etmiştir. Ayrıca Mülsüman birinin başka bir Mülsümanın hatasını gördüğünde uyarması emredilmiştir. Yani bunlar Allah ile senin aranda olmuyor. Uyarmak, rencide etmek demiyorum zaten İslam ahlakı uyarmanın en güzelini Peygamber efendimizle(sav) göstermiştir, her Müslümanın görevidir. Uyarmadığında uyarmayanda sorumludur. Çevrenin verdiği tepkilere gelince çevre yani insanlar hep ama hep konuşur. Aynı şeyi normalde açık olup çevresi genelde o şekil olup birden kapanan insanlarda çok fazla duyuyor, annesi babası tavır koyuyor var öyle arkadaşlarım. "İşte gençliğini böyle heba edeceksin, yazık yazık, bari çok kapanma vs" Şunu da ekleyeyim insanlar bu hayattaki her şeyi kabullenmek zorunda değil. Sizinle aynı düşünmüyor diye kimse yobaz olmuyor.
Yapılanlar insanları bağlar. Dinden neden soğuyorsunuz anlayamadım.akrabalar böyle insan içine nasıl çıkacak demişler ben ne yapmışım ki. o kadar içim kararık ki beni dinden de soğutuyorlar böyle
dindar ile yobaz farklı şeyler. allah korkusu için değil insanlar ne der diye ört diyen birisi yobazdır. ben insanlara benimle aynı düşünceyi paylaşmıyorlar diye yobaz demedimBu dine inanan bazı insanlar ya neye inandığını bilmiyor yada gerçekten inanmıyor. Bu dini seçtiysen kurallarını otomatik olarak kabul etmiş oluyorsun. Yani sen yapmayı istemişsin yok istememişsin önemi yok. Emir var ayet var, yapacaksın. İstesende istemesende. Bakın "başörtüsü takmakla Mülsüman olunmaz, kalbin temiz olsun yeter" gibi düşüncelere sahipseniz bu dini anlamamışsınız demektir. Bir Mülsüman en kötü ihtimalle "Allah emretmiş yapmak zorundayım ama nefsime ağır geliyor" diyebilir ki bu şekliyle de günahkar olur zaten. Dinde zorlama yoktur ayeti gayri müslimler içindir. Mülsüman olmayan biri Mülsüman olmaya zorlanmaz. Ama Mülsüman olana zorlama vardır. Yani emirlere uymayı zaten bu dine girerek kabul etmiştir. Ayrıca Mülsüman birinin başka bir Mülsümanın hatasını gördüğünde uyarması emredilmiştir. Yani bunlar Allah ile senin aranda olmuyor. Uyarmak, rencide etmek demiyorum zaten İslam ahlakı uyarmanın en güzelini Peygamber efendimizle(sav) göstermiştir, her Müslümanın görevidir. Uyarmadığında uyarmayanda sorumludur. Çevrenin verdiği tepkilere gelince çevre yani insanlar hep ama hep konuşur. Aynı şeyi normalde açık olup çevresi genelde o şekil olup birden kapanan insanlarda çok fazla duyuyor, annesi babası tavır koyuyor var öyle arkadaşlarım. "İşte gençliğini böyle heba edeceksin, yazık yazık, bari çok kapanma vs" Şunu da ekleyeyim insanlar bu hayattaki her şeyi kabullenmek zorunda değil. Sizinle aynı düşünmüyor diye kimse yobaz olmuyor.
onların araları bozuluyordu sürekli. hep böyleler anlaşamıyorlarYapılanlar insanları bağlar. Dinden neden soğuyorsunuz anlayamadım.
Bence babanız mezuniyetinizde birinden kötü birşeyler duydu ve o yüzden size patladı.
Annenize çok üzüldüm. Babanız annenizi neden istemiyor?