- Konu Sahibi terazikadini
Sen neden kapandın çok merak ediyorum aile baskısı mı yoksa kapalılık bana yakışıyor diye mi yoksa rabbimiz emrettiği için mi?
Kadın belki inancını kaybetti. Hesap sormak ne demek? Nasıl isterse öyle yaşar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen neden kapandın çok merak ediyorum aile baskısı mı yoksa kapalılık bana yakışıyor diye mi yoksa rabbimiz emrettiği için mi?
Sen İnsanlardan utanmayı düşüneceğine bana göre rabbine ne hesap vereceksin onu düşün. Sen önce rabbin için mi kapandın yoksa kapanmak için yada yakıştığı için kapandın
yakistigi icin kapanmak cok enteresan kim bana yakiaiyor ya ben bi kapanayim sonra olmadi yine acilirim diye kapanir ki yada kapaliyken ay acikken daha guzeldim ya ben diyip acilir acilmak yada kapanmak icten gelen birseydir demekki bayanin icinden kapanmak gelmiyor artik rabbine verecegi hesabi dusunmek de kimseye kalmamisSen İnsanlardan utanmayı düşüneceğine bana göre rabbine ne hesap vereceksin onu düşün. Sen önce rabbin için mi kapandın yoksa kapanmak için yada yakıştığı için kapandın
Vallahi kimin ne düşundüğu umurumda olmazdıkapalıyım. Ama açılmak istiyorum. Hiç içimden gelmiyor artık kapalı kalmak. 2 yıl kadar oldu kapanalı. ailem birşey söylemez ama ben çok utanıyorum. anne tarafım çok dinci insanlardan oluşuyor. şimdi açılsam ne tepki alırım bilmiyorum. mutsuzum. Ne yapmalıyım sizce ? Saçımı açarsam sonradan utanıp sıkılmaktan korkuyorumm.
Yani şu yorum ayakta alkışlanırçocuk oyuncağı demiş biri ne alaka namaz kılanların çoğu 5 vakit kılmıyor o zaman onlar da kılmasın 5 vakit kılmayacaksa sizin dediğiniz o kapıya çıkıyorr. açılır da kapanır da günahsa ona günah 1 gün açılır 2 hafta sonra kapanır sonra tekrar açılır neden dinde sadece TÜRBANA karşı bir radikallik var dangalak dangalak kendinden emin olmadan kapanmasaydın keşke diyenler var, bi tane insan evladı görmedim kendinden emin değilsen 5 vakit kılmayacaksan keşke hiç kılmasaydın diyeni