- 3 Ocak 2022
- 9
- -6
- 1
- 24
- Konu Sahibi Aysennnurcan1298
Kapalı olup açılmak isteyen ya da kapalı olupta açılan var mı etrafında ? ya ben kapalıyım 2-3 yıldır ve açılmak istiyorum ama fazlaca kararsızım ne düşünücem nasıl karar vericem bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhahah
Güleceğim yoktu ya benmi kirdim kalbini Hahhaha
Bide kimsenin bilmedi şey ne bende.bilmiyirmusum ya nedir bu bilinmeyen şey anlat bilelim öğrenelim
Geç olmadan bizi de kurtar ne olur![]()
Allah dilediğine hidayet veriyor dilediginede vermiyor kim yargılıyor ya siz daha kendinizi yargılayamıyorsunuz öz elestiremiyorsunuz karsıdaki insana tavır takınıyorsunuz biz Allahın dedigini diyoruz.Sorduğu benim gibi açılan var mı ya da açılmayı düşünen. Bana yardım edin, hidayete erdirin dememiş. Evet yargılamak Allahın bileceği iş, keşke uygulasanız.
Seni Allah kurtarsın Allah hidayet versin sana ne diyeyimHahhahah
Güleceğim yoktu ya benmi kirdim kalbini Hahhaha
Bide kimsenin bilmedi şey ne bende.bilmiyirmusum ya nedir bu bilinmeyen şey anlat bilelim öğrenelim
Geç olmadan bizi de kurtar ne olur![]()
Siz önce yazılanı okumayı, anllamayı öğrenin, ondan sonra demeye başlarsınız. Ben de tesettürlüyüm, ama akıl verecek mertebede değilim, sizin de olduğunuzu sanmıyorum.Senin o korkuyu anlaman için bir kere o kafayı at
Allah dilediğine hidayet veriyor dilediginede vermiyor kim yargılıyor ya siz daha kendinizi yargılayamıyorsunuz öz elestiremiyorsunuz karsıdaki insana tavır takınıyorsunuz biz Allahın dedigini diyoruz.
Kesinlikle kötü ve günahben sadece ironi yaptım, hüküm vermek bizim haddimiz bile değil canısı ama verenler var nasılsa o nasıl oluyorsa artık.
Bak ne güzel dediniz, tercih meselesi. Şimdi, arkadaşınıza kötü gözle bakan kim varsa onlara da bunu deyin.
Nerden biliyorsun onu bir tek Allah bilir senle aynı mertebete olmadığımız kesin ama. Sen kendi mertebendekilerle muhattap ol rahatsız oluyorsan.Siz önce yazılanı okumayı, anllamayı öğrenin, ondan sonra demeye başlarsınız. Ben de tesettürlüyüm, ama akıl verecek mertebede değilim, sizin de olduğunuzu sanmıyorum.
Eger cennet ve cehennem varsa sizin gibi kotu kalplilerin asla cennete giremeyecegini dusunuyorum ben, ki her seyi bu odul bu amac ugruna yapiyorsunuz guyaNerden biliyorsun onu bir tek Allah bilir senle aynı mertebete olmadığımız kesin ama. Sen kendi mertebendekilerle muhattap ol rahatsız oluyorsan.
Önce tevazu, sakinNerden biliyorsun onu bir tek Allah bilir senle aynı mertebete olmadığımız kesin ama. Sen kendi mertebendekilerle muhattap ol rahatsız oluyorsan3
Seni Allah kurtarsın Allah hidayet versin sana ne diyeyim
Dünya üzerinde işlenen ilk günah kibirdir. Sizde de kibir var. Allah katında kimin nerde olduğu belli olmaz gerçekten.Nerden biliyorsun onu bir tek Allah bilir senle aynı mertebete olmadığımız kesin ama. Sen kendi mertebendekilerle muhattap ol rahatsız oluyorsan.
Onun için din sadece kapanmak gerisi yokDünya üzerinde işlenen ilk günah kibirdir. Sizde de kibir var. Allah katında kimin nerde olduğu belli olmaz gerçekten.
Hadi ya nereden anlayı verdin bende kibir oldugunu acıpta kalbime mi baktınDünya üzerinde işlenen ilk günah kibirdir. Sizde de kibir var. Allah katında kimin nerde olduğu belli olmaz gerçekten.
Onun için din sadece kapanmak gerisi yok
Dilinizden dökülüyor.Hadi ya nereden anlayı verdin bende kibir oldugunu acıpta kalbime mi baktın![]()
Allah size akıl fikir versin Baska da birsey demiyorum benDilinizden dökülüyor.
Yazdigin her kelime nefret kusuyor öfke kusuyorHadi ya nereden anlayı verdin bende kibir oldugunu acıpta kalbime mi baktın![]()
Bilmukabele.Allah size akıl fikir versin Baska da birsey demiyorum ben