kapalıyım şal mı eşarp mı daha iyi?

Sal olmus bnde cok takmak ıstıyorum ama yapamıyorum kıı esarp kullanıyorum gunluk olarakda yemenı ..

kıyafete göre değişir. bazı kıyafetler özellikle karmaşık, desenli vs olanlar şalla güzel olur, düz renk olanlar eşarplarla konbin yapılabilir. ben öyle yapıyorum en azından :)

iğne kesinlikle kullanıyorum ama arkasında uçları var ya namaz kılınca öne eğilince önüme geliyor sinir oluyorum şalı köşeli yapmak istiyorum ama olmuyor
evet köşeli olmuyor o şallar ama eşarp şallar var artık bi araştır. benim onlardan yok ama güzel gibiler.
o zaman şal gibi düz ama büyük eşarplar var artık. onlardan kullan. dur sana linkini mesajla atayım .

Canım aslında ikisi de guzel olmuş sana ama bana sorarsan şal derim hem kullanımı daha kolay rahat hem de daha modern. Bir arkadaş da yazmış eşarp sallar var onları araştır bende takmak istiyorum onlardan. Bu arada bende sal kullanıyorum eşarp defterini iki sene önce kapattim

ben de eşarpı çok severim şala hiç ısınamadım ben de

ben de eşarpı çok severim şala hiç ısınamadım ben de
Yok ben eşarbı sevememistim zaten gidigim var da benim boyle boguluyo gibi oluyodum eşarp kullananmaya devam et bir sure o zaman canım bikana kadar

şal daha genç, çıtır göstermiş,eşarpsa daha hanım hanımcık, daha oturaklı kanımca:) bu arada ben de her ikisini de kullanırım...şimdi bikaç eşarp şal da aldım onlar da güzel.şal kışın güzel de yazın boğuyo çok sıcaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…