- 21 Temmuz 2013
- 1.129
- 688
- 133
- Konu Sahibi prenses_fiyona
Olmuyosa zaten bi anlami yok.
Ama, Iyi düsün, sonra bide acildigin icin Pisman olma:44:
Ama, Iyi düsün, sonra bide acildigin icin Pisman olma:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım siz kapanırken kendi isteğinizle değil aile ve çevrenizin baskısı ile kapandınız eger açılırsam ailemle aram bozulacak diyorsunuz eğer kendi isteğinizde kapansaydınız şimdi bunları yazıyor olmazdınız,eğer tekrar açılmak istiyorsanız açılın bunun için kimseden izin almak zorunda değilsiniz ailenizde bir süre sonra görüşünüze saygı duyacaktır.Ben 6 ay önce kendi istegimle kapandim.Ilk baslarda hic tereddüt etmedim emindim kendimden.Üniversite öğrencisiyim okulda cok zorlanıyorum bazen cok aceleci davrandigimi düşünüyorum keske biraz daha düşünüp daha sonra kapansaydim bunu ne aileme nede arkadaslarima söyleyebiliyorum alacagim tepkilerden korkuyorum eger acilirsam ailemle aram bozulucak ve en basta akrabalarim ve okuldaki kisiler olmak üzere herkes hakkimda cok konusucak kötü gözle bakmaya basliycaklar bana kafam karisti acikken cevremde kapanip acilanlar oluyodu ben onlara cok kiziyordum simdi kendim ayni durumdayim Allah katinda da cok büyük gunaha giricem bana yardimci olabilecek olan var mi cevaplar icin simdiden teşekkür ederim
belki meraktan okumuştur hemen günahını almayalım.:26:
İnsanları ne okuduklarını ifşa etmek de moda oldu.Bir kaç defa daha denk geldim.
Bakın bakın neler okumuş diye.
Anlamıyorum yani,konular zaten okunmak için yazılmıyor mu?
Hiç alakam olmayan konuları da okumak isteyebilirim,bu çok normal.Merak bu dürter insanı..
Çok ama çok çirkin bir tavır.Admin uyumuş galiba..![]()
bravo vallahi şimdi anlaşıldı neden açılmak istediğizaten altı ayda insan benimser bence çünkü uzun bir süre
belki meraktan okumuştur hemen günahını almayalım.:26:
Konu sahibi nedir necidir tanımam etmem.Ama şu yapılanı gördüm ya artık insanlardan iyice tırstım yemin ederim.Bu kadar yaftalama meraklısı bir millet daha var mı yahu?insanoğlu cidden küçük hesapların peşindeydi bilirdim de bu kadarına pes dedim