• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapandiktan sonra tekrar acilmak

Ben 6 ay önce kendi istegimle kapandim.Ilk baslarda hic tereddüt etmedim emindim kendimden.Üniversite öğrencisiyim okulda cok zorlanıyorum bazen cok aceleci davrandigimi düşünüyorum keske biraz daha düşünüp daha sonra kapansaydim bunu ne aileme nede arkadaslarima söyleyebiliyorum alacagim tepkilerden korkuyorum eger acilirsam ailemle aram bozulucak ve en basta akrabalarim ve okuldaki kisiler olmak üzere herkes hakkimda cok konusucak kötü gözle bakmaya basliycaklar bana kafam karisti acikken cevremde kapanip acilanlar oluyodu ben onlara cok kiziyordum simdi kendim ayni durumdayim Allah katinda da cok büyük gunaha giricem bana yardimci olabilecek olan var mi cevaplar icin simdiden teşekkür ederim
Sanırım siz kapanırken kendi isteğinizle değil aile ve çevrenizin baskısı ile kapandınız eger açılırsam ailemle aram bozulacak diyorsunuz eğer kendi isteğinizde kapansaydınız şimdi bunları yazıyor olmazdınız,eğer tekrar açılmak istiyorsanız açılın bunun için kimseden izin almak zorunda değilsiniz ailenizde bir süre sonra görüşünüze saygı duyacaktır.

Yazmayın konu sahibi önemli bir konu okuyor.:34:

$adsýz.webp

Cümleten hayırlı geceler,pimi çektim bomba patlamadan kaçayım.:10::10:

Biz de saf saf bekleyelim mesajlara dönsün diye,heyhat....:ssz:

İnsanları ne okuduklarını ifşa etmek de moda oldu.Bir kaç defa daha denk geldim.
Bakın bakın neler okumuş diye.
Anlamıyorum yani,konular zaten okunmak için yazılmıyor mu?
Hiç alakam olmayan konuları da okumak isteyebilirim,bu çok normal.Merak bu dürter insanı..
Çok ama çok çirkin bir tavır.Admin uyumuş galiba..:51:

Sana biraz tavsiye ayni şeyleri yaşamış biri olarak
Insanların ne diyecegini degil rabbinin ne diyeceğine bak.
O seni senden daha iyi biliyor
Sadece ondan iste
Ondan yardım dile
Çünkü ondan başka kimse içini rahatlatamaz

Çünkü bizler
Başımızda âyet taşıyan ve bunun için gurur duymasi gereken hanımlarız
Iyi bişey yapıyoruz doğru yoldayız
Icimiz dolu dolu allahin emriyle
Bu yüzden şeytan bizle uğraşıyor
Hem düşünsene boş insanla niye uğraşsın dolu insanla uğraşır ki yoldan saptırsin
Doğru yolda dogru biçimde ilerlemeni tavsiye ederim
Onun emirleriyle...
Rabbim hiç birimizi doğru yoldan ayırmasin
Allah yardımcın olsun

Kapanmayi nasil kendin isteyip , Karar verdiysen.

Acilmakta senin kararin , Sen nasil istiyosan oyle yap..
kimin ne diyecegini dusunme , Sen Allah icin kapaniyosun millet icin degil.

ama kapanmisken acilma bence

İnsanları ne okuduklarını ifşa etmek de moda oldu.Bir kaç defa daha denk geldim.
Bakın bakın neler okumuş diye.
Anlamıyorum yani,konular zaten okunmak için yazılmıyor mu?
Hiç alakam olmayan konuları da okumak isteyebilirim,bu çok normal.Merak bu dürter insanı..
Çok ama çok çirkin bir tavır.Admin uyumuş galiba..:51:

insanoğlu cidden küçük hesapların peşindeydi bilirdim de bu kadarına pes dedim

bravo vallahi şimdi anlaşıldı neden açılmak istediği:6: zaten altı ayda insan benimser bence çünkü uzun bir süre

Allah sizin zihniyetinizdeki insanlarından korusun kızlarımızı..
Ne oldu yani o konuyu okuyunca namussuz mu oldu? Cinsel organ için mi açılıyor?
Yazık,yazık,yazık,,,
utanmalısınız bu yazdıklarınızdan..

belki meraktan okumuştur hemen günahını almayalım.:23::26:

Günahını almaktan kastınız nedir merak ettim?
Hayır yani o konuyu okumasını neye bağladınız?
Ne yönde günahını aldınız?
Okumasında ne gibi bir sakınca var?
Okunması için yazılmıyor mu zaten konular?

Ailem kapanmami istiyodu ama baski yapmiyordu ben kndi istegimle kapandim ama simdi acilmak istersem buna razı olmazlar ayrıca ne okudugum kimseyi ilgilendirmez bu konular biz okuyalim diye açılıyor belki meraktan belki öylesine okudum kime ne acilmak istememin bununla ne gibi bi ilgisi olabilir ki kapali insanlar cinsellikle ilgili bilgilenemez mi telefondan girdigim icin cevap yazildigini gormedim konuya o yüzden donmedim

Arkadaş zaten banlanmış. Konuya yorum yapmak yerine onun arkasından konuşmak ne kadar doğru acaba? :52:

Konuya gelecek olursam; konu sahibi kapanmak ya da kapanıp açılmak öyle bir anda karar vereceğin bir konu değil. Kendi iç sesini dinle ve kararını kendin ver ama öyle bir karar ver ki ileride pişman olma.

Son düzenleme:
insanların sana ne diyeceğini düşünürken, rabbine ne diyeceğini unutmuşsun....
tesettürün manasını anlamadıktan sonra, daha doğrusu başını değil, beynini tesettüre katma vasfına erişmediğin sürece, başını kapatmışsın neye yarar...
Rabbim tesettürüne layık olmanı, ve vesveseden kurtulmanı nasip etsin, ne diyeyim...çok üzüldüm senin adına...

Back
X