- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Bahtsizpiyade
-
Öyle biri olduğunu düşünmüyorum ya ama tabi kimsenin içini bilemeyiz
Bunu anlatmana gerek yok ki ilk hiç hazır degilmişsin kapandığında açılmışsın hazır hissedince kapanmışsın ne güzel. Sanki gidip Bi erkekle ilişki yaşamış gibi tepki veriyorsun valla düşün ki daha önce hiç kapanmadın hazır olunca kapandın zira ilk kapanmanın zaten hiç anlamı yok belki sevabı bile yok çünkü içinden gelmeyen birşey ibadet olamaz abim kapan diye baskı yaptığında hep içimde olmadıktan sonra başım örtük olsa ne olur olmasa ne olur sevap yerine günaha girerim belkide önce içimde o istek olacak ki sevabın olsun ibadet kalpten gelen bişeydir sende dogrunu bulmuşsun ne güzel bu meseleyi bu kadar gözünde büyütmeDoğru diyorsun...ama karşıma çıkanlar hep bu düşüncede olursa ne yapacağım üzülüyorum zaten böyle bir şey yaşadığım için bı de onların tepkisine ayretten üzülüyorum
Haklısınız çok doğru özetlemişsiniz...Bunu anlatmana gerek yok ki ilk hiç hazır degilmişsin kapandığında açılmışsın hazır hissedince kapanmışsın ne güzel. Sanki gidip Bi erkekle ilişki yaşamış gibi tepki veriyorsun valla düşün ki daha önce hiç kapanmadın hazır olunca kapandın zira ilk kapanmanın zaten hiç anlamı yok belki sevabı bile yok çünkü içinden gelmeyen birşey ibadet olamaz abim kapan diye baskı yaptığında hep içimde olmadıktan sonra başım örtük olsa ne olur olmasa ne olur sevap yerine günaha girerim belkide önce içimde o istek olacak ki sevabın olsun ibadet kalpten gelen bişeydir sende dogrunu bulmuşsun ne güzel bu meseleyi bu kadar gözünde büyütme
Baya komiksiniz :)Aç- kapa; aç- kapa artemaaKusura bakmayın aklıma bu geldi.
Bu durum erkek arkadaşınızı ilgilendirmez. O soğuk davranıyorsa siz daha soğuk davranın. Ne gereksiz bir tribe girmiş böyle. Ergenlikte yapılan şeye hata bile denemez. Kaldı ki inançla alakalı bir şeyde yapılan haya sadece Allah ve kul arasındadır.
Had bildirmedi de kendi dusuncesi zaten sadece karamsar şekilde yaklaştıİyi de bu onu ilgilendirmez herkesin kendi tercihi haddini bildiremediz mi? Ne saçma
Doğru ..Ahh evladım daha hayatın en başındasın biliyormusun.
Doğru ..
Çok teşekürler her şey içinDaha neler yaşayıp göreceksin bu hayatta,iyi şeyler yaşarsın umarım..
Çok teşekürler her şey için ❤
Sen bilirsin bir şey demiyorum artık bu konuda yazdım en sonHadi bakalım kendini sakın kaptırma bu işlere olurmu,arkadaşında densizlik yapmış senin yerinde ben olsaydım şutlardım hemen.
Sen bilirsin bir şey demiyorum artık bu konuda yazdım en son
Hiç aklıma gelmiyor böyle düşünmek nedenseO bilmeyecek bilecek olan sensin evlat.
Hiç aklıma gelmiyor böyle düşünmek nedenseAynen kapatalım bu konuyu yazmış cevap olarak
Cevap vermiyim dimi artık mesajınaDemekki hala fikrinde ısrarcı.
Cevap vermiyim dimi artık mesajına
Tamamdir çok sağ olun.. son bir şey sormak istiyorum ben açtığım konuyu silmek için kime başvurmam gerekVer ama kararının bana ait olduğunu istüne basarak söyle konuyu kapat.
Tamamdir çok sağ olun.. son bir şey sormak istiyorum ben açtığım konuyu silmek için kime başvurmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?